FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali fkt pojedinci ne znate uzivati u dobrim rezultatima, ne znam samo sta radite po forumu, saljite CV pa makar i u ove federalne ligase, to se nesto osililo prije tekme, te dacemo 3, 4 komada kao da protiv Klisa igramo, pa zaboravili ste kako smo se provukli u ova prva dva kola KUP- a. Slazem se da igra nije danas bila na nekom nivou, ali ono sto je najbitnije imamo super rezultat za revans, a i imamo iskustvo izbacivanja Zrinjskog iz KUP -a pod Bijelim brijegom. Dajte podrsku ovim momcima i kuci i na strani jer zbog ovakvih rezultata to zasluzuju, danas hajde radni je dan bio pa ova posjeta i moze proci.
Jesil ozbiljan ?amypitar je napisao/la:U subotu pomjereno igramo u 15,00 sati
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ja mislim da nam treba novi golman, yebo ovog kiksera. 
Stanojević najjači bio, lik je stijena, u ovoj formi kad igra ne osjeti se nikako izostanak Adukora. Strašan je.
Za Handžića me strah da ne istruhne na klupi. Mogao je dobit pola sata danas. I ne znam da li je do mene, ali mi je nerealno samo 3.500 navijača. Smio bih ruku u vatru dat da je više bilo noćas nego na ligaškoj tekmi sa Zrinjom, a tad je zvanična posjeta bila 4.500. Weird...
Sjever odličan, istok nije ostao dužan ni Kadušiću ni Rumenom, još mi je drago što su Amera ispratili aplauzom kad je izlazio. Nije on imao incidenata kao onaj debilčić. I ne znam što smo nezadovoljni, jbt mi smo u kupu jedva prošli i Veleža i Rudara, i sad aktuelnog prvaka države dobiješ glatko, i opet ne valja. De ba realnosti malo, cilj je bio ne primit gol prije svega. A dole im dajemo barem jedan, ove sezone samo u Gabeli nismo dali gol, i u Kaknju u kupu? Imamo strašan prosjek golova, ne brinem se uopšte.

Stanojević najjači bio, lik je stijena, u ovoj formi kad igra ne osjeti se nikako izostanak Adukora. Strašan je.
Za Handžića me strah da ne istruhne na klupi. Mogao je dobit pola sata danas. I ne znam da li je do mene, ali mi je nerealno samo 3.500 navijača. Smio bih ruku u vatru dat da je više bilo noćas nego na ligaškoj tekmi sa Zrinjom, a tad je zvanična posjeta bila 4.500. Weird...
Sjever odličan, istok nije ostao dužan ni Kadušiću ni Rumenom, još mi je drago što su Amera ispratili aplauzom kad je izlazio. Nije on imao incidenata kao onaj debilčić. I ne znam što smo nezadovoljni, jbt mi smo u kupu jedva prošli i Veleža i Rudara, i sad aktuelnog prvaka države dobiješ glatko, i opet ne valja. De ba realnosti malo, cilj je bio ne primit gol prije svega. A dole im dajemo barem jedan, ove sezone samo u Gabeli nismo dali gol, i u Kaknju u kupu? Imamo strašan prosjek golova, ne brinem se uopšte.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo maloprije se ogrijah. Neces vise bez nakurnjaka nigdje. Jaja mi se smrzlo. Penal ko suza ispred mene tacno, ako je i bilo dileme. Fina tekma, Hebib katastrofa, Bekic isto, ali je danas zavrnu desnom bolje nego citavu sezonu sto zavrce lijevom
treba mu reci da je desnjak, propade mu karijera u neznanju. Meni je ovo odlicno, moraju nas dole napast i moramo ih kaznit. Izudarali su i Rahmana i Stanojevica dosta dobro. Lazic 2x nadskace onog diva u napadu, za dvije glave veci od njega. Sumnjam da nam mogu zabiti dva gola, i isto tako sumnjam da mi necemo zabiti gol. Prolazimo ove laganini. Elem fina brojka, i sjever je drama izgledao. Sve u svemu odoh se grijat. @Vanja sve najbolje, iduci put prema jugu da provociramo goste u tandemu. 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Daj brate večeras Kovačević odbranio par čistih golova. Jest da se desila ona greška, al' jbg. Hvala mu na ovoj veličanstvenoj partiji.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da nam treba novi golman, yebo ovog kiksera.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Al' brat Krajišnik ne konta sarkazam. 
Trebao je Handžić dobiti priliku, ne znam što nije i ja sam ga prizivao.
Ne treba stvarati neku hajku zbog dva lika koja trabunjaju gluposti nekakve.

