moj uzor-S.G je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Oj kosevski tihi vjetre,
Otkini mi bubrege i dio jetre.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moj uzor-S.G je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Oj kosevski tihi vjetre,
Otkini mi bubrege i dio jetre.![]()
Haha, da ga nece tz city uzetmoj uzor-S.G je napisao/la:Bice borba i za hadziju ko da gledam, valja sad i njega zadrzat
posebno onog malog s.mrada kadusicaSabinho je napisao/la:Na noz ih docekajte sutra momci!
Iskreno se nadam da će mu istok pružiti dobrodošlicu kao nikad nikom do sada. Odavno veći smrad nije otišao iz Sarajeva u druge klubove.benko21 je napisao/la: posebno onog malog s.mrada kadusica
Jeb*t’ ćemo mu prananin sarkofagmidzuka je napisao/la:Iskreno se nadam da će mu istok pružiti dobrodošlicu kao nikad nikom do sada. Odavno veći smrad nije otišao iz Sarajeva u druge klubove.benko21 je napisao/la: posebno onog malog s.mrada kadusica
Jel stvarno poredite haad i nikeLecler je napisao/la:Nike najuredniji materijal,krojevi i šavovi i sve top. Haad je bio tu preko štele(ne ponovilo se).
Ne poredim haha Bože sačuvaj... Još kad se sjetim onih haad-ovih jakni od 200 maraka odmah me glava zaboli. Ali ubjedljivo najgora je bila legea kad nam je jednom poslala neke roze dresove koje smo nosili tamo nekad 2011 godine.Orangina85 je napisao/la:Jel stvarno poredite haad i nikeLecler je napisao/la:Nike najuredniji materijal,krojevi i šavovi i sve top. Haad je bio tu preko štele(ne ponovilo se).![]()
Haad je bio u periodu dok se nije para imalo pa se krpilo sta stigne, kada je dosao trenutak za nesto bolje desio se NIKE. Ja bih uvijek izabrao varijantu nekog haada prije legea, givova i slicnih brendova.
Vajču se ti sutra,da ne naletis na nekog od onih kod kojih si bio u "gostima"...Laznjak je napisao/la:Joj sutra im spucat samarcinu da im se zanescjesta, da ne dodju sebi bar 5 kola. Je... Im nanu naninu
Ma nista odmarat, tek su dosli sa priprema a do Listice 20 dana, kako bi onda engleski igraci kad im zaredaju ona vanredna kola, pocrkali bi...samo nagazitBordo1946 je napisao/la:Njima ne igra 3 igrača iz udarne postave... Odlično. Sutra bi mogli igrati sa klupe Šišić, Handžić, Dupovac i Šabanović. Pa i Šofranac u kombinaciji. Dobro bi bilo odmoriti odbranu i vezne neke za Lišticu.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Sazg i 22 gosta.