YNWA je napisao/la:JUSTICE FOR THE 96!
YOU'LL NEVER BE FORGOTTEN!
YNWA!
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- kumkalesic
- Kontakt:
Gone, But Never Forgotten. Justice for the 96.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000473577406
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000473577406
Joint_fc
JUSTICE FOR THE 96 !!

- The DocTOR!!
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Justice for the 96..... Rest in Peace.....
YNWA
YNWA
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 15 apr 2011, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- reds_forever
- Kontakt:
Justice for the 96!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- mighty_reds
- Kontakt:
JUSTICE FOR THE 96
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Justice for the 96..... Rest in Peace.....
YNWA
- King Kenny
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:JFT96!
YNWA
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Rafa zaplakao na ceremoniji, čovjek je dokazao da voli klub i ljude oko njega.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:Rafa zaplakao na ceremoniji, čovjek je dokazao da voli klub i ljude oko njega.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Sir Kenneth Mathieson Dalglish.
Kako vam zvuci,meni dobro,a vama?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Dalglish: Nova nada za poginule na Hillsboroughu
Na današnji dan, 15. travnja 1989. godine dogodila se tragedija na Hillsboroughu na kojem su polufinalnu utakmicu FA Cupa trebali odigrati Liverpool i Nottingham Forest...
Prošlo je točno 22 godine otkad je 96 navijača Liverpoola smrtno stradalo tijekom polufinalnog dvoboja FA Cupa na šefildskom stadionu Hillsborough. Tribina Leppings Lane se, uslijed preopterećenosti prevelikim brojem prisutnih navijača, urušila upravo u 15 sati i šest minuta pri čemu je velik broj ljudi preminuo, a 766 zadobilo ozljede.
Igrač-menadžer Liverpoola bio je tada Kenny Dalglish.
I danas (petak) će se na Anfieldu okupiti velik broj ljudi koji će se prisjetiti tragedije, a među njima će biti i članovi obitelji onih koji se nikada nisu vratili kući. Dalglish, aktualni menadžer kluba, smatra da će svi oni sada imati novu nadu u srcima da će se tragedija napokon razjasniti.
Naime, borba za pravdu napredovala je posljednjih godina utjelovljenjem nezavisnog vijeća koji proučava do sada neviđene dokumente vezane uz tragediju.
- Obitelji će napokon dobiti neke vijesti, dugo je trebalo da se to dogodi. Andy Burnham (britanski ministar kulture i sporta) obećao je doći do dokumenata koji se nisu smjeli objaviti u sljedeće tri ili četiri godine. To je i napravio.
- Mislim da ta tragedija nikada neće biti zaboravljena. Ni ne treba biti. Ovaj dan poseban je za svakog navijača Liverpoola, a svi znaju i što znači za sam klub. Ovaj dan je dan prisjećanja na 96 navijača koja su krenuli na nogometnu utakmicu s koje se nikada nisu vratili. To je tužan dan, urezan u pamćenje svih vezanih za klub - prisjetio se Dalglish.

Na današnji dan, 15. travnja 1989. godine dogodila se tragedija na Hillsboroughu na kojem su polufinalnu utakmicu FA Cupa trebali odigrati Liverpool i Nottingham Forest...
Prošlo je točno 22 godine otkad je 96 navijača Liverpoola smrtno stradalo tijekom polufinalnog dvoboja FA Cupa na šefildskom stadionu Hillsborough. Tribina Leppings Lane se, uslijed preopterećenosti prevelikim brojem prisutnih navijača, urušila upravo u 15 sati i šest minuta pri čemu je velik broj ljudi preminuo, a 766 zadobilo ozljede.
Igrač-menadžer Liverpoola bio je tada Kenny Dalglish.
I danas (petak) će se na Anfieldu okupiti velik broj ljudi koji će se prisjetiti tragedije, a među njima će biti i članovi obitelji onih koji se nikada nisu vratili kući. Dalglish, aktualni menadžer kluba, smatra da će svi oni sada imati novu nadu u srcima da će se tragedija napokon razjasniti.
Naime, borba za pravdu napredovala je posljednjih godina utjelovljenjem nezavisnog vijeća koji proučava do sada neviđene dokumente vezane uz tragediju.
- Obitelji će napokon dobiti neke vijesti, dugo je trebalo da se to dogodi. Andy Burnham (britanski ministar kulture i sporta) obećao je doći do dokumenata koji se nisu smjeli objaviti u sljedeće tri ili četiri godine. To je i napravio.
- Mislim da ta tragedija nikada neće biti zaboravljena. Ni ne treba biti. Ovaj dan poseban je za svakog navijača Liverpoola, a svi znaju i što znači za sam klub. Ovaj dan je dan prisjećanja na 96 navijača koja su krenuli na nogometnu utakmicu s koje se nikada nisu vratili. To je tužan dan, urezan u pamćenje svih vezanih za klub - prisjetio se Dalglish.
reds_forever je napisao/la:Justice for the 96!
Fino...lfc.tz je napisao/la:Sir Kenneth Mathieson Dalglish.

FK Pjetlovi
Justice for the 96 !!!
YNWA.
YNWA.
Kakav cin covjeka. Upravo vidoh sliku na kojoj place.Carlo je napisao/la:Rafa zaplakao na ceremoniji, čovjek je dokazao da voli klub i ljude oko njega.
Hvala mu na ovome, i ovo samo dokazuje koliko Rafa voli Liverpul, i grad, i klub.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
JFT96 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.