FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 27 feb 2019, 21:07

Da smo izgubili drvlje i kamenje bi bilo po igracima i Husrefu

Da smo odigrali 0:0 bilo bi phicke nisu napadale

Da smo primili gol i da je bilo 1:1 opet bi bilo pacijenata koji bi im jhebali mater

Barcelona neki dan sa ONAKVIM igracima jedva, na guzove, traljavo i na srecu, pobijedi mrtvog Valladolida

Zaboravili ste da smo se ne tako davno oprastali od Titule i Kupa prije Marta mjeseca a sad kad smo u igri za duplu krunu i kad treba da samo dajemo podrsku i da ne seremo puno....ne vala nekima sto smo pobijedili 1:0...sto zaboga nismo 5:0 jer su ovi levati...ne igra im pola ekipe.

Ili se previse radujete i vec pjevate i radujete se tituli ili serete. Nema kod nas nista umjereno, mudro, pametno.

Da nam se samo ne daj Boze ne obije od glavu, zato podrska igracima i Husrefu, mobilizacija opsta sa bas svaku tekmu bude milja vise.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 feb 2019, 21:14

Sabinho je napisao/la:Ne znam cemu negativa, odlican rezultat i dobro odradjena tekma, zabijes na pocetku i normalno da neces jurisati ka protivnickom golu i rizikovati da primis gol na domacem terenu. Oni se nisu htjeli otvoriti, zasto bi mi? Da se igrala prva u Mostaru i da smo mi izgubili 1-0, bila bi prica da imamo los rezultat i da cemo tesko proci. Realna slika je da smo 75% u polufinalu nakon danasnje utakmice. Cestitke momcima, pobjeda bez primljenog gola za nastavak pobjednickog niza i velike sanse u revansu. Ovakvim pobjedama je Zrinjski titule zaredao.
Bravo isto mislimo. Konacno imamo taj stav i znanje da znamo igrati na rezultat sto je jako bitno. Kao sto je Husref rekao izmedju redova, da smo se vise otvorili i napadali vjerovatno bi dali jos koji gol, ali bi i primili sigurno koji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 feb 2019, 21:15

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2019, 21:28

Ocugledno da je bilo najbotnije sacuvati mrezu, negdje od 70. minute se bas vidio umor na igracima. Stanojevic i kovacevic najbolji, lazic dobar al je ispao jednom kod offsidea kad je kovacevic odbranio bekicu 1 na 1.
Jest da su kombinovali sa sastavom al zrinjski losije izgleda, u odbrani ko kokoši samo gledaju da je izbiju... Odavno nisam gledao utakmicu da se cesce izbacuje lopta da se ukaze pomoc igracima, cim neko na travi zavrsi lopta vec u autu :-)
You are someone else I am still right here

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 27 feb 2019, 21:31

Mozda Ce Zrinjski ici da halali kup. Posto oni ne hebu ovaj kup godinama da ne igraju na dva fronta ..da budu odmorniji..ko Ce futavcima znat..**** je svakom u nasoj ligi na dva igrati
Zadnja izmjena: Dadox, dana/u 27 feb 2019, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 feb 2019, 21:31

Pored mene lik oprao sa Kadusicem. Non stop dozivanje i psovanje, i onda kaze "Kadusicu bolan, djes se u 21. Vijeku zvat Advan" :lol:
4.10.2009.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 27 feb 2019, 21:36

Kakav je ovaj Borac..vjerujem da su se pojacali za PL..osim Vranjesa ko jos ima

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 27 feb 2019, 21:38

Ovo je jako dobro...Nadam se da će protiv Krupe više raje doć ne znam šta više treba da se uradi

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 feb 2019, 21:38

zagorski je napisao/la:Igru brisi, rezultat pisi.
Vladan najbolji pojedinac, dvije fantasticne odbrane i generalno je bio odlican, izuzev onog jednog nezgodnog pokusaja dodavanja.
:thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju: :ljepota: :thumbup: :clap: :salut:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 27 feb 2019, 21:42

Mozda i preoprezna utakmica sa nase strane. Dosta rastrzano, netacno, ali bitna je pobjeda. Nekad smo redovne ovakve tekme il gubili il remi. Idemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2019, 21:51

Dadox je napisao/la:Kakav je ovaj Borac..vjerujem da su se pojacali za PL..osim Vranjesa ko jos ima
Losi, Siroki ce ih dobiti u BL. :zviz:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 feb 2019, 21:53

