@fks74 i @Francescototti
Koncesija je potpisana na 25 godina sto znaci da je ostalonormalno nekih 20-21 godinu i prema tome ja ne sirimznam nikakve dezinformacije. Pravo da odkupis zemlju stices nakon 30 godina. Znaci da otkupis a da ti opstina ne moze nista, cak se u zavisnosti od vrste zemljista i nacina koristenja moze uraditi samo prepis, ali sve u zavisnosti sa ugovorom. I ja se nadam i vjerujem da cemo to prije otkupiti i dogovoriti se sa opstinom, jer ne znamo kakva budala moze biti nacelnik za tih 20 godina.
Ja nisam nigdje rekao da ce nas neko najuriti i dati to nekome drugom, nego sam to naveo kao jednu od mogucnosti. Za tih 20-21 godinu ne znamo kakva ce budala biti na celu opstine.
A pomenuto je ovo pitanje u vezi sa Vijetnamcima. I to ti je kao da nekome prodajes kucu koju si dobio na koristenje, moja je al nije moja nego ce biti za 30 godina. Pa kad bude tvoja za 30 godina onda mi se javi pa razmislim dal cu je kupit. I to stvarno ne moze navoditi kao nasa imovina iako je mi osjećamo svojom. Ja to osjecam i dozivljavam kao da je nase.
Zato treba da istrpimo mlade igrace i dajemo im podršku. Pa i kada grijese kao u pripremnim Kovacevic, ili Pidro ono jedanput. Te njihove greske ce donijeti milione a Bekiceve i Đafićeve dabogda i sto hiljada.
Zato moramo da istrpimo tu djecu da bi mogli otkupiti tu zemlju ali i planirati da kupimo zemlju za buduci stadion jet ovo oko Koseva sve ide kilavo i ne znamo na cemu smo.
Zadnja izmjena:
ShofaII, dana/u 27 feb 2019, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze