FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 avg 2011, 15:30

nijemi poliglota je napisao/la:

haj ba devastirani reci nam zbogom...
Dečko, totalno si nebitan! 8-) :lol:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Prvo neko od vas je spomenuo da je nas samo bilo 3 K protiv Hapoela što je notorna laž!

Drugo, otkud to sad sjever prima 5,5 K!?
Bilo vas je 5-6 milja , sjever prima 5,3-5 k ;)
Znači sad sjever prima skoro hiljadu više nego jug, jer koliko znam donedavno ste pričali kako jug prima 4,5 hiljade...

Čudno mi to sve nekako!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 04 avg 2011, 15:31

Sto se tice broja gledalaca bezveze se prepucavate to svako normalan moze zakljuciti golim okom
Oba kluba mogu saopstiti tacan broj gledalaca, bar se to sada moze uraditi sa ovim kartama, druga je stvar sto to klubovi kriju iz nekih razoga
Mada je uprava Sarajeva rekla da ce to uraditi na prosloj utakmici, ja se nadam da ce bar na ovoj, porez za hiljadu dvije gledalaca manje vise

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 04 avg 2011, 15:31

slika

Sjever je veci, jer se na Jugu nalazi semafor.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2011, 15:32

ado-hz je napisao/la:sta se ti odmah cerekas, nije se covjek dobro izrazio...moze se potpisati ugovor i reci ne ti 3 plate ;)
Naravno da moze evo ima bezbroj primjera kako ljudi potpisuju ugovore i neki cak i traze da im ne plate bar 3 plate, u pravu si takvih je jako puno i potpisano.Bolje receno to je postao trend u svijetu.A ovih dana ce pokusati i da novcano kazne igraca tudje ekipe sto ce napraviti i nase prvenstvo zanimljivim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 avg 2011, 15:35

ja sam radio stolice na kosevu i znam tacan broj....ako treba stavicu i papir...pecat...postoje dokumenti
sjever.......5340
jug..........4358

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 04 avg 2011, 15:35

BegAx je napisao/la:slika

ne mozes tito drug objasniti njima, i kad bi klubovi saopstili tacan broj gledalaca oni bi uvecavali svoj broj vjerovatno brojem redara, ili mozda brojem ljudi koji kuci u dresu gledaju utakmicu, ili mozda time da ćire vise nema pa nemogu svi doci na utakmicu ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 avg 2011, 15:36

BegAx je napisao/la:slika

potpis...i to veci za jedno 700-800 stolica
cuj cirom na tekmu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 avg 2011, 15:40

A molio bih ja lijepo da stopirate tu priču o broju gledalaca...Zar nema pametnijih tema !?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 04 avg 2011, 15:42

3:1 za Sarajevo veceras ;)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 15:48

Ovaj babilon jos dva dana i postat ce rekorder na temi FKS po broju postova :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 15:52

Ako sve bude islo prema planu sjever cer veceras biti bolji nego protiv Orebra ne zbog posjete ... :D

I karte sad za sada idu relativno dobro, ali samo necu i ne mogu da shvatim da je nekome karta protiv Sparte skupa. Igraci ce dati zadnji atom snage da nas obraduju, svi ko jedan kazu da im je najvaznije da pred nama operu obraz. Bit ce to sve dobro jos kisa pada a mi po kisi nikada ne zakazemo :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 avg 2011, 15:54

Nije da se hvalim ali kod mene je prosjek 98,47% na temi naseg svetog kluba....ovo 1,53% da me ubijes neznam sta sam pisao...al rekao sam sebi nikad vise necu napisati post... :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 avg 2011, 15:56

Na jugu protiv Hapoela proslo ljeto je bilo 3000 do 3500 ljudi, 3500 je maximum, nema sanse da je bilo vise.
Znaci da je njih moralo biti izmedju 2500 i 3000 ljudi na Istoku da bi bila cifra od 6000 na stadionu. Ocigledno niste svjesni sta znaci 2500 na Istoku, to je trecina tribine. Neka nadje neko sliku, po zivot da na istoku nije bilo vise od 500-1000 ljudi tako da ta brojka od 6000 ne ide nikako.
4000 MAX,malo sam pretjerao sa 3000 ali rec 6000 :roll: to samo vi mozete.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 avg 2011, 15:58

Jeste dosadni sa tim jugom, jedan te isti lik tj. ovaj babilon vam svaki dan temu upropasti a niko ga ne sankcionise.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 avg 2011, 16:00

ja mu napisem post sa obrazlozenjem i argumentima za koji sam 100% siguran a on napise

" vas je bilo 18 milja protiv Orebra" i ko je tu de.b.i.l ? Skonto frajer da sam upravu pa onda malo neku suplju baca sto nije uopste povezano sa temom a to je posjeta protiv Hapoela...
Nije bilo 6000, bilo je 4000 max, pomirite se sa tim !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 avg 2011, 16:07

Dobro...evo izgleda da brojaca stolica nema (babilon)
Pa da kazemo koju o igri i prvih 11 veceras.....go ahead

