Nema na čemuzagorski je napisao/la:Stigao sms iz kluba sa pozivom na danasnju tekmu.
Treba bas biti papak pa ne otici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pobjedu za rođendan!
Hvala, hvalaMortemHz je napisao/la:Nema na čemuzagorski je napisao/la:Stigao sms iz kluba sa pozivom na danasnju tekmu.
Treba bas biti papak pa ne otici.

-
- Kontakt:
Sto se na Brazilca nase djevojcice lijepe
Bas mu lijepo u Seheru 

Kažu rasprodane karte za večeras, još jedino malo na jugu ima mjesta. 

ISTINA ZA VEDRANA!
Ma ovo treba zavrsit u prvoj utakmici..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Eh to ma koliko bi volio da se desi necemo docekat! Igrali smo bruku vaznih utakmica od rata na ovamo, protiv vrlo atraktivnih protivnika pa nismo prebacili 25.000. Jbg. Samo se sjetim, Dinamo Kyev, urakmica za grupnu fazu LP-a nije bilo ni 15.000. Gladbach je bio nesto posebno al ni tad nismo napunili stadion.Lecler je napisao/la:Kažu rasprodane karte za večeras, još jedino malo na jugu ima mjesta.
Sarajevo-Dinamo 30 hiljada bilo druze.Neznam na sta si ti otisao.badboy je napisao/la:Eh to ma koliko bi volio da se desi necemo docekat! Igrali smo bruku vaznih utakmica od rata na ovamo, protiv vrlo atraktivnih protivnika pa nismo prebacili 25.000. Jbg. Samo se sjetim, Dinamo Kyev, urakmica za grupnu fazu LP-a nije bilo ni 15.000. Gladbach je bio nesto posebno al ni tad nismo napunili stadion.Lecler je napisao/la:Kažu rasprodane karte za večeras, još jedino malo na jugu ima mjesta.
Kovacevic danas brani.Mujakic isto u konkurenciji
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 feb 2019, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fakat gdje si ti bio
hahaah
Kosevo Bilo bordo te noci....

Kosevo Bilo bordo te noci....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hahhahah e cuj 15 hiljada bilo. Hahah tobejarabbi. 28 hiljada protiv Gladbaha. Protiv kijeva milju gore dole.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Uz svo postovanje nemate pojma ni jedan o cemu pricate. Sto se tice Kiyeva i svog tog perioda znam tacno koliko karata je stampano a koliko prodato za svaku utakmicu, sto evropsku sto domacu. Bez dodatne zelje za raspravom, zivi bili..Gomis99 je napisao/la:Hahhahah e cuj 15 hiljada bilo. Hahah tobejarabbi. 28 hiljada protiv Gladbaha. Protiv kijeva milju gore dole.
Idemo poderat one gov.nare danas.
ZA BORDO BIJELE boje i SARAJEVO grad!
ZA BORDO BIJELE boje i SARAJEVO grad!

Ko će na Istok?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
https://goo.gl/images/4XJfSu samo na Zapadu je mozda mislio da je bilo 15 milja . Dobar si momak. Kakve veze ima koliko je prodato i stampano. Kad imas dokaze i zive ljude koji su bili na tom dogadjaju. Jeste bas. Play off lige prvaka stampali 15 hiljada. Ranit cu se sad.
jaBenkara21 je napisao/la:Ko će na Istok?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Uvijek prisutan na navedenoj lokacijiBenkara21 je napisao/la:Ko će na Istok?

De druze ne lupetaj.Nije bar tesko u danasnje vrijeme otvoriti google i kucati i vidjeti.Na Zapadu je samo bilo vise od te cifre o kojoj pricas.badboy je napisao/la:Uz svo postovanje nemate pojma ni jedan o cemu pricate. Sto se tice Kiyeva i svog tog perioda znam tacno koliko karata je stampano a koliko prodato za svaku utakmicu, sto evropsku sto domacu. Bez dodatne zelje za raspravom, zivi bili..Gomis99 je napisao/la:Hahhahah e cuj 15 hiljada bilo. Hahah tobejarabbi. 28 hiljada protiv Gladbaha. Protiv kijeva milju gore dole.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dajte šifre neke da vas prepoznam 

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Protiv Dinama je bilo tačno 30 milja ba raje, karata su mogli i 1000 odštampat, al slike govore drugačije....