Ja sam za to da se dovede jedno vrhunsko pojacanje i jedno dobro pojacanje

Evo posto je tott ispusio sto se tice LP-a sve je realnije da ce Bale otici.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
pa nema to veze cuj ko da neko trosi svoje pare.pa sve se govori barca puno duga ima ,ustedili na ovom ustedili na onom a 45 miliona davat za jednog igraca je jel uredu.messilla je napisao/la:Kao sto monologni rece , ovdje kao da neko trosi svoje pare jbt.
Ja sam za to da se dovede jedno vrhunsko pojacanje i jedno dobro pojacanje, znaci Silva+Alba ili Vertonghen+Bale .
Evo posto je tott ispusio sto se tice LP-a sve je realnije da ce Bale otici.
Sta ja znam nisam najbolje upucen o tim povredama, ali bili bi bolji od Pedra da ih jbs.D10S je napisao/la:Da, samo sto se ne zna koji je veci invalid od te dvojice. Nilmar svaku drugu utakmicu ne igra i gori je od Robbena po tom pitanju, a Rossija nece biti jos godinu dana. Bila bi to dva odlicna pojacanja.
ma dobar je pedro pogotovo pred kraj ove sezone bio,dao je jbg 13-14 golova taman jer nije puno ni igro sad nesh ,a i u najboljoj formi on je davo 19-20 golova ,dovoljno od njegaxaviesta je napisao/la:Cemu toliko omalovazavanje Pedra. Jedna losa sezona uzrokovana povredama i Pepovom formacijom koja njemu ponajvise nije odgovarala. Jos kad kazu dobio je dovoljno prilike...
Zato što sam puno više očekivao od njega nakon povrede Ville, ali eto i Pep je uvidio da ovo nije njegova sezona.xaviesta je napisao/la:Cemu toliko omalovazavanje Pedra. Jedna losa sezona uzrokovana povredama i Pepovom formacijom koja njemu ponajvise nije odgovarala. Jos kad kazu dobio je dovoljno prilike...
Iskreno ne znam sto i teska srca, bez trunka razmisljanja ga odmah mjenjati. Thiago sa svojom arogancijom u kretnji i igri i nije ono sto sam bar ja ocekivao. Ne znam kako ostali, ali vise mnogo vise sam ocekivao od njega a njega nigdje ni na mapi kad treba. On i ono telle imaju neki problem sa cjelokupnim ukapanjem u igru Barcelone. Cuenca se kolko toliko i snaso a cjelokupna nova "garda" nase skole izgleda ipak nije ni do koljena ovim danas igracima. Nadam se, pravo se nadam da grijesimRomariooo je napisao/la:jbg ljudi, da mozemo dobiti silvu, a da moramo dati tiaga, da je to 1000 posto jedina mogucnost, ja bi corao, ipak je silva potrebniji, al teska srca priznajem
alcantra bi se ionako kad tad vratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.