FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Smjecanindzemo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Smjecanindzemo » 26 feb 2019, 16:54

Ma sve cemo do kraja da preletimo samo bez srkleta jednu za drugom :)
Ovo vise nije isti svinjski treba to pregazit ko plitak potok , a u svlacionici prije tekme bih pustio snimak prosle iz Mostara do kraja i kad Hame lezi , malo da zube momci naostre #pajel

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 feb 2019, 17:04

Inijesta je napisao/la:Treba odigrat pametno i cvrsto, bitno je da gol ne primimo, ja bi zadovoljan bio i sa 1-0 aBd
Ma naravno i minimalna pobjeda bez primljenog gola je odlicna. Mađari nisu nimalo naivna ekipa, a i aktualni su prvaci..
Neko je nedavno poredio ovu i onu zadnju sampionsku sezonu pa je nasao niz slicnosti, a identicnim rezultatom smo i startali u ovom proljetnom rasporedu, gostujucim pobjedama od 3:0.
Samo ne zaboravite da se prisjetite onog hladnog tuša i ispadanja od Borca u KUP-u.
Zato nemojmo visoko letjeti vec pamet u glavu i polahko, nadam se da ce igraci ipak biti hladne glave za razliku od nas :)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 feb 2019, 17:06

bio sam skeptik po pitanju hadzije samo takav,zazivao sam slavišu i sj.ebavao se dugo,hvala Bogu pa me demantova frajkan,hadzija je raja

VVVBK

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 26 feb 2019, 17:19

Sta bi od famozne mix zone, dok klubovi nemaju osnovne uslove za treniranje i igranje, udje neki igrac kod sirokog zalijepljena mu traka preko imena :wtf:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 feb 2019, 17:34

''Pobjeda pionira i kadeta protiv NK Čelik''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 feb 2019, 17:37

skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
Butmir nije u nasem vlasnistvu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 feb 2019, 17:39

Pretjeruje se malo :)
Sutra vrlo lahko mozemo uzet dva tri razlike pa i vise, ali vrlo lahko moze biti neka kontra ili frljoka i da se bas napatimo. Zavisimo mi i od srece, nismo mi toliki kvalitet da se sve svodi na to koliko cemo razlike uzet

Jesenas su sa deset igraca bili ravnopravni sa nama na Kosevu, a dosli bez par igraca
U Mostaru smo potvrdili kakvi im se penali sviraju, ali izvukli remi iako smo svi mislili da cemo zijanit jar nam je falilo nekoliko igraca.

Znaci malo realnije sutra je zajebana utakmica. Ako nam se posreci pa napravimo dobru razliku pred revans super, hvala Bogu.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 feb 2019, 17:40

emir79 je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:Evo na infu neko napisa da nema nista od Vijetnamaca radi Butmira jer nije u nasem vlasnistvu
30 god

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 feb 2019, 17:42

emir79 je napisao/la:
Koncesija, kad istekne moze opstina da nam proda, produzi koncesiju ili da nam kaze razguli sa moje zemlje i da kamp nekom drugom .
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2019, 17:45

ShofaII je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Koncesija, kad istekne moze opstina da nam proda, produzi koncesiju ili da nam kaze razguli sa moje zemlje i da kamp nekom drugom .
Kod koncesija se obicno pita onaj ko ulaze, mislim da ce to na kraju biti nase. Zar nije ta koncesija na duzi period od 30 god. ?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 feb 2019, 17:47

ShofaII je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
koncesija je 30 godina ali Sarajevo tj Tan ce u skorije vrijeme potpuno otkupiti zemlju. Ne siri neistine!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 26 feb 2019, 17:57

Zakonski ne moze biti na vise od 30 godina, a ne mogu otjerati nakon 30 godina. Mislim cak danje potpisano na 30 godina sa opcijom kupovine i cak da je cijena ugovorena

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 26 feb 2019, 18:06

To se potpise jer se ne moze direkt kupiti, pa se produzava bez problema, tako da ne sirite dezinformacije da neko drugi moze doc i preuzet kamp i slicno, mislim da ide prvo 30 godina, pa 99 godina i onda postane nase vlasnistvo, nek me neko ispravi kako to tacno ide
1946~

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 26 feb 2019, 18:06

Orangina85 je napisao/la:Zakonski ne moze biti na vise od 30 godina, a ne mogu otjerati nakon 30 godina. Mislim cak danje potpisano na 30 godina sa opcijom kupovine i cak da je cijena ugovorena
Tako se spominjalo kada smo uzimali Butmir. Puno informacija dolazi oko tih investitora, valjda cemo do kraja ove sezone saznati ima li tu istine ili ne.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2019, 18:07

