Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 12 nov 2019, 21:49
LjoZee je napisao/la: ↑12 nov 2019, 18:38
Generalni sekretar FK Željezničar u trodnevnoj posjeti Juventusu
Tokom trodnevnog boravka u Torinu imat će priliku da se sretne sa čelnicima prvaka Italije, te da se upozna sa metodama i principima rada u ovom slavnom talijanskom klubu.
Lijepo. U drustvu evropskih velikana i nas Željo. Inace, fin je ovaj malac, onako kulturan, elokventan, pismen. Hoce ucit.
Samo naprijed Željo.
@Kana, da te zamolim. Ne mora svaki post o njima, nisi jedini koji je tamo popljuvan. Vidis da smradovi prije jedinstva navijaca, biraju pljuvanje kluba. Malo spusti loptu radi ostale raje, ako je to ok sa tobom. Hvala.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
-
KANA
-
Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:49
LjoZee je napisao/la: ↑12 nov 2019, 18:38
Generalni sekretar FK Željezničar u trodnevnoj posjeti Juventusu
Tokom trodnevnog boravka u Torinu imat će priliku da se sretne sa čelnicima prvaka Italije, te da se upozna sa metodama i principima rada u ovom slavnom talijanskom klubu.
Lijepo. U drustvu evropskih velikana i nas Željo. Inace, fin je ovaj malac, onako kulturan, elokventan, pismen. Hoce ucit.
Samo naprijed Željo.
@Kana, da te zamolim. Ne mora svaki post o njima, nisi jedini koji je tamo popljuvan. Vidis da smradovi prije jedinstva navijaca, biraju pljuvanje kluba. Malo spusti loptu radi ostale raje, ako je to ok sa tobom. Hvala.
Upravu si bruda ,znam da vas smaram ali najvise sto ovo radim jer ima dosta raje koja je izmanipulisana i koju su debili nafurali da je Amar dusman Zelji i sto svaku priliku koriste da unesu nemir.Uglavnom necu vas vise peglati pisaj ih.Jedino pticurinu brat bas voli

7
-
Bezideja
-
Kontakt:
Sve ovo sto si nabrojao su paraziti. A najveci parazit je danan, ostalo su šleperi i bez mozgovici.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
TeaM87
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:37
Plavi vlak ako imalo imas mozga samo sekundu razmisli kako je moguce nakon tri godine i svih akcija i druzenja da sam odjednom imaginaran,psihopata,cak sam slagao da i dijete imam

a to sve paprika najavi 10 dana prije toga da ja ne postojim i da sam ja ustvari gavran

tri email su bila moja slao im u pp i samo mi trajne banove davali pa odakle meni ova recenica izvini mislili smo da je hrasno ,4 email dao sluzbeni od svog kolege jer mi je mrsko bilo praviti i uopste on nije kontaktirao vec su preko jednog momka na facebooku se raspitivali kao jadovi zadnji.Hajde sve to sto su uradili okey ne treba im vise jer sam neistomisljenik, vec kad je asharak napisao objasnjenje sto me nema ono je bruka i sramota nakon svega

a to da pljujem raju evo ti post prije koji sam napisao (ima boga) cak ni protiv asharak nemam nista iako je prema meni jad ispao ,svaki put sam rekao kako bruku dobre raje ima i da sam kao navijac Zelje ponosan na vas.
Storm je najgori, hinja koja se povukla, prepao se jer ga vjerovatno neki znaju pa ne smije svasta rec, on je organizator svega tamo. Koliko je ovaj forum bio u ku.rcu-kritikovao sam vas prije ovdje) toliko je sad onaj tamo. Danan sve hinjski ismijava, al ne smije on nista jer i njega vjeovatno znaju. Asharak je pijun, dijete iz tuzle koje je nasjelo na njihove bolesti ne konta nista tako da ga ne krivim puno.
Svi ce oni u rupe kad babuka osvoji titulu i kad nastavimo graditi Grbavicu

FKŽ !
-
Admir74
-
Kontakt:
Stadion Grbavica, Zvornička ulica, tu stanuje moja porodica!

-
Bezideja
-
Kontakt:
TeaM87 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 01:00
KANA je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:37
Plavi vlak ako imalo imas mozga samo sekundu razmisli kako je moguce nakon tri godine i svih akcija i druzenja da sam odjednom imaginaran,psihopata,cak sam slagao da i dijete imam

a to sve paprika najavi 10 dana prije toga da ja ne postojim i da sam ja ustvari gavran

tri email su bila moja slao im u pp i samo mi trajne banove davali pa odakle meni ova recenica izvini mislili smo da je hrasno ,4 email dao sluzbeni od svog kolege jer mi je mrsko bilo praviti i uopste on nije kontaktirao vec su preko jednog momka na facebooku se raspitivali kao jadovi zadnji.Hajde sve to sto su uradili okey ne treba im vise jer sam neistomisljenik, vec kad je asharak napisao objasnjenje sto me nema ono je bruka i sramota nakon svega

