Osttribine je napisao/la:"Zapjevale ptice sojke, j.ebemo te Azmire u dojke"![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Osttribine je napisao/la:"Zapjevale ptice sojke, j.ebemo te Azmire u dojke"![]()
Za sta hvala brate?Sarajlijica1946 je napisao/la:Beton, hvala braca. Ako budes tu imas pice od meneAmca007 je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Na Ilidzi gdje se moze pogledati tekma, da ne trazim?
Caffe Levante
Eto @beton cuo si,ni kriv ni dužan imas pice od brata @sarajlijiceSarajlijica1946 je napisao/la:To je valjda kultura da kazes hvala, ne kontam pitanje al et
Caffe Levante na Ilidzi,imas pice od brata @sarajlijice samo reci da si beton.belosevic23 je napisao/la:Gdje ima u Sa pogledati tekmu da nije red point i face ?
U pravu si bruda, ovih danas sam u belajima nisam prisutan nikakoRahma je napisao/la:Sarkastican je, posto si napisao Beton hahaha
mma_hz je napisao/la:Caffe Levante na Ilidzi,imas pice od brata @sarajlijice samo reci da si beton.belosevic23 je napisao/la:Gdje ima u Sa pogledati tekmu da nije red point i face ?
ABd danasnjom pobjedom krecu bolji daniSarajlijica1946 je napisao/la:U pravu si bruda, ovih danas sam u belajima nisam prisutan nikakoRahma je napisao/la:Sarkastican je, posto si napisao Beton hahaha![]()
Freaky's pubbelosevic23 je napisao/la:Gdje ima u Sa pogledati tekmu da nije red point i face ?
Unio sam malo konfuzije u temu.mma_hz je napisao/la:Eto @beton cuo si,ni kriv ni dužan imas pice od brata @sarajlijiceSarajlijica1946 je napisao/la:To je valjda kultura da kazes hvala, ne kontam pitanje al et
Ali osta brat@amco bez pica
Nisi ti vidio Betona hohstapleru jedan.MortemHz je napisao/la:Evo ja, Beton, sam došao na Ilidžu pa da znate da se organizujete za ta pića
belosevic23 je napisao/la:Gdje ima u Sa pogledati tekmu da nije red point i face ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.