Mi treba da iskljucivo razmisljamo samo na prvu sledecu utakmicu koju igramo al iz ugla da su sve ekipe jednako jake kao mi al da mozemo pobjedit svakog kad i samo zapnemo iz petni zila. Mi smo mnogo jaca ekipa bili sa benko nerminom delacom gojkom pussygacom nego sad pa nas bojac izbaci iz kupa i uze 1 u 3 utakmice i to 2 na kosevu. Motiv u kupu je mnogo manji nego u prvenstvu jer igraci u posvjesti razmisljaju u tom pravcu mozemo nece nam niko nista prigivirit jer prvi smo posebno ako budemo prvaci pa ima i oni necu zapinjat radi povreda vazno mi je da igram u prvenstvu i jednostavno manji je pritisak u kupu a posebno jos je manji kad si prvi u prvenstvu, zrinjsko je mnogo vazno da osvoje kup jer su i oni poceli bit svjesni (nekazem da su odustali) da ce prvenstvo izgubit al sa kupom bi zamazaki oci hdz i ono 200 ljudi publike al uz to da su 3x sampioni njima bi kup bio exstrica odnosno spas sezone. E sad tu treba HUSREF da pokaze znanje kako da igrace aktivira i digne igrace na nivo kao da je prvenstvena utakmica, svinjski nije puno slabi nego mi sto smo trenutno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2019, 18:18

Ništa ona ekipa iz 2015. nije jača od ove sad. Evo po pozicijama kreni, Delač, Benko i Cimirot su bolji od Kovačevića, Stanojevića i Ahmetovića, realno. Al vidi ostalih pozicija, Mujakić meni lično bolji stoper od Tatomirovića. Pidro bolji od Puzigaće, i Hebib i Šabanović bolji bekovi od Barića. Rahmanović bolji od Radovca, Tatar i od Laste i Okića koji su se rotirali tad na krilu. Ona ekipa je imala klanove, bojkotovala trenera, jedva na kraju uzeli titulu iako smo bili jači 5 puta od svih ostalih. Trebali smo da imamo razliku od 10 bodova na kraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 feb 2019, 18:23

moj uzor-S.G je napisao/la:Bice borba i za hadziju ko da gledam, valja sad i njega zadrzat :)
Kao da gledam ovako ce se to zavrsiti :
Kaze Hadzija "Emire najbolje ti je da produzis jos 2 god., pomnoziti cu ti platu sa 2(naravno,ako bude Titula,dobra trgovina itt),inace Zapad . Klub je na prvom mjestu"
Emir odgovara:" Vazi , sta cu . Kad si mogao Aduku , daj da potpisem " :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2019, 18:25

Blaž Slišković je na put poveo sljedećih 18 nogometaša:

Soldo, Brkić, Jakovljević, Kadušić, Galić, Gojković, Čirjak, Perišić, Rustemović, Filipović, Marković, Bekrić, Pezer, Stanić, Bekić, Stojkić, Veselinović, Savić.

U Mostaru su ostali kartonirani Barišić, Hajdarević, Čurjurić, Rugašević, Mandić i Mujagić koji nemaju pravo nastupa te ozlijeđeni Bencun i Šovšić, kao i Rodin i Barbarić.

10 igraca im nije u konurenciji.Jedino sto je ovaj grmalj Veselinovic u kombinacijama a protiv Sirokog nije bio,to im moze biti plus jel je bolji igrac od Bekica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2019, 18:26

miky_hz je napisao/la:
Blaž Slišković je na put poveo sljedećih 18 nogometaša:

Soldo, Brkić, Jakovljević, Kadušić, Galić, Gojković, Čirjak, Perišić, Rustemović, Filipović, Marković, Bekrić, Pezer, Stanić, Bekić, Stojkić, Veselinović, Savić.

U Mostaru su ostali kartonirani Barišić, Hajdarević, Čurjurić, Rugašević, Mandić i Mujagić koji nemaju pravo nastupa te ozlijeđeni Bencun i Šovšić, kao i Rodin i Barbarić.

10 igraca im nije u konurenciji.Jedino sto je ovaj grmalj Veselinovic u kombinacijama a protiv Sirokog nije bio,to im moze biti plus jel je bolji igrac od Bekica.
Pojest će ga Lazić za večeru. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 feb 2019, 18:41

Yebat ćemo im nanu naninu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.