FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja, kakva je situacija, koliko se raje ocekuje sutra, u koliko se krece, ima li ikakvih informacija, mi koji cemo ici privatnim vozilima, idemo li u koloni sa autobusima...
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jesul otišli igrači za Tuzlu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Doživio sam to da cijeli istok na Koševu ustane i da mi aplaudira, a onda su mi kasnije rekli: „Na zapadnoj tribini je šminka, na sjeveru vatreni navijači koji su tu zbog atmosfere, a na istoku su pravi navijači Sarajeva, oni koji poznaju fudbal.“Meni to tada nije mnogo značilo, a nešto kasnije sam shvatio da su me zavoljeli. Naravno, u svaku utakmicu sam ulazio sa maksimalnim motivom, davao sam sve od sebe i mislim da je to publika cijenila – smatra Mačkić.
Sa nekadašnjim trenerom Sarajeva Husrefom Musemićem sam imao dobar odnos, znao je da me opsuje, da zagalami, ali se sjećam da je pustio suzu kada smo se pozdravljali prilikom mog odlaska iz Sarajeva. Što se tog kluba tiče već sam rekao da je Borac bio moj san, ali kada sam zbog zdravstvenih problema morao da završim igračku karijeru pozvao me je samo čovek iz Sarajeva i ponudio mi da dođem, da će sačekati dodatne ljekarske preglede, te ukoliko ne budem mogao da igram dobio bih neko zaposlenje u klubu. To se ne zaboravlja i zbog toga, ali i onih igračkih uspjeha, volim Sarajevo – kaže u dahu Mačkić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Starčević i Stjepanović složni: Agresivnom i muškom igrom do bodova
Znači očekivati grubu (seljačku) igru od njih..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Hahahha pa cemu ce ih starcevic nauciti? To je sve sto zna...Benjolos je napisao/la:Starčević i Stjepanović složni: Agresivnom i muškom igrom do bodova
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A s nama se povezivao nakon Čale.Denchi je napisao/la:Hahahha pa cemu ce ih starcevic nauciti? To je sve sto zna...Benjolos je napisao/la:Starčević i Stjepanović složni: Agresivnom i muškom igrom do bodova

Što je najgore, siguran sam da bi ga naši zvali da nije bilo ispada sa takozvanom reprezentacijom šumske republike.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pazi ti Welbecka što parla naš jezik 

FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao Secouba Diatta u svoje vrijemeBordoSarajevo je napisao/la:Pazi ti Welbecka što parla naš jezik
JURIŠ
Starčević i Stjepanović vole ga na agresivan način, HORDE ZLA Tarčin.Denchi je napisao/la:Hahahha pa cemu ce ih starcevic nauciti? To je sve sto zna...Benjolos je napisao/la:Starčević i Stjepanović složni: Agresivnom i muškom igrom do bodova

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
1.80 kvota na nas, poklon 

Po ovoj izjavi Starcevica klanje i valjanje u najavi majku im seljacku jbm, treba ovo Rahmanu pokazat, da im malo objasni sta je agresivna igra 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Rahman i Stanoje pogledali izjavu, samo su se nasmijaliInijesta je napisao/la:Po ovoj izjavi Starcevica klanje i valjanje u najavi majku im seljacku jbm, treba ovo Rahmanu pokazat, da im malo objasni sta je agresivna igra

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Agresivna igra domacina a da gost ne uzvrati moglo se igrat prije 6 godina vise toga nema , ako nemas kvalitet niko ti nije kriv , neko nije navikao da fasuje kuci i jos izgubi pa kriivi savez sudije i sve , jednostavno uz posteno sudjenje a ne sumnjam da ce biti neka se udaraju , sumnjam da su jaci ...
Gdje nestade post brata što napisa da se kup igra u 17:00 i da prenosi Arena?
Jel može neko potvrditi to?

- BordoSarajevo
- Kontakt:
I ja to viđo i obradova se, al izbrisa post brat, nigdje nema te informacije.alacious je napisao/la:Gdje nestade post brata što napisa da se kup igra u 17:00 i da prenosi Arena?
FK Sarajevo
izvinite braco morao sam provjeriti tekma je u srijedu od 17 sati uz direktan prenos na Areni sportBordoSarajevo je napisao/la:I ja to viđo i obradova se, al izbrisa post brat, nigdje nema te informacije.alacious je napisao/la:Gdje nestade post brata što napisa da se kup igra u 17:00 i da prenosi Arena?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gdje si provjerio? Za muštuluka si
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.