FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al je usjalo sunce, zabit ćemo im tricu, al vrijeme sporo ide ybt
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
1:3 danas 

Idemo danas po pobjedu uz Boziju pomoc, prezadovoljan bilo kakvom pobjedom, Ahmet i Rahman igraci odluke aBd 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bekić i Hebibović bekovi. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Bekić i Hebibović bekovi.

Vec znam u kome cu vidjeti krivce u slucaju kiksa.MortemHz je napisao/la:Bekić i Hebibović bekovi.

Kakav radnik kume..njima Ce se zizovic naguzit sa apetitom..a i mladost cisto sumnjam da ce zapet. Jedino na pecari je derbi njima i zajebano...Laznjak je napisao/la:Zrinjski ima najgori raspored ova tri kola. Idu sirokom tu bi trebali kiksat, neugodni Radnik bit ce svega i onda Mladost u Kaknju i tu bi mogli kiksati. Tako da mi imamo pravo na kiks u ova tri kola. Sa 6 boba ja zadovoljan, o 7 da ne pricam
Za radnik ne znam. Al mušija je ulozio je ulozio dosta novca ove sezone, potajno se nadaju Evropi, takomda sumnjam da ce se naguziti ikome, pogotovo kući.Dadox je napisao/la:Kakav radnik kume..njima Ce se zizovic naguzit sa apetitom..a i mladost cisto sumnjam da ce zapet. Jedino na pecari je derbi njima i zajebano...Laznjak je napisao/la:Zrinjski ima najgori raspored ova tri kola. Idu sirokom tu bi trebali kiksat, neugodni Radnik bit ce svega i onda Mladost u Kaknju i tu bi mogli kiksati. Tako da mi imamo pravo na kiks u ova tri kola. Sa 6 boba ja zadovoljan, o 7 da ne pricam
JURIŠ
Damask, ako ti ne smetaju shishe.belosevic23 je napisao/la:Gdje ima u Sa pogledati tekmu da nije red point i face ?
JURIŠ
"Uplati dvicu u Tuzli dok nije pocelo"

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opalaa
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo da teren bude iole normalan. Nemaju Hazmirovci napadacki kapacitet da nesto vise naprave. Treba zatvoriti Ubiparipa ostali su sterilni.
Ocekujem da Rahman, Tatar i Hebib najvise "povuku" ovu tekmu i u konacnici slavimo sa 0:2.
Sretno nam !!!
Ocekujem da Rahman, Tatar i Hebib najvise "povuku" ovu tekmu i u konacnici slavimo sa 0:2.
Sretno nam !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Očekujemo neke iskorake van granica, a prepali se pišljive Tuzle. Gledaj ekipe kakvu imamo, a već se počeli brojati bodovi, gledati raspored konkurenata, kalkulacije gdje bi drugi mogli kiksati itd.
Korak po korak, 100% jako u svakoj tekmi i nema brige, pa makar da su drugi premirani s ne znam ti koliko love.
Korak po korak, 100% jako u svakoj tekmi i nema brige, pa makar da su drugi premirani s ne znam ti koliko love.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nasa dva moderna bekaMortemHz je napisao/la:Bekić i Hebibović bekovi.

Kad Beka danas bude imo 3 asistencije, bit ce produzite mu ugovor boljeg a domaceg ne mozemo nacizagorski je napisao/la:Nasa dva moderna bekaMortemHz je napisao/la:Bekić i Hebibović bekovi.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Koga zmija ujede i gustera se bojiAlfredNobel je napisao/la:Očekujemo neke iskorake van granica, a prepali se pišljive Tuzle. Gledaj ekipe kakvu imamo, a već se počeli brojati bodovi, gledati raspored konkurenata, kalkulacije gdje bi drugi mogli kiksati itd.

Sve si ovo dobro rekao. Navika je cudo, daj da se spekulise.
Sumnjma da se iko boji. Daj da prodje vrijeme do tekme.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.