FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne smije los rezultat biti danas..sa aspekta padanja samopouzdanja a dizanja druge strane..lets go
Benkara21 je napisao/la:Dajte šifre neke da vas prepoznam
Najdeblja crna jakna istoka

Ps: Sam idem na tekme, pa ako vidis nekog cudaka samog kako psuje taj sam vjrv

Sejo jesi to ti i tvoja montusaalacious je napisao/la:Benkara21 je napisao/la:Dajte šifre neke da vas prepoznam
Najdeblja crna jakna istoka

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Siroki-Sarajevo finale
photoshopGomis99 je napisao/la:https://goo.gl/images/4XJfSu samo na Zapadu je mozda mislio da je bilo 15 milja . Dobar si momak. Kakve veze ima koliko je prodato i stampano. Kad imas dokaze i zive ljude koji su bili na tom dogadjaju. Jeste bas. Play off lige prvaka stampali 15 hiljada. Ranit cu se sad.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
haahaah joj pantelija

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ja ne znam sto ispravljate momka protiv Kiyeva nije bilo ni tih 15 sto on kaze 
Odes prijatelju na youtube ukucas sarajevo dynamo i vidis stadion dupke pun

Odes prijatelju na youtube ukucas sarajevo dynamo i vidis stadion dupke pun
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično je bilo 28 hiljada protiv Dinama dok je protiv Borusije bilo 29 hiljada, znači zvanično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TamniVilajet
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la:Dajte šifre neke da vas prepoznam
Ide li neko na istok da se prikljucim, mrsko mi ici sam 

Ako neko dođe na zapad, ja sam onaj što zviždi Kurdiću. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
joj @skoroalen kraljuskoroalen je napisao/la:Ako neko dođe na zapad, ja sam onaj što zviždi Kurdiću.

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Grad Sarajevo finansijski podržao FK Sarajevo zbog izuzetnih sportskih rezultata
Grad Sarajevo nastavlja podržavati istaknute sportske kolektive iz glavnog grada Bosne i Hercegovine u cilju postizanja što boljih rezultata, ali i promocije mladih, sporta i zdravog života.
Tim povodom danas su u Vijećnici gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić potpisali ugovor o finansijskoj podršci kluba koji je učinio tako puno na afirmaciji našeg grada i cijele države BiH.
"Prošle godine najavili smo da ćemo unaprijediti saradnju i pružiti svaki vid pomoći i podrške vrhunskom sportu. U nama ćete uvijek imati partnera i podršku. Klub koji nosi ime grada Sarajeva, klub svijetle prošlosti i izuzetnih sportskih rezultata, to zaslužuje. Prošle godine sam rekao da ćemo učiniti sve da se titula vrati u Sarajevu, a obzirom da se Sarajevo trenuto nalazi na vrhu tabele, vjerujem da je rukovodstvo sa igračima na pravom putu da to postane stvarnost", istaknuo je gradonačelnik Skaka.
Direktorica Buljubašić je zahvalila Gradu Sarajevu i gradonačelniku Skaki na podršci i razumijevanju koje ima prema sportskim klubovima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Skaka: “Čast mi je što smo finansijski podržali FK Sarajevo, rado posjećujem stadion Grbavicu”

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hahahahahaha
Gomis99 je napisao/la:Hahhahah e cuj 15 hiljada bilo. Hahah tobejarabbi. 28 hiljada protiv Gladbaha. Protiv kijeva milju gore dole.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- HzHercegovac
- Kontakt:
Kako je zvanično protiv Gladbaha bilo više navijača? Meni ovdje djeluje prepuno ovo. Zapad pun od ćoška do ćoška, kao i istok, sjever protiv Kieva možda za milju prazniji nego protiv Gladbaha. Je l' protiv Dynama bilo njihovih navijača? Jedino je ona grupica Švaba mogla napravit tu razliku u posjeti, mada mi i tako djeluje nerealno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.