FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najbolja smo gostujuća ekipa države, kažem vam ja neki dan da džaba ne kmečite za našu u igru u gostima u ovakvoj ligi

Koliko je krmak da je katolik kanaderom bi ga krstili
Bio Sipovic na TVSA u ovoj nekoj emisiji u 8. Zna li ko hoce li to biti na netu nisam stigao da gledam?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sport magazin sa Nedimom Selimbegovicem, bice na youtube kanalu TVSA samo dok uploaduju
https://www.youtube.com/channel/UCwSrZ5 ... _polymer=1
MIHAJLOVIĆ !
Kako pitarsko **** na BHT_u hladno preskoči da komentariše odbranu igrača Slobode rukom a Prolićev ahbab Rebac bez ikakve zadrške kaže da je bio prekršaj Osmankovića kod prvog gola.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
@Radmilo87 hvala ti 
@Benzapen ja mislim da onaj nije igrao rukom kad ga je spucao Krpic na gol-liniji.

@Benzapen ja mislim da onaj nije igrao rukom kad ga je spucao Krpic na gol-liniji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Gol-razlika u 11 pobjeda u tekućoj sezoni (9 liga + 2 kup) : 35 - 4.
Ukupna gol-razlika u tekućoj sezoni (18 utakmica) : 44 - 17.

Ukupna gol-razlika u tekućoj sezoni (18 utakmica) : 44 - 17.

1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Smirite strasti i uzivajte u plesu Osima i njegovih pulena.... Polahko pucat ce cirevi kod nasih dusmana za par mjeseci aBd, a imamo ih koliko hocete 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ako je nekom od vas loše krenuo dan, popravite ga:

Zadnja izmjena: UBIPITAR, dana/u 12 nov 2019, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub

- lijevapolutka
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sreca pa ne postade selektor, em sto bismo mi jos lutali em sto bi ovaj bijendicki savez odveo na evropsko glat.
Babuka!
Babuka!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Magija Semira Štilića protiv Slobode nije slučajnost: Pogledajte šta je ofanzivac Plavih uradio tri dana prije susreta u Tuzli
Da pogodak na stadionu Tušanj nije slučajnost dokazuje i snimak pogotka ofanzivca Željezničara na prijateljskoj utakmici protiv Igmana tri dana ranije.
Da pogodak na stadionu Tušanj nije slučajnost dokazuje i snimak pogotka ofanzivca Željezničara na prijateljskoj utakmici protiv Igmana tri dana ranije.
Štila Semir i Osim Amar prave kod protivnika u glavi damar.

braco je napisao/la: ↑12 nov 2019, 11:23Magija Semira Štilića protiv Slobode nije slučajnost: Pogledajte šta je ofanzivac Plavih uradio tri dana prije susreta u Tuzli

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dok su juniori jesenji prvaci, ova generacija kadeta i pionira djeluje bas razocaravajuce
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.