Ma uđi slobodno, malo odmori dusu u plavom. Ti si fin momak, sto ce ti to, za njih da navijas. Ne treba ti to u zivotu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najveći klub u državi nosi samo renomiranu sportsku opremu, a selimovićevo smeće to sigurno nije.
Nekada treba gledati i obraz i ugled kluba, a ne samo pare. Ako je neka mizerna razlika u ponudi, mislim da je logicnije uzeti renomiranog i kvalitetnog proizvodjaca. No1 je jedno obicno smece koje izgleda pijacarski. Nemam ja nista protiv selimovica licno, naprotiv, covjek je uradio ono sto je obecao ako ne dobijemo licencu. No1 ne moze u istu recenicu samohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:42Nosice se oprema najpovoljnijeg ponuđača za klub. Imamo cetiri ponude, razmišlja se u klubu i klub će odlučiti. Ne forum.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:55Nekada treba gledati i obraz i ugled kluba, a ne samo pare. Ako je neka mizerna razlika u ponudi, mislim da je logicnije uzeti renomiranog i kvalitetnog proizvodjaca. No1 je jedno obicno smece koje izgleda pijacarski. Nemam ja nista protiv selimovica licno, naprotiv, covjek je uradio ono sto je obecao ako ne dobijemo licencu. No1 ne moze u istu recenicu samohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:42Nosice se oprema najpovoljnijeg ponuđača za klub. Imamo cetiri ponude, razmišlja se u klubu i klub će odlučiti. Ne forum.
macronom i umbrom. Da ne govorim o nike-u (pravom) i adidasu.
Istina. Ja sam cuo da se radilo o milion maraka za dvije godine, ukoliko dodje do saradnje sa No1. 300000 hiljada maraka u novcu i 200000 maraka u opremi za jednu sezonu. Ugovor na dvije godine koji je po meni jako povoljan za Klub. U to kakav je kvalitet dresova, dizajn i ostalo ne ulazim. Dao Bog da udjemo neko evropsko takmicenje, mozemo i u Haadu igrati...mohikanac12 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:18kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:55Nekada treba gledati i obraz i ugled kluba, a ne samo pare. Ako je neka mizerna razlika u ponudi, mislim da je logicnije uzeti renomiranog i kvalitetnog proizvodjaca. No1 je jedno obicno smece koje izgleda pijacarski. Nemam ja nista protiv selimovica licno, naprotiv, covjek je uradio ono sto je obecao ako ne dobijemo licencu. No1 ne moze u istu recenicu samohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:42Nosice se oprema najpovoljnijeg ponuđača za klub. Imamo cetiri ponude, razmišlja se u klubu i klub će odlučiti. Ne forum.
macronom i umbrom. Da ne govorim o nike-u (pravom) i adidasu.
Ovo sto @Mamlaz pise je istina, cinjenica koja su svjesni svi i sigurno nece biti zanemarena kada se bude odlucivalo. Ponavljam, kada klub bude odlucivao.
Morate razdvojiti dvije stvari, licne osjecaje od dobrobiti kluba. Nema tu sujete, ljutnje, galame, teskih rijeci i uvreda, samo inteligentno razmisljanje. Udahni, broji do deset i razmisli.
Ne znam kakav je kvalitet No1, ne zanima me previse. Znam da je ponuda bila sa šest nula. Zanemariti tu cifru tek tako, po meni nije bas razumno i najbolje za klub, bez obzira na emocije. To ne znaci da ce biti No1, imamo jos tri ponude i sve se vagaju, argumenti za i protiv, pa i ovaj o kojem @Mamlaz govori.
Samo opusteno pricajte, bez tenzija.![]()
Bolesni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.