a to da pljujem raju evo ti post prije koji sam napisao (ima boga) cak ni protiv asharak nemam nista iako je prema meni jad ispao ,svaki put sam rekao kako bruku dobre raje ima i da sam kao navijac Zelje ponosan na vas.
Storm je najgori, hinja koja se povukla, prepao se jer ga vjerovatno neki znaju pa ne smije svasta rec, on je organizator svega tamo. Koliko je ovaj forum bio u ku.rcu-kritikovao sam vas prije ovdje) toliko je sad onaj tamo. Danan sve hinjski ismijava, al ne smije on nista jer i njega vjeovatno znaju. Asharak je pijun, dijete iz tuzle koje je nasjelo na njihove bolesti ne konta nista tako da ga ne krivim puno.
Svi ce oni u rupe kad babuka osvoji titulu i kad nastavimo graditi Grbavicu
Neko je tu sigurno lazni vijecnik mozda asharak...
-
Goodman
-
Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 07:08
Stadion Grbavica, Zvornička ulica, tu stanuje moja porodica!

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
braco
-
Kontakt:
Dobro jutro Željovci, ako vam je dan loše počeo popravite ga ovim:
-
manijakKladusa
-
Kontakt:
Postao/la manijakKladusa » 13 nov 2019, 09:31
Sad je Osmankovic najpoznatiji Kemica u Sarajevu

Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
-
Bezideja
-
Kontakt:
Pa-pa- paraziti, oko Zelje svake godine, pa-pa paraziti..
Naviknite se na to. Sve tog ne pocnete da ih ignorisete, i ismijavate njihove postove sve ce gore biti.
Da su pametni pravi navijaci koji zaista vole klub a koji nisu paraziti, pravili bi cirkus od njihovih postova, odustali bi. Ovako im dajete...
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 13 nov 2019, 10:36
Samo u BiH.
Sekretar komisije za suce i suđenje Nogometnog saveza BiH Salem Prolić priznao je krivicu nakon što su ga uhapsili službenici SIPA-e u akciji "Var" koja je sprovedena zbog namještanja rezultata utakmica.
Kako saznaje Klix.ba nekadašnji sudija Salem Prolić je inspektorima priznao djela koja mu se stavljaju na teret te pristao na saradnju sa Tužilaštvom BiH.
Prolić se tereti za tri krivična djela - organizovani kriminal, primanje dara i drugih oblika koristi te zloupotreba položaja.
Iako se akcija Državne agencije za istrage i zaštitu u najvećoj mjeri odnosila na mečeve Prve lige FBiH, istragom je obuhvaćena i Premijer liga BiH. Potvrda tome je i hapšenje Salema Prolića koji visoko kotira u NSBiH i najvišem rangu klupskog nogometnog takmičenja odnosno Komisiji za suce i suđenje.
Kako saznajemo Prolić se, uprkos svemu, jučer pojavio u prostorijama Saveza u Sarajevu. Pitanje koje se postavlja jeste da li će NS BiH suspendovati osumnjičene do okončanja postupka.
Biće Željo opet Šampion!
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
ko prizna pola mu se prasta

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Virtu4l
-
Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:40
U ovom slučaju je to najbolje što nam se može desiti, da Salem bude svjedok saradnik. Neka kaže sve što ima i što se mene tiče neka ga puste na slobodu, uz doživotnu suspenziju u fudbalu naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 13 nov 2019, 10:49
Virtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:44
irfo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:40
U ovom slučaju je to najbolje što nam se može desiti, da Salem bude svjedok saradnik. Neka kaže sve što ima i što se mene tiče neka ga puste na slobodu, uz doživotnu suspenziju u fudbalu naravno.
Ti fakat mislis da to ide tako, Salem prizna sta se radilo, nastavi se istraga i odmota klupko dugogodisnjih malverzacija?
Prizna lik krivicna djela i ode na konsultacije sa mogucim saucesnicima. Pa ovo se nije radilo u doba Al Caponea.
Biće Željo opet Šampion!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:49
Ti fakat mislis da to ide tako, Salem prizna sta se radilo, nastavi se istraga i odmota klupko dugogodisnjih malverzacija?
To bi bio najbolji scenario, obzirom da po svemu sudeći SIPA ima čvrste dokaze i da Salem sigurno pada.
E sad zašto su njega pustili, a ostale zadržali, naravno da smrdi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 13 nov 2019, 10:59
Virtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:52
mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 10:49
To bi bio najbolji scenario, obzirom da po svemu sudeći SIPA ima čvrste dokaze i da Salem sigurno pada.
E sad zašto su njega pustili, a ostale zadržali, naravno da smrdi.
Kakav scenario, pustili ga i on ode uredno na posao. To nema u Dzibutiju yebenom.
Nije ovo dobro sta se radi. Umjesto privodjenja saradnika iz sudijskih tijela i komisija, svjedok se seta po slobodi i razgovara sa potencijalnim saucesnicima.
Zemljo otvori se.
Biće Željo opet Šampion!
-
atomac123
-
Kontakt:
Hajmo ljudi proteste pred savezom, istjerat g..vna
Mogu li se navijaci organizovat da se cuje nas glas da nije uredu to sto su radili
TŽV!
-
lijevapolutka
-
Kontakt:
Postao/la lijevapolutka » 13 nov 2019, 11:11
Ma mogu klinac. Nas niko ne može pomjeriti s mjesta ni za mnogo važnije događaje a ne za smjenu saveza
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.