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 avg 2011, 16:11

samosarajvo je napisao/la:Na jugu protiv Hapoela proslo ljeto je bilo 3000 do 3500 ljudi, 3500 je maximum, nema sanse da je bilo vise.
Znaci da je njih moralo biti izmedju 2500 i 3000 ljudi na Istoku da bi bila cifra od 6000 na stadionu. Ocigledno niste svjesni sta znaci 2500 na Istoku, to je trecina tribine. Neka nadje neko sliku, po zivot da na istoku nije bilo vise od 500-1000 ljudi tako da ta brojka od 6000 ne ide nikako.
4000 MAX,malo sam pretjerao sa 3000 ali rec 6000 :roll: to samo vi mozete.
Protiv Hapoela je i zapad bio otvoren i solidno popunjen onaj dio do juga.
AMAR OSIM!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 avg 2011, 16:15

Povodom revanš utakmice FK Sarajevo - AC Sparta Praha u srijedu, 03.08. na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase održane su odvojene press konferencije FK Sarajevo i AC Sparta Praha.

Ispred FK Sarajevo prisutnim medijima obratili su se šef stručnog štaba Jirži Plišek i standardni prvotimac bordo tima Vučina Šćepanović.

- "Realno je Sparta kvalitetnija ekipa od FK Sarajevo. Naš je zadatak sada da pokažemo kojim putem želimo ići. Cijela ekipa i ja ćemo dati sve od sebe da popravimo dojam iz prve utakmice, ponajviše zbog naših navijača koji su nam i nakon teškog poraza u Pragu dali podršku", - izjavio je Plišek, te dodao: "Na našu sreću, u prvih 11 se vraća Dupovac, što će nam dati dodatnu sigurnost u zadnjoj liniji. Mnogo je stvari uticalo na loš rezultat, a svi posebno žalimo zbog 2 gola koje smo primili u zadnjim minutama utakmice u Pragu".

- "Proteklih dana dosta smo radili na fizičkom i psihičkom oporavku ekipe. Spremni smo i jako motivisani da pred domaćom publikom na Koševu popravimo utisak", rekao je Vučina Šćepanović, koji ima manju ozljedu ramena, ali će biti spreman za duel sa Spartom.

Za AC Sparta Praha na press konferenciji bili su prisutni igrač Andrej Kerić i Jozef Chovanec, šef stručnog štaba.

- "Mislim da smo u prvom meču bili bolji. Ipak, rezultat od 5:0 na kraju se čini malo previsok, Sarajevo je kvalitetna ekipa i ima dosta potencijala. Drago mi je što sam nakon četiri godine ponovo u Sarajevu. Ovdje se lijepo osjećam. Respektujemo Sarajevo, ali ćemo opet ići na pobjedu. Tako ćemo se i ponašati na terenu", rekao je Kerić.

Jozef Chovanec je bio pomalo iznenađen lošim izdanjem FK Sarajevo u Pragu.

- "Plišeka izuzetno cijenim i poštujem kao trenera, tako da sam bio iznenađen visokom pobjedom. Poštujemo bordo tim, ali ćemo dati sve od sebe da ponovo pobijedimo. Izvešću igrače koji su trenutno najspremniji. Gledao sam i utakmicu protiv Orebra na Koševu i primijetio sam da Sarajevo ima jako dobre navijače", zaključio je Chovanec.

- - -

Ovim putem FK Sarajevo apeluje na naše najvatrenije navijače da se suzdrže od unosa pirotehničkih sredstava na utakmice UEFA Europa League, jer svaka upaljenja baklja na tribini znači nove kazne iz krovne evropske fudbalske asocijacije.

Utakmica počinje u 21 sat, a kapije Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase bit će otvorene od 19:00. Ulaznice po cijenama od 6 KM (Sjever) i 12 KM (Istok, Jug) mogu se kupiti putem online portala KupiKartu.ba, u prostorijama FK Sarajevo u ul. Maršala Tita 38/b, te na standardnim prodajnim mjestima širom grada - u ul. Ferhadija, ispred Gradske tržnice, u Titovoj ispred McDonald´sa, na platou Skenderija, te u prodajnim boxovima ispred stadiona.

fcs.ba
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 04 avg 2011, 16:31

Kompleksasi ohanite, protiv Orebra je bilo vise ljudi na Kosevu nego i na Serifu i na Makabiju, gdje nije bilo vise od 12 do 13 hiljada gledalaca.
Kapak !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 04 avg 2011, 16:36

Sretno večeras,da ostvarite pobijedu za dobrobit BH-a fudbala.Očekujem neku minimalnu pobijedu,do čuda teško da možete.Možda Plišek treba da da priliku i Šmigaloviću,da pokaže šta zna.
Posjeta vjerovatno neće biti kao protiv Orebra uzimajući u obzir rezultat iz Praga,loše vrijeme,a i Ramazan.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], belosevic23, napoleon72 i 44 gosta.