FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Meni se dresovi baš sviđaju.
To će biti i ljepše kad igrači u njima izađu na teren.
Možda malo ubija boja u oči kod ovih gostujućih, ali zanemarivo.
To će biti i ljepše kad igrači u njima izađu na teren.
Možda malo ubija boja u oči kod ovih gostujućih, ali zanemarivo.
CAMP MOU!
"NEUSPJEH u pokušaju plasmana u Ligu prvaka znači da će Lyonov pragmatični Jean-Michel Aulas napraviti ono što se od njega očekuje: Prodati neke od tržišno najpotentnijih igrača, kako bi sredio klupske financije. Uz Huga Llorisa, Alyja Cissokha, Kima Kallstroma i Michela Bastosa ..."
ev da su pametni u barci pa uzet cissokha ovog iz lyona,prava zamjena za abidala bi bio,isti tip igraca,predobar stvarno
nadam se da citaju ovo tito i zubi pa da me poslusaju

ev da su pametni u barci pa uzet cissokha ovog iz lyona,prava zamjena za abidala bi bio,isti tip igraca,predobar stvarno
nadam se da citaju ovo tito i zubi pa da me poslusaju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene 

ne bunio se i da ga samo zamjene pa s kim godDonnie Darko je napisao/la:Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene

ser del barça es el millor que hi ha !

pa jbg ovaj drugi dres nije toliko los kad igrac ga nosi ,dva puta ruzniji je na lutci

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Institut13
- Kontakt:
nije ništa loše kad to nosi Pike frajer najveći 

ova prva verzija dresova je mozda najljepsa koju smo ikada imali, mocno izgledaju, prelijepo
druga verziaj nije toliko ruzna koliko ste zapomagali, ali ipak je ruzna, da je sorc narandzasti ne bi ni oni bili losi, ali i ovakvi meni su ljepsi od onih zelenih
druga verziaj nije toliko ruzna koliko ste zapomagali, ali ipak je ruzna, da je sorc narandzasti ne bi ni oni bili losi, ali i ovakvi meni su ljepsi od onih zelenih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
a sta to fali Valdezu?Scof1eld je napisao/la:ne bunio se i da ga samo zamjene pa s kim godDonnie Darko je napisao/la:Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Mozak.Xardas je napisao/la: a sta to fali Valdezu?
- adriano_leite
- Kontakt:
I sve ostalo mu fali, nekada je imao refleks, pa branio neke nemoguce suteve, ali danas, on nema nista, na nasu zalost.mandraX je napisao/la:Mozak.Xardas je napisao/la: a sta to fali Valdezu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
joj jeste i vi smijesni ako covjek malo izadje iz forme ili ne brani nemoguce treba ga mijenjat...ne radi se to tako....fudbal je timski sport a vrijednost ekipe je sinergisticka rezultanta a ne prosti zbroj individualnih kvaliteta....ja bi ga drzao i dalje ako nista zbog kemije...nista on nije losiji golman od bilo kojeg koji se moze dovesti bez obzira na 2-3 kiksa ili nekoliko primljenih golova koje bi on ili mozda neki drugi u vrhunskoj formi obranio...sa druge strane ko bi god dosao u barcu velike sanse bi mu bile da oslabi radi malo prilika za praksu tj ostajanje u formi...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Tako možeš pričati sa ljudima koji pljuju Valdesa nakon 3 tekme, a sa nama ostalim, koji ga pljujemo čitavu sezonu, nemožeš...
Sramota je da jedan takav klub kakav je Barcelona drži ovog panja na golu.
Imao je on i dobrih odbrana, i ćorava koka zrno ubode.
Tre'a onom Titi nekako javiti za Begovića

eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...mandraX je napisao/la:Tako možeš pričati sa ljudima koji pljuju Valdesa nakon 3 tekme, a sa nama ostalim, koji ga pljujemo čitavu sezonu, nemožeš...
Gospon' Vuk, ak' ti je tako dobar, vodi ga kući.Xardas je napisao/la:eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...
Daleko mu kuća od Barcelona bila, amin.
I one nagrade što je primao prošle sezone, tu je najmanja njegova zasluga, a najviša pripada odbrani i sredini ekipe koja nije dozvoljavala ni da se Victor zagrije čak, a kamoli da ima neku intervenciju.
Uzmite Bukvića, protiv Leotara je bio strašan, a plus mlad, 1991. godište 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
velika je greska gledati na timove kao na proste skupine izolovanih pojedinaca tim je poput organizma...neces sad odmah raditi transplantaciju bubrega samo zato sto ti jedan bubreg ne fukcinise bas najbolje...zato sto su moguce negativne strane transplantacije brojnije i pretezu moguce koristi...mandraX je napisao/la:Gospon' Vuk, ak' ti je tako dobar, vodi ga kući.Xardas je napisao/la:eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...
Daleko mu kuća od Barcelona bila, amin.
I one nagrade što je primao prošle sezone, tu je najmanja njegova zasluga, a najviša pripada odbrani i sredini ekipe koja nije dozvoljavala ni da se Victor zagrije čak, a kamoli da ima neku intervenciju.
Ko god ocekuje da ce Barca traziti zamjenu za Valdesa ocigledno veze nema sa klubom. Treci kapiten ekipe, ja iskreno ne pamtim a vjerujem i niko od vas boljego golmana u Barci. Doduse i nije neka konkurencija
Ali eto, uvijek je najlakse bilo okriviti golmana i trenera za sve

Don't hate what you don't understand.
Iskreno se nadam da će vam ostati Valdes do kraja karijere
.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Barca odavno nema dobrog golmana.xaviesta je napisao/la:Ko god ocekuje da ce Barca traziti zamjenu za Valdesa ocigledno veze nema sa klubom. Treci kapiten ekipe, ja iskreno ne pamtim a vjerujem i niko od vas boljego golmana u Barci. Doduse i nije neka konkurencija![]()
CAMP MOU!
Valdes je GIGANT, boljeg golmana za Barcu nema, mozda kvalitetom boljeg da, ali za Barcu Valdes je najbolji, ko ne razumije o cemu pricam taj sigurno nije navijac Barce on samo sebe smatra takvim i takvim daleko kuca bila od Barce.
Samo da dodam da taj isti Valdes koliko god imao kikseve ima i fantasticnih odbrana u ovoj sezoni samo njih niko ne pamti kiks je ipak kiks, hladnokrvnijeg koji ce odigrati rizicniji pass prije nego je izbiti u prazno sto cesto zna otvoriti napad Barce Barca nece naci, uz to je dijete Barce i treci kapiten poslje Puyola i Xavia
MES QUE UN CLUB - mislim da ovo objasnjava dosta toga
Samo da dodam da taj isti Valdes koliko god imao kikseve ima i fantasticnih odbrana u ovoj sezoni samo njih niko ne pamti kiks je ipak kiks, hladnokrvnijeg koji ce odigrati rizicniji pass prije nego je izbiti u prazno sto cesto zna otvoriti napad Barce Barca nece naci, uz to je dijete Barce i treci kapiten poslje Puyola i Xavia
MES QUE UN CLUB - mislim da ovo objasnjava dosta toga
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.