FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo se zove rutinska ppbjeda,sampionska igra,ljudi sane nisu napravili,a zima u pizdu matrrinu danas smrznuo sam se,mozete misliti kakp je na grbavici sa -18
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:.
Jest pomjeren, u 5 je utakmica i bice sramota ako nas ne bude 10 milja.
Ne sjecam se generacije koja je zasluzila da ima nasu podrsku kao sto su to ovi momci. Zato u srijedu svi na kosevo da nabijemo i taj zrinjski.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Tatar se probudio, dvije asistencije. Ahmet nije zaspao, gol i asistencija. Kapiten gol. Stanojevic, pored lavovskog posla u sredini, gol. Lazic dr.mr. na stoperu sa Nihom.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Od kako znam za sebe, sutra ću prvi put da navijam za lišticu, barem da X izvkuku 

Bordo bijeli za život cijeli!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
3 dana, 21 sat i 18 minuta! Alarm sam već stavio, da ne zaboravim slučajno. Ne gleda se Sarajevo svaki dan. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
X bi bio idealan rezultat.Benjolos je napisao/la:Od kako znam za sebe, sutra ću prvi put da navijam za lišticu, barem da X izvkuku
ZZ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahh danas prvi šut u 84 minuti, ako se ono može nazvati šutom. Mislim da se Vladan zaledio na golu, momak nikakvog posla čitavu tekmu. Mogao je komotno ući Adi i odraditi jedan trening s njim. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Fakat ja ne pamtim gostovanje da sam manje strijepio.AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahahahahh danas prvi šut u 84 minuti, ako se ono može nazvati šutom. Mislim da se Vladan zaledio na golu, momak nikakvog posla čitavu tekmu. Mogao je komotno ući Adi i odraditi jedan trening s njim.
Mnogo smo jaki.I nemislim da je Tuzla loša kako ovde raja misli,koliko smo mi jaki.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kec, ako Bog da, nema veze s kim ćemo igrat u trećem krugu, svakako smo najjači. Samo nek bude što veća razlika u odnosu na Zrinjski pa da se titula što prije osiguramoj uzor-S.G je napisao/la:X bi bio idealan rezultat.Benjolos je napisao/la:Od kako znam za sebe, sutra ću prvi put da navijam za lišticu, barem da X izvkuku

Ako svinjski sutra ne dobije, po mom mišljenju, imamo meč loptu protiv uskog, ako onda tu izvučemo pobjedu, mislim da bi bilo to to

Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 23 feb 2019, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nešto kontam koji je smisao postojanja Tuzla Cityja? Totalno bezvezna ekipa [prema onome što čitam, nisam gledao utakmicu], a i uopšteno pratim našu ligu i nekako mi je Tuzla City nešto najbolje za šta sam čuo. Krupa hajde i proizvodi mlade igrače, imaju neki sistem, nešto rade, Zvijezda 09 također, al' koja je poenta ove Tuzle? 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako sam samo ponosan na ovu ekipu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al kako su se uklopili samo, to je strašno. Jesil vidio proslavu nakon drugog i trećeg gola?MortemHz je napisao/la:Kako sam samo ponosan na ovu ekipu
Ovim igračima je jednako stalo do titule kao i nama bolesnicima.

FK Sarajevo
- TamniVilajet
- Kontakt:
Neciji hobi i plus pranje novca.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nešto kontam koji je smisao postojanja Tuzla Cityja? Totalno bezvezna ekipa [prema onome što čitam, nisam gledao utakmicu], a i uopšteno pratim našu ligu i nekako mi je Tuzla City nešto najbolje za šta sam čuo. Krupa hajde i proizvodi mlade igrače, imaju neki sistem, nešto rade, Zvijezda 09 također, al' koja je poenta ove Tuzle?
AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.

ISTINA ZA VEDRANA!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma kako god, bolja solucija je da oni nama dodju nego da mi idemo doleBordoSarajevo je napisao/la:Ma kec, ako Bog da, nema veze s kim ćemo igrat u trećem krugu, svakako smo najjači. Samo nek bude što veća razlika u odnosu na Zrinjski pa da se titula što prije osiguramoj uzor-S.G je napisao/la:X bi bio idealan rezultat.Benjolos je napisao/la:Od kako znam za sebe, sutra ću prvi put da navijam za lišticu, barem da X izvkuku
Ako svinjski sutra ne dobije, po mom mišljenju, imamo meč loptu protiv uskog, ako onda tu izvučemo pobjedu, mislim da bi bilo to toal samo od utakmice do utakmice

ZZ
Toliko smo dobri da to nije dobro
Kakav je Bekic bio?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe bolan nisu loši. U onoj ekipi nešto vrijedi Ubiparip i golman Fejzić. Ostalo nivo federalne lige. Doveli 1 ili 2 igrača iz Slavena Živinice i igraju u prvih 11. A Starčević je ubleha obična.amypitar je napisao/la:Fakat ja ne pamtim gostovanje da sam manje strijepio.AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahahahahh danas prvi šut u 84 minuti, ako se ono može nazvati šutom. Mislim da se Vladan zaledio na golu, momak nikakvog posla čitavu tekmu. Mogao je komotno ući Adi i odraditi jedan trening s njim.
Mnogo smo jaki.I nemislim da je Tuzla loša kako ovde raja misli,koliko smo mi jaki.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobar. Nelos.ZeroStyle je napisao/la:Kakav je Bekic bio?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
U čemu je problem?Lecler je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jedina zamjerka ide ka Kovačeviću. Previše pogrešaka i loših ispucavanja, jednostavno mora raditi na tome. Da je neka ozbiljna ekipa bila danas, moglo je biti zicera.
@amypitar
Ne znam brate, ali meni su preloši. Hajde, niko ne očekuje da sad nešto ekstra igraju, ali da ne možeš dva puta prenijeti loptu na protivničku polovinu, da ne možeš uputiti nijedan šut u okvir gola protivnika, a pritom napraviti more grešaka u najobičnijim pasovima, onda i nisi za spominjanja. Sigurno da je i do toga da smo dva levela iznad njih, ali jedan GOŠK bi uputio barem tri udarca ka Vladanu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, Ferrante071, head88, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, pitar, r3m1, Sanfrancisco, Serha, tajsamja, Tatamata1946, THEC, umrobihzbogtebe1946 i 154 gosta.