Dadox je napisao/la:Kakav je ovaj Borac..vjerujem da su se pojacali za PL..osim Vranjesa ko jos ima
Nidze veze.7 igraca u prvih 11 30+ godina.Ekipa za terminski fudbal.Sreca njihova igraju gdje igraju pa ce se vratit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 27 feb 2019, 22:01

E, jesam se smrzo u p.m. Ovaj rezultat bih rado potpisao pred utakmicu da nije Zrinjski bio ovoliko oslabljen. Ovako, ocekivao sam bar još jedan da damo i zavrsimo posao. Ocekujem bolju igru dole ako mislimo proci.
Sramota je da Hebib igra u ovoj ekipi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 feb 2019, 22:19

Dobar rezultat fokis vec sad treba bit prebacen na Krupu. Ovo je kup takmicenje drugacije se tu igra revans utakmica ce bit prava prvenstvena i sjevace sa strana na obje strane.

Baka korektan al 70-30% je rekao da bi nas opusto, stara lopovska.

Ako ko ima da postavi snimak utakmice, hvala u nazad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 feb 2019, 22:19

bordobijeli je napisao/la:Opaaaaa evo opet raje sto je o Jahicu pisala i Taldjiji Husrefu. Ne do Bog da smo zijanili
Nasi bekovi jesu loši defanzivno al krila su nam problem kad je odbrana u pitanju. Krste i Tatar loše odradjuju defanzivne zadatke.
Prijatelju raja pise ono sto si i Ti napisao na str.19057/12 post po redu .
Po meni:
- Bas kako je Cosic predvidio , sahovska partija .Odlican rezultat i rekao bih 70% smo u SF . Za PL dobra predstava .
- Vjerovatno mozemo sa ovko iskusnom ekipom do duple krune , ali za Evropu ?
Ono sto mi se ne svidja :
- Nije ovo igra koja nas je krasila sa Akademcima . Moramo istrpiti Akademce , ali mi nemamo koga. Vladan heroj pobjede.
- Handzic enigma , nesto mu dobacuje onaj momak u kolicima(Svrakino) , a on onako smijulji se .Mladji da je ,pitanje je kako bi reagovao.
- Smrzao sam se , sa A6 , negdje 20 red nisam vidio nista na nas go.Penal nisam vidio i gol ,kad je raja skocila . Zato kazem trebamo imati mogucnost da na nasem stadionu mozemo vise uzivati i gledati sa razlicitih strana nas klub. Dobro sa vrha tribine se bolje vidi (kad sam izlazio ,pri sudijskom vremenu) zato se @skoroalen ne ljuti. Samo jedna kapija na zapadu. Treba pohvaliti redare na ulazu , dobro organizovani i brzo smo usli.

Na kraju pobjedama se ne gleda u zube ,nismo primili gol u 2 tekme. Dobili golmana , ne ureklo se . Ako su Pitari zadovoljni i ja sam. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 27 feb 2019, 22:23

Evo pustio sebi arenu ono snimak. Vidim komentarisu raja komentatota. Vedad Surkovic bivsi clan fgr. Bolestan za Sarajevom nego ne moze ofirno.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 feb 2019, 22:25

Ma ja prezadovoljan, nek svaka ovaka bude a da dobijemo pa da se titula što prije obezbjedi.

Meni se jedino ne sviđa što smo malo u drugom djelovali umorno, protivnik je bio svježiji i izgledalo je da dosta više trče od nas, par puta kad smo u napadu izgubili loptu 3-4 igrača hodajući idu prema nazad.. i malo me nerviraju ove identične izmjene, izgleda da ni Rahman a ni Krste ne mogu odigrati cijelu tekmu pa se moraju mjenjati tako da ćemo, po svemu sudeći, rijetko viđati Handzica npr.. il griješim, al valjda svježina dođe kako bude i vrijeme bude bolje, valja nije ni lahko igrat na ovoj hladnoći.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 feb 2019, 22:27

Revans za dve hefte, znaci ispravno da najjaaci sad igraju. Samo...iumjene su trebale druge. Handzic, kapic i saban in, ajmet, rahman i hebib out.
Sad malo rotirati za vikend, bar 4 nova igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 feb 2019, 22:31

Samo smo slabi iz prekida katastrofa, od 10 kornera samo 1 opasan.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 27 feb 2019, 22:42

Laznjak je napisao/la:Evo pustio sebi arenu ono snimak. Vidim komentarisu raja komentatota. Vedad Surkovic bivsi clan fgr. Bolestan za Sarajevom nego ne moze ofirno.
Upravo to...možda mu je nedostajao 'plavi' kolega Ruhotina :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8 i 79 gostiju.