Trebao je Handžić dobiti priliku, ne znam što nije i ja sam ga prizivao.
Ne treba stvarati neku hajku zbog dva lika koja trabunjaju gluposti nekakve.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 27 feb 2019, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
A jbg. Na ovom forumu ne možeš znati šta je ozbiljno, a šta je zezancija.AlfredNobel je napisao/la:Al' brat Krajišnik ne konta sarkazam.

Ne znam cemu negativa, odlican rezultat i dobro odradjena tekma, zabijes na pocetku i normalno da neces jurisati ka protivnickom golu i rizikovati da primis gol na domacem terenu. Oni se nisu htjeli otvoriti, zasto bi mi? Da se igrala prva u Mostaru i da smo mi izgubili 1-0, bila bi prica da imamo los rezultat i da cemo tesko proci. Realna slika je da smo 75% u polufinalu nakon danasnje utakmice. Cestitke momcima, pobjeda bez primljenog gola za nastavak pobjednickog niza i velike sanse u revansu. Ovakvim pobjedama je Zrinjski titule zaredao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako ne možeš hahahahah.. Evo recimo kad vidim da je skoro napisao tako nešto, znam da je zaebancija, jer nije takav lik. A i stavio ti je ovaj smajli ':kafa:', što znači da je zaebancija.KrajisnikBosnjak je napisao/la:A jbg. Na ovom forumu ne možeš znati šta je ozbiljno, a šta je zezancija.AlfredNobel je napisao/la:Al' brat Krajišnik ne konta sarkazam.

Dogovoreno...Laznjak je napisao/la:Evo maloprije se ogrijah. Neces vise bez nakurnjaka nigdje. Jaja mi se smrzlo. Penal ko suza ispred mene tacno, ako je i bilo dileme. Fina tekma, Hebib katastrofa, Bekic isto, ali je danas zavrnu desnom bolje nego citavu sezonu sto zavrce lijevomtreba mu reci da je desnjak, propade mu karijera u neznanju. Meni je ovo odlicno, moraju nas dole napast i moramo ih kaznit. Izudarali su i Rahmana i Stanojevica dosta dobro. Lazic 2x nadskace onog diva u napadu, za dvije glave veci od njega. Sumnjam da nam mogu zabiti dva gola, i isto tako sumnjam da mi necemo zabiti gol. Prolazimo ove laganini. Elem fina brojka, i sjever je drama izgledao. Sve u svemu odoh se grijat. @Vanja sve najbolje, iduci put prema jugu da provociramo goste u tandemu.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
45 sekundi iz zraka! Slaba brojka, ali uzmimo u ozbir da je radni dan tako da je oprošteno.

Ulazim danas na zapad kasnio malo, kad ulazi Adukor ispred mene. Traži mu onaj levat kartu, on mu govori ja sam igrač. Reko nije, nije potpisao, smije se on proviri sa onog ulaza nešto i čini mi se izađe.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pod hitno,novog golmana...skoroalen je napisao/la:Ja mislim da nam treba novi golman, yebo ovog kiksera.
Kako ono kažu "Najveci nam je problem golmanska pozicija...Mlad je treba jos da sazri...Unosi nesigurnost..."
Ma sve "strucnjaci" znaju...

