Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

chi3llo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la chi3llo » 11 avg 2012, 20:18

Mah kod prvog gola kriv Lucio, kod drugog Leo ,osim tih gresaka solidno su utakmicu obojica odradili, izuzev jos jedno, dva prepustanja lopte Cavaniju od Lea, isto tako Leove duge lopte su bile dobre u drugom poluvremenu kad ih je slao nekome ko ih zna primit(Vucina). Ja sam prezadovoljan igrom s obzirom na ovo smece koje nam se desavalo proteklih par dana. Samo dovest napadaca, imo, ja beka nebi dovodio kad sam vidio kako tu kwadwo igra, eventualno bih, ali tek nakon sto dovedemo spica koji nam fakat ocajno treba. Radije dat dobru paru za spica i ne kupit beka, nego polovnjaka(pazzini i sl.) u spic i beka. Llorente, Dzeko, Damiao, bilo koji od ta 3 bi nam legao ko budali samarcina :D

Na LB imamo PDC, kwadwa, siguran sam da i Isla tu moze igrati.

Edit: Imamo i Zeiglera :D kojeg cemo nadam se i prodati, mada ako hoce da igra, i ako se pokazao na pripremama, moze i ostati sto se mene tice, nikada mi nije bio los igrac.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 avg 2012, 20:38

Sve ste rekli 8-) .. Uzivam u ovu pobjedu pogotovo zbog ovi hejtova..

i da

FORZA JUVENTUS
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 avg 2012, 20:40

Da ne brinete o napadaču, Marotta je za SKY jasno rekao da će se u napadu nešto raditi, izbjegavao je odgovor na pitanje, ali je na kraju rekao da zbog odlaska Capitana i Boriella nedostaje jedan napadač i da će doći.

On ne voli termin famoznog top playera, kaže da prate igrače koji će kvalitativno poboljšati napad.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 avg 2012, 20:44

Oxygen je napisao/la:Da ne brinete o napadaču, Marotta je za SKY jasno rekao da će se u napadu nešto raditi, izbjegavao je odgovor na pitanje, ali je na kraju rekao da zbog odlaska Capitana i Boriella nedostaje jedan napadač i da će doći.

On ne voli termin famoznog top playera, kaže da prate igrače koji će kvalitativno poboljšati napad.
Sta se sada izlvaci? Zar nije bilo pitanju o jendom top playeru??? Al nema veze neka doce i Loriente i ja cu biti zadovoljan jer treba neka promjena gore..

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 avg 2012, 20:46

Nije fakat, činjenica je da mediji izmišljaju sve, tako i ovo, nađite mi video gdje je Marotta rekao top player, uvijek je govorio da je top igrač ala Vidal koji će se uklopiti kao on i igrati kao on.

Na isti način su navijači bili razočarani oko Aguera jer su mislili da je Marotta to obećao, ne može se kod ovakvih cijena igrača ništa obećavati.

Rekao je sada da se traži igrač koji će kvalitetom pomoći napadu, to znači da traže odličnog napadača svakako, a ne nekoga ko će popuniti kvotu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 11 avg 2012, 20:52

Pa dobro vrijeme da ocekujem top player nakon ovi godina i ako se sagleda da smo osvojili ligu i da igramo u LS znaci para ima. Mi smo doveli igrace na one pozicije gdje nisu bile potrebne..

Uglavnom imam neki osjecaj da bi ipak Dzeko mogo kod nas..

Nisam znao da ovi smecari mogu biti gori al su danas dokazali da mogu.. Jedva cekam susret snjima u ligi al pogotovo s ovima iz milana ..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 avg 2012, 21:05

Gledam sad dodjelu trofeja, nekako mi Buffon djeluje baš potišteno, on je najbolje možda osjetio da je falio danas Alex zato su ga i obuzele malo emocije.
pinturicchio30 je napisao/la:Na juvestore.com, besplatna dostava narednih 48 sati, pa ko zeli da pazari, sada je prilika... Uz kod "Y3359J" dobijate 15% popusta.

http://www.juvestore.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boga mi si za muštukula, ja sebi naručujem... ;) :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 avg 2012, 21:09

GaziHusrevbeg je napisao/la:Gledam sad dodjelu trofeja, nekako mi Buffon djeluje baš potišteno, on je najbolje možda osjetio da je falio danas Alex zato su ga i obuzele malo emocije.
pinturicchio30 je napisao/la:Na juvestore.com, besplatna dostava narednih 48 sati, pa ko zeli da pazari, sada je prilika... Uz kod "Y3359J" dobijate 15% popusta.

http://www.juvestore.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Boga mi si za muštukula, ja sebi naručujem... ;) :mrgreen:
Sta ti ja Bianco rekoh prije jedno mjesec.... Uskoro ce biti dostava besplatna.....Doduse samo 2-3 dana al' bolje i tad nego nikad.....
A u Januaru cijene ce biti nize i za 60-70% al' ce se dostava placati, tako da ce ti doci na isto kao i sada.... pa ako ko sad nema casha moze se u Januaru obezbjediti po istim ako ne i nizim cijenama.....

