FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Valdes je bio dobar golman. Cim je poceo dobivati priznanje za postignuti timski uspjeh,pocela mu je forma padati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pep kroz brojeve i citate
(open image in new tab)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajmo Pep, posljednja tekma na klupi Barce, oprosti se pobjedom i još jednim trofejom!

"Sport":

"Sport":

Pazi face kod Piquea i Busquetsa
[youtube][/youtube]
Maradona
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Maradona
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
Pa da, zamisli prodat takvu igracinu... Ono, kad se malo zapitam, postalo mi je sumnjivo. Eto'o je morao otici, kao i Ronaldinho, Henry takodjer, Tourea ste prodali, Keita 100% ide, sa Abidalom se nekako zataskalo 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Osvajate li vcs kup? 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Jel ti to ziv bio odredjujes ko ce biti navijac Barce, kako navijaci Barce treba da razmisljaju, te sta je najbolje za Barcu? De ziv bio ohani, ovo je forum i moze svako raditi sta hoce. Ja sam uz Barcu od 96. - 97. godine i sigurno Valdez nije neka posebna golmancina, mozda se tako cini jer su prije njega bili najveci moguci klocevi. Pa Valdez jedino sto zna je da doda loptu i to je to (a i u tome grijesi i dodaje loptu protivniku u noge direktno), a golmanovo nije da dodaje, nego da brani kada mu neko suta po golu. Da je Valdez u ekipi gdje je bio Hesp, Rustu, Bonano itd. primao bi 50-ak golova po sezoni. Iole bolji golman od Valdeza (a mnogo ih je takvih, mnogo koji imaju i manja primanja od njega) sa ovom Barcom ne bi primilo vise od 18-19 golova u ligi, jer ekipa koja drzi loptu 75% u svojim nogama, nekada i do 80%, ne moze primiti 2 ili 3 gola na tekmi, a ko je golman iole dobar, a Valdez je i to u stanju, ne smijem ni sanjati da se suta po golu Valdesa kao sto se sutalo po Cechovom golu, pa to bi bilo kantanje. Valdez je najlosiji golman medju golmanima koji igraju u timovima koji su neka svjetska fudbalska krema.amertiger je napisao/la:Valdes je GIGANT, boljeg golmana za Barcu nema, mozda kvalitetom boljeg da, ali za Barcu Valdes je najbolji, ko ne razumije o cemu pricam taj sigurno nije navijac Barce on samo sebe smatra takvim i takvim daleko kuca bila od Barce.
Samo da dodam da taj isti Valdes koliko god imao kikseve ima i fantasticnih odbrana u ovoj sezoni samo njih niko ne pamti kiks je ipak kiks, hladnokrvnijeg koji ce odigrati rizicniji pass prije nego je izbiti u prazno sto cesto zna otvoriti napad Barce Barca nece naci, uz to je dijete Barce i treci kapiten poslje Puyola i Xavia
MES QUE UN CLUB - mislim da ovo objasnjava dosta toga
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
I sta cemo sad, ti imas jedno misljenje, ja imam drugo misljenjeadriano_leite je napisao/la:
Jel ti to ziv bio odredjujes ko ce biti navijac Barce, kako navijaci Barce treba da razmisljaju, te sta je najbolje za Barcu? De ziv bio ohani, ovo je forum i moze svako raditi sta hoce. Ja sam uz Barcu od 96. - 97. godine i sigurno Valdez nije neka posebna golmancina, mozda se tako cini jer su prije njega bili najveci moguci klocevi. Pa Valdez jedino sto zna je da doda loptu i to je to (a i u tome grijesi i dodaje loptu protivniku u noge direktno), a golmanovo nije da dodaje, nego da brani kada mu neko suta po golu. Da je Valdez u ekipi gdje je bio Hesp, Rustu, Bonano itd. primao bi 50-ak golova po sezoni. Iole bolji golman od Valdeza (a mnogo ih je takvih, mnogo koji imaju i manja primanja od njega) sa ovom Barcom ne bi primilo vise od 18-19 golova u ligi, jer ekipa koja drzi loptu 75% u svojim nogama, nekada i do 80%, ne moze primiti 2 ili 3 gola na tekmi, a ko je golman iole dobar, a Valdez je i to u stanju, ne smijem ni sanjati da se suta po golu Valdesa kao sto se sutalo po Cechovom golu, pa to bi bilo kantanje. Valdez je najlosiji golman medju golmanima koji igraju u timovima koji su neka svjetska fudbalska krema.
Mes Que Un Club
Mes Que Un Club
- adriano_leite
- Kontakt:
Ebes misljenje, misljenje je k'o dupe, svako ga ima, ali ne mozes nekome reci da nije navijac jer ne misli kao ti. To je poenta, a normalno je da ce biti nesuglasica i da se dva covjeka ne mogu tek tako sloziti oko necega, pa braca se posvadjaju i pobijuamertiger je napisao/la:I sta cemo sad, ti imas jedno misljenje, ja imam drugo misljenjeadriano_leite je napisao/la:
Jel ti to ziv bio odredjujes ko ce biti navijac Barce, kako navijaci Barce treba da razmisljaju, te sta je najbolje za Barcu? De ziv bio ohani, ovo je forum i moze svako raditi sta hoce. Ja sam uz Barcu od 96. - 97. godine i sigurno Valdez nije neka posebna golmancina, mozda se tako cini jer su prije njega bili najveci moguci klocevi. Pa Valdez jedino sto zna je da doda loptu i to je to (a i u tome grijesi i dodaje loptu protivniku u noge direktno), a golmanovo nije da dodaje, nego da brani kada mu neko suta po golu. Da je Valdez u ekipi gdje je bio Hesp, Rustu, Bonano itd. primao bi 50-ak golova po sezoni. Iole bolji golman od Valdeza (a mnogo ih je takvih, mnogo koji imaju i manja primanja od njega) sa ovom Barcom ne bi primilo vise od 18-19 golova u ligi, jer ekipa koja drzi loptu 75% u svojim nogama, nekada i do 80%, ne moze primiti 2 ili 3 gola na tekmi, a ko je golman iole dobar, a Valdez je i to u stanju, ne smijem ni sanjati da se suta po golu Valdesa kao sto se sutalo po Cechovom golu, pa to bi bilo kantanje. Valdez je najlosiji golman medju golmanima koji igraju u timovima koji su neka svjetska fudbalska krema.. Uprava ima trece misljenje koje je puno blize mom misljenju tako da cemo i ti i ja gledati Victora medju stativama jos dosta godina.
