A totalna dominacija na terenu,Messi i Iniesta odlicni.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ovaj komentator sam sebe ka.ra u mozak,podsjeca me na D10Sa
bilbao je potopljen, zao mi je njihovih navijaca, trebao im je sudija dati onaj penal bez obzira jel bio ili nije da bude zanimljivije
nasa igra standardna, to smo prizivali, da pedro i alexis igraju po krilima, vidjeli ste kakav je pedro i kako je lucidan igrac sa njuhom za priliku i gol, mozemo zaliti sto nije igrao vise protiv celzija, al mora se priznati da i bilbao igra onako kako nama godi, pokusavaju kopirati nasu prepoznatljivu igru, al ne mogu iznijeti loptu nikako, jer nas presing je sjajan
bice ovo dakle 4 trofej u sezoni, lijep oprostaj guardiole
hegemonija se nastavlja, rano su se zlobnici poceli nadati da je hegemonija umrla, kako ce ovaj tim biti mocan tek kad se vrati vilja ili dovede neki novi napadac, i kad sin vjetra bale bude ubijao po lijevoj strani, alves po desnoj, tito ce nastaviti gdje je pep stao i hegemonija ce vjerovatno biti i hegemonisticnija nego ikad
zivjela barca, zivjela hegemonija
nasa igra standardna, to smo prizivali, da pedro i alexis igraju po krilima, vidjeli ste kakav je pedro i kako je lucidan igrac sa njuhom za priliku i gol, mozemo zaliti sto nije igrao vise protiv celzija, al mora se priznati da i bilbao igra onako kako nama godi, pokusavaju kopirati nasu prepoznatljivu igru, al ne mogu iznijeti loptu nikako, jer nas presing je sjajan
bice ovo dakle 4 trofej u sezoni, lijep oprostaj guardiole
hegemonija se nastavlja, rano su se zlobnici poceli nadati da je hegemonija umrla, kako ce ovaj tim biti mocan tek kad se vrati vilja ili dovede neki novi napadac, i kad sin vjetra bale bude ubijao po lijevoj strani, alves po desnoj, tito ce nastaviti gdje je pep stao i hegemonija ce vjerovatno biti i hegemonisticnija nego ikad
zivjela barca, zivjela hegemonija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://livetv.ru/en/eventinfo/120405_at ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;ANTIFA ! je napisao/la:Daj mi neko link , molim lijepo
Valjda ce ti jedan odgovarati...
koji ce ti qrac, gledaj velelijepnu igru svog dragog celzijaANTIFA ! je napisao/la:Daj mi neko link , molim lijepo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Koje prostacine.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:koji ce ti qrac, gledaj velelijepnu igru svog dragog celzijaANTIFA ! je napisao/la:Daj mi neko link , molim lijepo
Gledali smo, zavrsila sezona, s vremena na vrijeme se podsjetimo
Romario, zar nije velelijepna, kako ti kazes?!
ajde decki razgulite s teme i vidimo se za jedno 40 godina kad ta velicina ponovo osvoji ligu prvakaigman je napisao/la:[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:koji ce ti qrac, gledaj velelijepnu igru svog dragog celzijaANTIFA ! je napisao/la:Daj mi neko link , molim lijepo
Gledali smo, zavrsila sezona, s vremena na vrijeme se podsjetimo
Romario, zar nije velelijepna, kako ti kazes?!
a do tada, jos dugo cete gledati istinsku hegemoniju
raduje me mladi montoya, vrlo solidno moze mijenjati alvesa u pojedinim utakmicama, nije ta klasa naravno, al naredne sezone alves moze puno cesce odmarati protiv nekih slabijih ekipa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čestitam na novoosvojenom trofeju, sasvim zasluženo.
Barcelona realizirala svoje šanse i došla do trofeja Kupa.
Šteta, jer ćemo dogodine gledati novi Superkup, i zagarantirano četiri El Clasica, sa velikom mogućnošću da gledamo još dva, ili jedan zavisno od plasmana u Kupu, čime se definitivno gubi čar El Clasica.
Po šest El Clasica sezonski, a možda čak i sedam ili osam ako budemo dobri u Ligi prvaka pa dođemo do finala ili se ranije sastanemo.
Meni je to previše. Prije sam jedva čekao onaj u ligi El Clasico (najviše sam bio nestrpljiv kod 0:1 kad je Baptista zabio), a sad mi muka svaki mjesec gledati gurkanja na terenu i nekakve skandale i plus poraze Reala.
Barcelona realizirala svoje šanse i došla do trofeja Kupa.
Šteta, jer ćemo dogodine gledati novi Superkup, i zagarantirano četiri El Clasica, sa velikom mogućnošću da gledamo još dva, ili jedan zavisno od plasmana u Kupu, čime se definitivno gubi čar El Clasica.
Po šest El Clasica sezonski, a možda čak i sedam ili osam ako budemo dobri u Ligi prvaka pa dođemo do finala ili se ranije sastanemo.
Meni je to previše. Prije sam jedva čekao onaj u ligi El Clasico (najviše sam bio nestrpljiv kod 0:1 kad je Baptista zabio), a sad mi muka svaki mjesec gledati gurkanja na terenu i nekakve skandale i plus poraze Reala.
CAMP MOU!
Nema boljeg igraca za Barcin napad od Pedra, kad je potpuno zdrav i u formi!
Jbt, nekako mi zao ovog Athletica, pokvarise mi dozivljaj
Don't hate what you don't understand.
- raul-zakon
- Kontakt:
Čestitke arch rivals 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Čestitke Barci i svim navijačima na zasluženoj pobjedi i zasluženo osvojenom trofeju...
Od početka ste krenuli žustro, agresivno i sve skoro pogađali i sasvim zasluženo slavili....Lijep oproštaj i za Pepa.
Od početka ste krenuli žustro, agresivno i sve skoro pogađali i sasvim zasluženo slavili....Lijep oproštaj i za Pepa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Moram se sloziti kolegaxaviesta je napisao/la:Nema boljeg igraca za Barcin napad od Pedra, kad je potpuno zdrav i u formi!
Sasvim zasluzeno, Bilbao je imao podredjenu ulogu na terenu i samo je bilo pitanje koliko ce golova primit.
@Portillo mojne bit ckapi i cestitaj ko covjek, kao sto smo mi cestitali vama.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cestitke na tituli. zasluzeno
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube] VISCA BARCA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Čestitike na tituli.Sad ostaje zadaća za Tita da nalupa Real u Super kupu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nesto sam trokiro
jel se Super kup igra jednu ili dvije tekme ?
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:Nesto sam trokirojel se Super kup igra jednu ili dvije tekme ?
2
dobro je kup osvojismo ,moglo je i bolje ove sezone al dobro je opet,ne moze stalno 3-4 trofeja
nek je i guardiola se oprostio trofejom sa kojim je i poceo niz osvajanja
jos jednom gracies pep!
[youtube][/youtube]
joj da ovo bii gol
,zamal
nek je i guardiola se oprostio trofejom sa kojim je i poceo niz osvajanja
jos jednom gracies pep!
[youtube][/youtube]
joj da ovo bii gol
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.