Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 22:44

eldo je napisao/la:
veloso i moutinho su tada trebali doci u paketu iz sportigna cini mi se.......
Bogami ne bi bilo lose da se to sad desi. Veloso je vrlo jak i agresivan zadnji vezni. Mislim da bi trio u veznom redu u teskim utakmicama mogao bit Carrick-Veloso-Moutinho. Svi znaju sa loptom, a mogu i trcat i borit se. Ali nista ne govori da ce se to desit, samo neki moji snovi. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 27 jun 2012, 22:57

Cartman je napisao/la:
eldo je napisao/la:
veloso i moutinho su tada trebali doci u paketu iz sportigna cini mi se.......
Bogami ne bi bilo lose da se to sad desi. Veloso je vrlo jak i agresivan zadnji vezni. Mislim da bi trio u veznom redu u teskim utakmicama mogao bit Carrick-Veloso-Moutinho. Svi znaju sa loptom, a mogu i trcat i borit se. Ali nista ne govori da ce se to desit, samo neki moji snovi. :D
:D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jun 2012, 23:14

Evo spominje se da bi mogli igrati (ne)prijateljsku tekmu sa BarSelonom u Svedskoj, tacnije u Göteborgu, negdje oko 8 aVgusta, odnosno kolovoza tekuce godine :mrgreen:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 5040392.ab

P.S @Cartmane prevodi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 27 jun 2012, 23:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo spominje se da bi mogli igrati (ne)prijateljsku tekmu sa BarSelonom u Svedskoj, tacnije u Göteborgu, negdje oko 8 aVgusta, odnosno kolovoza tekuce godine :mrgreen:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 5040392.ab

P.S @Cartmane prevodi :mrgreen:
Uglavnom svodi se na slijedece:

Barcelona bi u srijedu, 8. kolovoza/augusta, trebala odigrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Uniteda u Göteborgu, Švedska. Prema pisanju El Mundo Deportiva, dogovor je već sklopljen, čeka se jedino potpis.

;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2012, 23:24

To je to, navodno ce dogovorit zadnje detalje za par dana. Vec se zna da dolaze u Oslo 5. augusta, i na to idem. :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 jun 2012, 00:14

Je li neko vidio ovo u današnjem avazu?

slika
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 28 jun 2012, 12:07

Man United’s academy has acquired a ‘Category One’ status - the top grade under the new four-tier Premier League system for youth development.

Best youth system in England.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jun 2012, 17:25

Zar je bilo sumnje?

Jos da zadrzimo te igrace sto akademija napravi... :D Ali dobro, zadnjih godina su tu Welbeck i Cleverley, prije njih je bila malo stala akademija, ali sad se izgleda odlicno radi i sa domacim igracima i sa dovodjenjem mladih stranaca poput Dæhlia, Januzaja, Perreire i tako dalje.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 jun 2012, 08:51

Kako ne volim ovo zatišje. Dobro je što se niko naš nije ozlijedio na Euru, sada smo mirno što se tiče toga, neka se momci odmore i napaljeni uđu u novu sezonu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 29 jun 2012, 10:01

Niko neće Andersona?

Mančester Junajted na sve načine pokušava da se oslobodi Brazilca Andersona i ga nudi Portu u zamenu za Džejmsa Rodrigeza što Portugalci za sada odbijaju.

Nakon što je izgubio trku za Edenom Azarom Aleks Ferguson očajnički pokušava da se domogne Džejmsa Rodrigeza, ofanzivnog veznog Porta.

Porto trenutno ne želi da proda Kolumbijca koji ima klauzu u ugovoru po kojoj bilo koji klub može da ga otkupi za sumu od 45 miliona evra.

Ipak, Portugalci neće moći još dugo da ga zadrže u klubu a Junajted već ima plan kako da se domogne Rodrigeza.

Ferguson više ne računa na bivšeg igrača Porta Andersona pa bi želeo da u zamenu za Kolumbijca vrati Andersona u Porto.

Problem Portugalcima predstavlja plata koju Brazilac trenutno ima u Junajtedu koja iznosi oko 80.000 evra nedeljno.

Tako ostaje nerazjašnjeno šta će biti sa Andersonom a Džejms Rodrigez bi u Mančester mogao samo ukoliko "đavoli" odreše kesu.