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 11 avg 2012, 21:13

Ma ja se slazem sa Marottom, i ja kad kazem Top Player, ne mislim na cijenu ili renomiranog nekog Boga sad :D Al vala ako ce Pazzinija dovodit, bolje da Iaquinta igra :D

Po meni, najbolje sto bi se uklopilo i nama valjalo po stoti put ponavljam, Dzeko, Llorente, Damiao.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 avg 2012, 21:26

@Hyponose

Došao sam do neke love, pa ću ja to odmah sad dok imam priliku. :mrgreen:

Zagotivio sam baš nešto ovog Carreru, pljunuti Conte. Kaže da su poslije zajedno popričali i popili po jednu. :lol:

slika
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 11 avg 2012, 21:34

@Husref - Beze -- kupuj dok imas love..

ASAMOAH: POBJEDA SA SJAJNIM DUHOM
Odmah nakon meča sa Napolijem i pobjede od 4:2, za RaiSport je pričao strijalc prvog gola za Juventus, Kwadwo Asamoah.

Asamoah je golom u 37. minutu pokazao da će biti odlično pojačanje za Juventus, a pored gola, bio je svepristuan na terenu.
"Ovo je bila veoma teška utakmica. Mnogo poštujem Napoli kao ekipu. U dva slučaja smo gubili, ali nijesmo odustajali. Potom smo poveli, a onda i pobijedili sa sjajnim duhom."

Asamoah takođe kaže i da posvećuje pobjedu Conteu, pred kojim nije bila laka nedelja.
"Conte je i dalje naš trener. Razgovarali smo, i rekao bih da je prošlo dobro. Nije bilo lako danas, bilo je problema, ali smo odigrali dobro. Posvećujemo Conteu ovu pobjedu."

Što se crvenih kartona tiče, Asamaoh nije previše obraćao pažnju na to.
"Zuniga je napravio nekoliko opasnih startova i dobio je dva žuta kartona. Što se tiče Pandeva, ne znam šta se desilo, ne znam šta je rekao."

Ovog puta se Claudio Marchisio iz Pekinga vraća srećan i sa medaljom.

Nakon što je bio protagonista neuspjele avanture reprezentacije na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, veznjak Juventusa je ovog puta u Pekingu bio da bi odigrao italijanski Super kup sa ekipom Napolija. I nakon 4 godine, Peking je postao srećan po Marchisija.

Ovom pobjedom, Juventus se osvetio za poraz u finalu Coppa Italie krajem prošle sezone, a tako misli i Marchisio.
"Ovo je bila jedna lijepa osveta, pobjeda koja nam omogućava da na dobar način počnemo sezonu i da se što bolje pripremimo za šampionat."

"Čak i danas smo pokazali veliki karakter dva puta nadoknađujući gol zaostatka. Primili smo golove dok smo napadali, oni su imali svog igrača na sredini terena, branili se sa osmoro igrača i brzo organizovali kontra-napade."

"Protesti? Da su imali manje kartona u prvom poluvremenu, kao kazna za loše startove, možda ne bi bilo isključenja u nastavku..."

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 avg 2012, 21:35

GaziHusrevbeg je napisao/la:@Hyponose

Došao sam do neke love, pa ću ja to odmah sad dok imam priliku. :mrgreen:
Ja jos razmisljam hocu li sad uzeti ili u Januaru..... Ono sto znam da vise necu u Septembru i Oktobru uzeti..... Tad su cijene najmasnije i naravno u Julu kada se oprema predstavlja....
Od koga ces uzeti dres?
Ja uzimam nadam se od RvP-a ili bilo kojeg dr. top napadaca koji dodje.... a ako ne dodje niko onda Mirkeca jer mi je devetka ono bas gotivna....
Da znas necu te ja zvati kao ostali Husref, jer mi je to bas ono pitarski po uzoru ma onog izroda... Nekako Bianco najbolje zvuci..... :D :)
EDIT
Ipak u Januaru.... :mrgreen: :lol: 8-) :D

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 avg 2012, 21:37

Hypnose je napisao/la: EDIT
Ipak u Januaru.... :mrgreen: :lol: 8-) :D
Jesi to razbio kasicu prasicu, kad ono..... :lol: :lol: :lol:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 avg 2012, 21:41

Zovite me kako god nemojte samo Husref. :lol: :lol:

Ja ću sebi uzeti Marchisiov, znam da će još zadugo ostati u Juventusu, budući kapiten. :D
Željezničar ale!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 avg 2012, 22:09

To to to :D :lol: :mrgreen: @Oxygen....
Ma i to je razlog :oops: :( :cry: , a i to sto jos uvijek Top napac nije dosao, pa valjda ce do Januara doci, ako nista mogu uvijek Mirkov uzeti jer on, dok je zivog Contea nece se maknuti iz Juveta....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 avg 2012, 22:40

Nisam gledao tekmu ali nakon sto pogledam ove komentare znam da smo dominirali 8-)

Ako nekome nije problem da postavi snimke golova, unaprijed mu zahvaljujem :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 11 avg 2012, 23:04

slika
slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 11 avg 2012, 23:06

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 11 avg 2012, 23:09

Marchisio je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=105874

Ajde marotta molim te !!!

Suhveli mi da ce ova spanska gamad njega dat za samo 14.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 11 avg 2012, 23:18

Ma uvijek se baci neka manja ponuda prvo, da se ispita teren.Nismo mi PSG pa da dodjemo i kazemo "evo 45 miliona", a druga strana konta, joj ovih mogli su dobit igraca i za 30 :mrgreen:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.