Ovo vise nije isti svinjski treba to pregazit ko plitak potok , a u svlacionici prije tekme bih pustio snimak prosle iz Mostara do kraja i kad Hame lezi , malo da zube momci naostre #pajel
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma naravno i minimalna pobjeda bez primljenog gola je odlicna. Mađari nisu nimalo naivna ekipa, a i aktualni su prvaci..Inijesta je napisao/la:Treba odigrat pametno i cvrsto, bitno je da gol ne primimo, ja bi zadovoljan bio i sa 1-0 aBd
Butmir nije u nasem vlasnistvu?skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
30 godemir79 je napisao/la:Butmir nije u nasem vlasnistvu?skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
Koncesija, kad istekne moze opstina da nam proda, produzi koncesiju ili da nam kaze razguli sa moje zemlje i da kamp nekom drugom .emir79 je napisao/la:Butmir nije u nasem vlasnistvu?skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
Kod koncesija se obicno pita onaj ko ulaze, mislim da ce to na kraju biti nase. Zar nije ta koncesija na duzi period od 30 god. ?ShofaII je napisao/la:Koncesija, kad istekne moze opstina da nam proda, produzi koncesiju ili da nam kaze razguli sa moje zemlje i da kamp nekom drugom .emir79 je napisao/la:Butmir nije u nasem vlasnistvu?skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
koncesija je 30 godina ali Sarajevo tj Tan ce u skorije vrijeme potpuno otkupiti zemlju. Ne siri neistine!ShofaII je napisao/la:Koncesija, kad istekne moze opstina da nam proda, produzi koncesiju ili da nam kaze razguli sa moje zemlje i da kamp nekom drugom .emir79 je napisao/la:Butmir nije u nasem vlasnistvu?skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
Tako se spominjalo kada smo uzimali Butmir. Puno informacija dolazi oko tih investitora, valjda cemo do kraja ove sezone saznati ima li tu istine ili ne.Orangina85 je napisao/la:Zakonski ne moze biti na vise od 30 godina, a ne mogu otjerati nakon 30 godina. Mislim cak danje potpisano na 30 godina sa opcijom kupovine i cak da je cijena ugovorena
Kao da gledam ovako ce se to zavrsiti :moj uzor-S.G je napisao/la:Bice borba i za hadziju ko da gledam, valja sad i njega zadrzat
Blaž Slišković je na put poveo sljedećih 18 nogometaša:
Soldo, Brkić, Jakovljević, Kadušić, Galić, Gojković, Čirjak, Perišić, Rustemović, Filipović, Marković, Bekrić, Pezer, Stanić, Bekić, Stojkić, Veselinović, Savić.
U Mostaru su ostali kartonirani Barišić, Hajdarević, Čurjurić, Rugašević, Mandić i Mujagić koji nemaju pravo nastupa te ozlijeđeni Bencun i Šovšić, kao i Rodin i Barbarić.
Pojest će ga Lazić za večeru.miky_hz je napisao/la:Blaž Slišković je na put poveo sljedećih 18 nogometaša:
Soldo, Brkić, Jakovljević, Kadušić, Galić, Gojković, Čirjak, Perišić, Rustemović, Filipović, Marković, Bekrić, Pezer, Stanić, Bekić, Stojkić, Veselinović, Savić.
U Mostaru su ostali kartonirani Barišić, Hajdarević, Čurjurić, Rugašević, Mandić i Mujagić koji nemaju pravo nastupa te ozlijeđeni Bencun i Šovšić, kao i Rodin i Barbarić.
10 igraca im nije u konurenciji.Jedino sto je ovaj grmalj Veselinovic u kombinacijama a protiv Sirokog nije bio,to im moze biti plus jel je bolji igrac od Bekica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.