FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Namiks
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Namiks » 23 maj 2012, 00:30

Meni se dresovi baš sviđaju.

To će biti i ljepše kad igrači u njima izađu na teren.

Možda malo ubija boja u oči kod ovih gostujućih, ali zanemarivo.
CAMP MOU!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 maj 2012, 01:04

"NEUSPJEH u pokušaju plasmana u Ligu prvaka znači da će Lyonov pragmatični Jean-Michel Aulas napraviti ono što se od njega očekuje: Prodati neke od tržišno najpotentnijih igrača, kako bi sredio klupske financije. Uz Huga Llorisa, Alyja Cissokha, Kima Kallstroma i Michela Bastosa ..."

ev da su pametni u barci pa uzet cissokha ovog iz lyona,prava zamjena za abidala bi bio,isti tip igraca,predobar stvarno

nadam se da citaju ovo tito i zubi pa da me poslusaju :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 maj 2012, 03:11

Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 23 maj 2012, 03:56

Donnie Darko je napisao/la:Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene :mrgreen:
ne bunio se i da ga samo zamjene pa s kim god :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 maj 2012, 12:48

slika

pa jbg ovaj drugi dres nije toliko los kad igrac ga nosi ,dva puta ruzniji je na lutci :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Institut13
Kontakt:

Post Postao/la Institut13 » 23 maj 2012, 15:46

nije ništa loše kad to nosi Pike frajer najveći :P

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 maj 2012, 15:46

ova prva verzija dresova je mozda najljepsa koju smo ikada imali, mocno izgledaju, prelijepo

druga verziaj nije toliko ruzna koliko ste zapomagali, ali ipak je ruzna, da je sorc narandzasti ne bi ni oni bili losi, ali i ovakvi meni su ljepsi od onih zelenih
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 24 maj 2012, 08:25

Scof1eld je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ja se ne bunio ni da Valdesa Llorisom zamjene :mrgreen:
ne bunio se i da ga samo zamjene pa s kim god :mrgreen:
a sta to fali Valdezu?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 08:34

Xardas je napisao/la: a sta to fali Valdezu?
Mozak.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2012, 09:40

mandraX je napisao/la:
Xardas je napisao/la: a sta to fali Valdezu?
Mozak.
I sve ostalo mu fali, nekada je imao refleks, pa branio neke nemoguce suteve, ali danas, on nema nista, na nasu zalost.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 24 maj 2012, 10:16

joj jeste i vi smijesni ako covjek malo izadje iz forme ili ne brani nemoguce treba ga mijenjat...ne radi se to tako....fudbal je timski sport a vrijednost ekipe je sinergisticka rezultanta a ne prosti zbroj individualnih kvaliteta....ja bi ga drzao i dalje ako nista zbog kemije...nista on nije losiji golman od bilo kojeg koji se moze dovesti bez obzira na 2-3 kiksa ili nekoliko primljenih golova koje bi on ili mozda neki drugi u vrhunskoj formi obranio...sa druge strane ko bi god dosao u barcu velike sanse bi mu bile da oslabi radi malo prilika za praksu tj ostajanje u formi...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 10:22

Tako možeš pričati sa ljudima koji pljuju Valdesa nakon 3 tekme, a sa nama ostalim, koji ga pljujemo čitavu sezonu, nemožeš...
Sramota je da jedan takav klub kakav je Barcelona drži ovog panja na golu.
Imao je on i dobrih odbrana, i ćorava koka zrno ubode.
Tre'a onom Titi nekako javiti za Begovića 8-)

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 24 maj 2012, 10:30

mandraX je napisao/la:Tako možeš pričati sa ljudima koji pljuju Valdesa nakon 3 tekme, a sa nama ostalim, koji ga pljujemo čitavu sezonu, nemožeš...
Sramota je da jedan takav klub kakav je Barcelona drži ovog panja na golu.
Imao je on i dobrih odbrana, i ćorava koka zrno ubode.
Tre'a onom Titi nekako javiti za Begovića 8-)
eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 maj 2012, 10:42

Xardas je napisao/la:eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...
Gospon' Vuk, ak' ti je tako dobar, vodi ga kući.
Daleko mu kuća od Barcelona bila, amin.
I one nagrade što je primao prošle sezone, tu je najmanja njegova zasluga, a najviša pripada odbrani i sredini ekipe koja nije dozvoljavala ni da se Victor zagrije čak, a kamoli da ima neku intervenciju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2012, 11:25

Uzmite Bukvića, protiv Leotara je bio strašan, a plus mlad, 1991. godište :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 24 maj 2012, 11:56

mandraX je napisao/la:
Xardas je napisao/la:eto imao je losu sezonu, po tebi, ne i po meni, pa sta? jel to razlog da se dovodi novi golman, nije...Valdes je sjajan golman...dugo vec brani i dugo moze braniti i neodvojivi je dio kemije ekipe...
Gospon' Vuk, ak' ti je tako dobar, vodi ga kući.
Daleko mu kuća od Barcelona bila, amin.
I one nagrade što je primao prošle sezone, tu je najmanja njegova zasluga, a najviša pripada odbrani i sredini ekipe koja nije dozvoljavala ni da se Victor zagrije čak, a kamoli da ima neku intervenciju.
velika je greska gledati na timove kao na proste skupine izolovanih pojedinaca tim je poput organizma...neces sad odmah raditi transplantaciju bubrega samo zato sto ti jedan bubreg ne fukcinise bas najbolje...zato sto su moguce negativne strane transplantacije brojnije i pretezu moguce koristi...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 maj 2012, 12:19

Ko god ocekuje da ce Barca traziti zamjenu za Valdesa ocigledno veze nema sa klubom. Treci kapiten ekipe, ja iskreno ne pamtim a vjerujem i niko od vas boljego golmana u Barci. Doduse i nije neka konkurencija :mrgreen:

Ali eto, uvijek je najlakse bilo okriviti golmana i trenera za sve ;)
Don't hate what you don't understand.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 maj 2012, 15:20

Iskreno se nadam da će vam ostati Valdes do kraja karijere :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 24 maj 2012, 16:02

xaviesta je napisao/la:Ko god ocekuje da ce Barca traziti zamjenu za Valdesa ocigledno veze nema sa klubom. Treci kapiten ekipe, ja iskreno ne pamtim a vjerujem i niko od vas boljego golmana u Barci. Doduse i nije neka konkurencija :mrgreen:

Ali eto, uvijek je najlakse bilo okriviti golmana i trenera za sve ;)
Barca odavno nema dobrog golmana.
CAMP MOU!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 maj 2012, 16:17

Valdes je GIGANT, boljeg golmana za Barcu nema, mozda kvalitetom boljeg da, ali za Barcu Valdes je najbolji, ko ne razumije o cemu pricam taj sigurno nije navijac Barce on samo sebe smatra takvim i takvim daleko kuca bila od Barce.

Samo da dodam da taj isti Valdes koliko god imao kikseve ima i fantasticnih odbrana u ovoj sezoni samo njih niko ne pamti kiks je ipak kiks, hladnokrvnijeg koji ce odigrati rizicniji pass prije nego je izbiti u prazno sto cesto zna otvoriti napad Barce Barca nece naci, uz to je dijete Barce i treci kapiten poslje Puyola i Xavia

MES QUE UN CLUB - mislim da ovo objasnjava dosta toga
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.