Mes Que Un Club
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Amoxicillin
- Kontakt:
ma ja bi volio vidjet Harta na golu
svi znamo kakav refleks dečko ima
koliko puta je vadio city iz go*ana
a i moze se brzo adaptirat na pass igru 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ali da li bilo koji golman moze biti u dobroj formi bez stalnog vjezbanja, kaljenja i brusenja forme na utakmicama?adriano_leite je napisao/la: jer ekipa koja drzi loptu 75% u svojim nogama, nekada i do 80%, ne moze primiti 2 ili 3 gola na tekmi, a ko je golman iole dobar
ako su sutevi na njegov gol rijetki(zbog premalog posjeda barcinih oponenata) nije li onda normalno da ne moze biti u top formi?
Cini mi se da bi svaki golman koji bi dosao u barcu nazadovao bas nedostatka stalnog praksanja....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
manite se ljudi rasprave o valdezu, biti golman u barceloni je jedna velika specificnost tog zanata, tolika specificnost da valdeza ne mozes ni porediti s drugim golmanima
barcin nacin igre ne dozvoljava protivniku suteve po golu, pa se golman bio on valdez ili bilo koga da dovedemo, jednostavno ne moze ni istaci, da sad recimo kasiljas predje u barcu nikad ga vise ne bi smatrali dobrim golmanom
valdeza proklinju zbog cinjenica kao npr protiv celzija, sve sto su ljudi sutali bio je gol, al treba poznavati fudbal i reci da niti jedan golman ne bi vjerovatno odbranio i da tu nikakve njegove greske bilo, u londonu je drogba dao gol iz blizine, na kamp nou je bila velemajstorija ramiresa koja se ne brani, kao i onaj gol toresa koji je imao godinu da daje gol kakav mu se cefne
da je bilo ko drugi branio bilo bi isto
valdez je znao napraviti poneku kardinalnu gresku, al zaboravljate da je i u ovoj sezoni imao briljantnih odbrana i da nas je spasio u nekim utakmicama, a i prije je znao mnogo puta da nas spavasa u bitnim utakmicama
zakljucak, valdez se uopste en moze ni porediti s drugim golmanima jer biti golman u ovoj barci je specifican zanat, skoro kao da i nije isti zanat. mozemo dovesti bilo koga, al nista vise od valdeza nece donijeti, prema tome njega cemo gledati do penzije na nasem golu i neka ga, to je pozicija o kojoj se i ne razmislja jednostavno
barcin nacin igre ne dozvoljava protivniku suteve po golu, pa se golman bio on valdez ili bilo koga da dovedemo, jednostavno ne moze ni istaci, da sad recimo kasiljas predje u barcu nikad ga vise ne bi smatrali dobrim golmanom
valdeza proklinju zbog cinjenica kao npr protiv celzija, sve sto su ljudi sutali bio je gol, al treba poznavati fudbal i reci da niti jedan golman ne bi vjerovatno odbranio i da tu nikakve njegove greske bilo, u londonu je drogba dao gol iz blizine, na kamp nou je bila velemajstorija ramiresa koja se ne brani, kao i onaj gol toresa koji je imao godinu da daje gol kakav mu se cefne
da je bilo ko drugi branio bilo bi isto
valdez je znao napraviti poneku kardinalnu gresku, al zaboravljate da je i u ovoj sezoni imao briljantnih odbrana i da nas je spasio u nekim utakmicama, a i prije je znao mnogo puta da nas spavasa u bitnim utakmicama
zakljucak, valdez se uopste en moze ni porediti s drugim golmanima jer biti golman u ovoj barci je specifican zanat, skoro kao da i nije isti zanat. mozemo dovesti bilo koga, al nista vise od valdeza nece donijeti, prema tome njega cemo gledati do penzije na nasem golu i neka ga, to je pozicija o kojoj se i ne razmislja jednostavno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Facing only 91 shots on target over the season, Valdes saved just 60 (66%) ranking him bottom of La Liga's keepers to appear in at least half of the league matches 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Leo Gdjesi 
Tu je ipakmandraX je napisao/la:Leo Gdjesi
Iniesta, kakva lopta
EDIT: Llorente
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 25 maj 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ismijavanje protivnika,i potpuna dominacija barcelone.
Komentator na SK g.lup za medalje.Govori kako je Llorente povucen i da je bio penal,a poslje toga alexis povucen i govori da je bio kontakt pao bi nazad tj. na ledja
Komentator na SK g.lup za medalje.Govori kako je Llorente povucen i da je bio penal,a poslje toga alexis povucen i govori da je bio kontakt pao bi nazad tj. na ledja
Visca el Barça ! Mes que un club !
Bilo je povlačenja Piquea i sudija je komotno mogao svirati penal, što se tiče same igre potpuna dominacija Barcelone igrači Athletica mi djeluju izgubljeno kao da još nisu prežalili poraz u Bukureštu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.