Bolje se zabrini sto vam Sefku otimamo.

"Okić na stolu navodno ima ponude nekoliko inozemnih klubova, ali i Željezničara i Radnika."

Cujem, novi Gojko Cimirot raskinuo ugovor. Pa sto?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bolje se zabrini sto vam Sefku otimamo.
Kupite Ševku, dobijete i Kramara gratis za 150KM.Thetraphak1921 je napisao/la:Bolje se zabrini sto vam Sefku otimamo.![]()
![]()
![]()
"Okić na stolu navodno ima ponude nekoliko inozemnih klubova, ali i Željezničara i Radnika."![]()
Cujem, novi Gojko Cimirot raskinuo ugovor. Pa sto?
Pravo mjerodavno
Možda to nije bio Azmir, već neka lokalna sisojka.Skver je napisao/la:Pravo mjerodavno.....treba ga Dino pozvat kao relevantnog svjedoka da dokaze svoju nevinost.
Hajde sto vam se prividja po kamenjaru, jos malo pa ce te ga poceti sanjati...High je napisao/la:Možda to nije bio Azmir, već neka lokalna sisojka.
San svakog muškarca.Skver je napisao/la:Hajde sto vam se prividja po kamenjaru, jos malo pa ce te ga poceti sanjati...High je napisao/la:Možda to nije bio Azmir, već neka lokalna sisojka.
Naravno, on je vasa femme fatale....i bi fatalan za vas....ostali ste nasmijaniHigh je napisao/la:San svakog muškarca.Skver je napisao/la:Hajde sto vam se prividja po kamenjaru, jos malo pa ce te ga poceti sanjati...High je napisao/la:Možda to nije bio Azmir, već neka lokalna sisojka.
Skver je napisao/la: Naravno, on je vasa femme fatale....i bi fatalan za vas....ostali ste nasmijani
Jbg. nije vam lahko, syeba vam tip koncepciju zv. evropsko Sarajevo.....High je napisao/la:A za vas je još jedan u nizu predvodnika neosvajanja u dugogodišnjoj povijesti.
Ali ne i povijest u kojoj smo uvijek za vas, malehne liliputance, bili nedostižni. Vi stavite pobjede, mi titule.Skver je napisao/la:Jbg. nije vam lahko, syeba vam tip koncepciju zv. evropsko Sarajevo.....High je napisao/la:A za vas je još jedan u nizu predvodnika neosvajanja u dugogodišnjoj povijesti.
Povijest nam kaze da se ne zivi od nje.....lafcino drago mi je sto ste vidjeli kako Sisoje qara, a tek je poceo.....High je napisao/la: Ali ne i povijest u kojoj smo uvijek za vas, malehne liliputance, bili nedostižni.
A pogotovo nam govori o faktima, a oni su takvi da govore da ste najjadniji kolektiv u Bosni i Hercegovini.Skver je napisao/la:Povijest nam kaze da se ne zivi od nje.....lafcino drago mi je sto ste vidjeli kako Sisoje qara, a tek je poceo.....High je napisao/la: Ali ne i povijest u kojoj smo uvijek za vas, malehne liliputance, bili nedostižni.
bitno je naglasiti koja povijest. Prava povijest ili povijest izdanje 1995. sa spiralnim uvezom.High je napisao/la:Ali ne i povijest u kojoj smo uvijek za vas, malehne liliputance, bili nedostižni. Vi stavite pobjede, mi titule.Skver je napisao/la:Jbg. nije vam lahko, syeba vam tip koncepciju zv. evropsko Sarajevo.....High je napisao/la:A za vas je još jedan u nizu predvodnika neosvajanja u dugogodišnjoj povijesti.
Eterične teme nisu za tebe. Zvat ćemo te kad bude eglenisanje o valjku i kreču ili o bacanju kamena sa Starog mosta.Rigoletto je napisao/la: bitno je naglasiti koja povijest. Prava povijest ili povijest izdanje 1995. sa spiralnim uvezom.
znači ipak se radi o verziji 1995. sa spiralnim uvezom. simpa ste mi skroz <3Agamemnon je napisao/la:Sta se ti javljas govedino.
Naravno da je bitno naglasiti,pa vi do 95 niste ni postojali.Shodno tome mora se naglasiti.
Jedino sto mogu ovdje primjetiti je da si jedino ti ovdje jadan sa svojim jadnim djecijim komentarima.....ostavio si me bez komentaraHigh je napisao/la:A pogotovo nam govori o faktima, a oni su takvi da govore da ste najjadniji kolektiv u Bosni i Hercegovini.
Skver je napisao/la:Jedino sto mogu ovdje primjetiti je da si jedino ti ovdje jadan sa svojim jadnim djecijim komentarima.....ostavio si me bez komentaraHigh je napisao/la:A pogotovo nam govori o faktima, a oni su takvi da govore da ste najjadniji kolektiv u Bosni i Hercegovini.![]()
![]()
P.S. Bolan nemate 20 milja, Jesa Kasap vam ga je zado' samo tako, popiso vas cetalj i jos vam uzeo lovu i jos ga morate placati, vjerovatno ce te na obliznje izletiste na pripreme ono u folu domaca radinost, seoski turizam.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.