Tuzla - Grad koji volim!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 29 jun 2012, 11:03

BREAKING NEWS : Leighton Baines is to head to Old Trafford to meet with Manchester United Officials To Discuss Personal Terms Of a potential move to United.The fee is believed to be £12m plus performance based add ons..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 jun 2012, 11:07

EPL je napisao/la:BREAKING NEWS : Leighton Baines is to head to Old Trafford to meet with Manchester United Officials To Discuss Personal Terms Of a potential move to United.The fee is believed to be £12m plus performance based add ons..
Izvor?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 jun 2012, 11:25

Baines nije loš nogometaš ali mislim da nam nije potreban. Inače Sahin ne razmišlja o odlasku iz Reala
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jun 2012, 11:29

Yebo ih Baines.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 jun 2012, 12:13

MANCHESTER- Menadžer engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Alex Ferguson odustao je od dovođenja hrvatskog reprezentativca Luke Modrića na Old Trafford.

Škotski stručnjak se povukao iz utrke nakon što su Spursi navodno zatražili 45 milijuna eura odštete. Ferguson iznimno cijeni hrvatskog veznjaka, ali smatra kako je to ipak preveliki financijski zahtjev.

United je ovoga ljeta kupio jednog veznjaka, Shinjia Kagawu iz Borussie Dortmund za 15 milijuna eura, a kako je Paul Scholes produžio ugovor na još jednu sezonu, Ferguson ne mora žuriti s kupovinom igrača sredine terena.

Prema vijestima koje stižu s Otoka u 'lovu' na Modrića ostali su Real Madrid, Chelsea i Paris Saint-Germain, a kao novi klub spominje se ruski Anži iz Mahačkale. Nizozemski trener Guus Hiddink ima velike ambicije za novu sezonu i od vlasnika dagestanskog kluba Sulejmana Kerimova zatražio je jednog vrhunskog igrača sredine, a navodno je Modrić na prvom mjestu Hiddinkove liste želja.

Modrić ne krije kako bi karijeru želio nastaviti u redovima 'Kraljevskog kluba', no pitanje je jesu li Španjolci spremni platiti oko 40 milijuna eura. Real nudi nešto 'keša', Ricarda Carvalha, te Nurija Sahina. Međutim, Tottenhamov predsjednika Daniela Levyja ne želi samo tako pustiti svog ponajboljeg igrača s White Hart Lanea i inzistira na novcima.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 29 jun 2012, 13:47

Gledam ovo prvenstvo i jedan igrač me (again and again) oduševi. Mats Hummels. Kako bih tog momka nekad u budućnosti volio vidjet u dresu Uniteda, uhh. Mislim da on trenutno ima dugogodišnji ugovor sa Dortmundom i nadam se da će se još puno toga naosvajati sa Dortmundom, te da će mu za par godina dosaditi Dortmund i onda da United stupi na scenu. :mrgreen:

Mislim da bi to bio idealan scenario, samo treba pazit da ga, prije svega Bayern, ali i neki drugi evropski velikan, ne ugrabi prije. Njegov eventualni dolazak bi se trebao poklopiti sa Vidićevim odlaskom. To bi bilo taman. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 29 jun 2012, 14:10

Nakon izgubljene "bitke" za Modrica, Junajted se okrenuo igracu Porta, Zoau Mutinju..

:o

Tuzla - Grad koji volim!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 29 jun 2012, 14:37

Ma odakle oni znaju za koga se Ferguson zanima. Jedan dan pisu dogovorio se sa nama, drugi dan da ide u Real evo sad pisu da je on tek plan B Mourinha ukoliko ne dodje Silva. Sve je to smjesno nista bez sluzbene potvrde a dovest cemo nekog sigurno
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 jun 2012, 14:55

sc piše da je Modrić preskup za nas, a najbogatiji klub na svijetu :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 29 jun 2012, 15:11

Martex je napisao/la:Nakon izgubljene "bitke" za Modrica, Junajted se okrenuo igracu Porta, Zoau Mutinju..

:o
Je***o njega znao sam ja to odmah da on zeli kod kraljeva :lol:
Kakav je taj Mutinjo jel mlad, i kakav je kreator jel upola ko Luka :? :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.