Izguglao branilac neodbranjivog za cijelu noc par klubova. Mi samo kopiramo kitice od prije par godina.Virtu4l je napisao/la:Naravno da će biti dobro. Smiješan je taj Željo, Fulham traži fizioterapeuta putem konkursa, Southampton trenera, Bournemouth trenera golmana, Burnley pomoćnog trenera... i nađe se tamo neki Željezničar da ih kopira, oni stvarno nisu normalni...staragarda je napisao/la:bit ce to dobro..samo pratit trendove liga petice a takmiciti se u nasoj kaljugi
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Krmak tebe je izgleda neki Tuzlak opasno zlostavljao 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
govedino,miran budiRigoletto je napisao/la:moliti ću bez ironije kad razgovaraš s njim. Njegov mozak to ne može podnijeti. Hvala lijepoVirtu4l je napisao/la:Fakat je čudno raditi po principu po kojem rade klubovi iz liga petice. Bolje zaposliti rođaka i jarana od jarana.staragarda je napisao/la:sta je problem sa konkursa..nije to tako lose...naprimjer,odlican fol da se napravi neki skec na tu temu...ljudi svaki dan daju materijal da se Nadrealisti ponovo aktiviraju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne, izguglao za par minuta, poprilično je jednostavno. Vacancies in football UK, poprilično jednostavan termin za pretragu, zar ne?samoplavi je napisao/la:Izguglao branilac neodbranjivog za cijelu noc par klubova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Jedini DoeTz i Aerials mogu parirati Rigi.DoeTz je napisao/la:Krmak tebe je izgleda neki Tuzlak opasno zlostavljao
Starakajla
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Još kad se neki klinjo ovisnik o FM-u od 14 ljeta javi za posao menadžera, a Miske se slika s njim uz osmijeh i pohvalu za maštovitost, poručujući svijetu da se to dešava i na našim prostorima, bićete baš k'o pravi evropski klubovi.Virtu4l je napisao/la: Naravno da će biti dobro. Smiješan je taj Željo, Fulham traži fizioterapeuta putem konkursa, Southampton trenera, Bournemouth trenera golmana, Burnley pomoćnog trenera... i nađe se tamo neki Željezničar da ih kopira, oni stvarno nisu normalni...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
staragarda je napisao/la:govedino,miran budiRigoletto je napisao/la:moliti ću bez ironije kad razgovaraš s njim. Njegov mozak to ne može podnijeti. Hvala lijepoVirtu4l je napisao/la:
Fakat je čudno raditi po principu po kojem rade klubovi iz liga petice. Bolje zaposliti rođaka i jarana od jarana.![]()
...ako potegnem veze teleportirat cu te u krasko polje odakle si se sljego pa ces opet iz catrnje vodu grabit i skupljat pare po MZ da vam se dovede struja pa da i navece mozete sjec i motat duhan
....visonja jedan

Kolega vi ste večeras i službeno "prepucani". Lahku noć
(pazi kako sam ti naštelio ovaj vaš tobogančić između obrva <3 )
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Slusaj taksista romske kl. Ovo je 4 put kako ti pises da ima materijala da nas handrite I onda te 1 (jedan) lik sastavi s zemljom. Izgleda da se sav taj materijal koristi na tebi.staragarda je napisao/la:sta je problem sa konkursa..nije to tako lose...naprimjer,odlican fol da se napravi neki skec na tu temu...ljudi svaki dan daju materijal da se Nadrealisti ponovo aktiviraju
Tuzlaci preuzmite stvar u svoje ruke I nemojte pustati taksistu protiv jupola, ubi ga ko vola u kupusu. Meni zao citati zakuhat cu s Rigom samo da ne citam kako te leši
džaba se trudiš, ako malo bolje pogledaš u očima joj se vidi da za vas zavija.Rigoletto je napisao/la:Kolega vi ste večeras i službeno "prepucani". Lahku noć
(pazi kako sam ti naštelio ovaj vaš tobogančić između obrva <3 )
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja sam znao da ce Sarajevo bit sampion.
Ironija je kad te neko naziva stokom a nadimak mu krmak 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Majstore zar ti ne reče da ideš s foruma? Šta čekaš?MocMahale444 je napisao/la:Slusaj taksista romske kl. Ovo je 4 put kako ti pises da ima materijala da nas handrite I onda te 1 (jedan) lik sastavi s zemljom. Izgleda da se sav taj materijal koristi na tebi.staragarda je napisao/la:sta je problem sa konkursa..nije to tako lose...naprimjer,odlican fol da se napravi neki skec na tu temu...ljudi svaki dan daju materijal da se Nadrealisti ponovo aktiviraju
Tuzlaci preuzmite stvar u svoje ruke I nemojte pustati taksistu protiv jupola, ubi ga ko vola u kupusu. Meni zao citati zakuhat cu s Rigom samo da ne citam kako te leši
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MocMahale444
Ja mislio ti ides HelčoHeller je napisao/la:Majstore zar ti ne reče da ideš s foruma? Šta čekaš?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pade ona fb stranica... pravda je spora ali dostizna... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nasjeli na šta?wobly92 je napisao/la:Ajde malo šale, nasjeli ste vala ovih dana, moraš priznat, većina vas već jeste
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Evo, zainteresovani smo za Sefku Okica. Ako hocete da ga uzmemo, izvinite se za sve neutemeljene provokacije ovih dana. 
PRAVDA ZA EDISA MULALICA!!!!
Stana bezobraznice jedan, zasto covjeka nisi zvao na svadbu

Stana bezobraznice jedan, zasto covjeka nisi zvao na svadbu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Valjda je ispoštovao i one što ga našamaraše.esprit24 je napisao/la:PRAVDA ZA EDISA MULALICA!!!!
Stana bezobraznice jedan, zasto covjeka nisi zvao na svadbu![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Valjda je ispoštovao i one što ga našamaraše.esprit24 je napisao/la:PRAVDA ZA EDISA MULALICA!!!!
Stana bezobraznice jedan, zasto covjeka nisi zvao na svadbu![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.