- AlfredNobel
- Kontakt:
@Vanja8
Ako te mogu zamoliti da malo ohaneš, širiš negativu po pdf-u.

Zamolba primljena i bice rijesena u pozitivi...Ohanuo...AlfredNobel je napisao/la:@Vanja8

Ma ya ba, sarkazam.AlfredNobel je napisao/la:Kako ne možeš hahahahah.. Evo recimo kad vidim da je skoro napisao tako nešto, znam da je zaebancija, jer nije takav lik. A i stavio ti je ovaj smajli ':kafa:', što znači da je zaebancija.KrajisnikBosnjak je napisao/la:A jbg. Na ovom forumu ne možeš znati šta je ozbiljno, a šta je zezancija.AlfredNobel je napisao/la:Al' brat Krajišnik ne konta sarkazam.

Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 27 feb 2019, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Haj i nije loš rezultat, ali klimav. Sa onakvim pristupom dole će biti teško proći, jer će se oni naložiti maksimalno da nas izbace po svaku cijenu. Dole očekujem tri puta težu tekmu.
Iskreno je trebo Šabanović beka igrati, Šišić desno da ih razbijemo brzinom, Kapić od prve minute pa dokad može, i Handžić nekih pola sata, imam osjećaj da bi im ga zabio. Ovo je bezveze trošenje igrača na onako teškom terenu pred važan meč u Lištici, gdje se 30% više trošiš nego na normalnom terenu. Vala i Husref malo upregne mozak kad imamo dobru klupu, pa nek ih koristi, šta ih čuva koji klinac, nisu od papira igrači. Slabo iskreno, bitna je pobjeda. Igru briši, pobjedu piši.
Vala moglo je barem još milja raje da bude, ne bi im ruka otpala jbte.
I ja, drago mi je da smo im skrpili onog jablana, jbo sliku svoju....
Iskreno je trebo Šabanović beka igrati, Šišić desno da ih razbijemo brzinom, Kapić od prve minute pa dokad može, i Handžić nekih pola sata, imam osjećaj da bi im ga zabio. Ovo je bezveze trošenje igrača na onako teškom terenu pred važan meč u Lištici, gdje se 30% više trošiš nego na normalnom terenu. Vala i Husref malo upregne mozak kad imamo dobru klupu, pa nek ih koristi, šta ih čuva koji klinac, nisu od papira igrači. Slabo iskreno, bitna je pobjeda. Igru briši, pobjedu piši.
Vala moglo je barem još milja raje da bude, ne bi im ruka otpala jbte.
I ja, drago mi je da smo im skrpili onog jablana, jbo sliku svoju....
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen
Normalno.
Dobar je danas bio, standardno. Pogotovo kad je u prvom skinuo onaj šut, ne znam ko je šutirao. Ali, kad pogriješi ono dodavanje, meni se noge odsjekle. Opet kažem, mora raditi na ispucavanjima i to mu je jedina mana.
Ja bi protiv Krupe krenuo ovako..
Vladan
Šabanović Dupovac Šofranac Bekić
Kapić Crepulja
Šišić Velkoski Tatar
Handžić
Normalno.

Dobar je danas bio, standardno. Pogotovo kad je u prvom skinuo onaj šut, ne znam ko je šutirao. Ali, kad pogriješi ono dodavanje, meni se noge odsjekle. Opet kažem, mora raditi na ispucavanjima i to mu je jedina mana.
Ja bi protiv Krupe krenuo ovako..
Vladan
Šabanović Dupovac Šofranac Bekić
Kapić Crepulja
Šišić Velkoski Tatar
Handžić
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Popisa se vladan po kriticarima nakon onih pripremnih 

Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 27 feb 2019, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa sto hocete da ubijete tatara hahahahha
Frajer se svakako vuce po terenu I umire a vi bi ga I u subotu da igra hahahahah
Frajer se svakako vuce po terenu I umire a vi bi ga I u subotu da igra hahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače