Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kako sam zaboravio na Valencijinog Soldada, oni su u krizi, mogli bi i tu maksimalno sniziti cijenu i dovesti ga kao Cazorlu 

- Invincibles
- Kontakt:
Ako vec hocemo pojacanje,onda treba to i platit...
Igraci kao sto su Llorente,Dzeko i co.su previse tromi za igru kakvu preferira AW.Smatram da bi najbolja rjesenja bila igraci tipa Falcaa,Cavania,Benzeme ali sve su to igraci za koje je potrebno idvojiti najmanje 30miliona.

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa Soldado uopšte skup nije, više od 25 miliona za njega se ne treba izdvajati, a kao napadač je klasa.
- Invincibles
- Kontakt:
Sad tek vidjeh tvoj post...I ja sam ga zaboravio...Uvijek sam ga gotivio k'o igracafrankqqqqq je napisao/la:Pa Soldado uopšte skup nije, više od 25 miliona za njega se ne treba izdvajati, a kao napadač je klasa.

Jel ga zabio Giroud vise ?
Treba iskesirat pare na KLASU od igraca, a ne prvog strijelca francuske lige. Smijesni smo mi koji smo se nadali da Giroud i Chamakh mogu postizat golove. Mogu, al u Djerzelez Zenici.
I bit cemo jos smjesniji ako se nadamo da ce u januaru doc napadac.

Treba iskesirat pare na KLASU od igraca, a ne prvog strijelca francuske lige. Smijesni smo mi koji smo se nadali da Giroud i Chamakh mogu postizat golove. Mogu, al u Djerzelez Zenici.
I bit cemo jos smjesniji ako se nadamo da ce u januaru doc napadac.
Pa koji su qrac dovodili nekakvog Žirua, a ranije Šamaka (jao prezimena) ako ce se sad prizivati Soldado ili Llorente 
Za takve igrace treba istrest kesu, a lakše je Wengeru staroj stipsi dovodi guzovače ili za male pare svoje zemljake iz francuske lige. Taj fol je postao ofiran odavno.
E pa ne može, hoce i jare i pare....za kvalitet treba istrest gutu na hastal.

Za takve igrace treba istrest kesu, a lakše je Wengeru staroj stipsi dovodi guzovače ili za male pare svoje zemljake iz francuske lige. Taj fol je postao ofiran odavno.
E pa ne može, hoce i jare i pare....za kvalitet treba istrest gutu na hastal.
Dobra predstava danas Arsenala, ali zbog vlastitih grešaka su izgubili. Vermealen napravi dva faula iz kojih primiše dva gola, Koscielny loše odreagovao kod oba gola (pogtovo prvog), nisu iskoristili svoje šanse... .
Cazorla je imao dobru šansu na otvaranju drugog poluvremena, pa onda Podolski i onaj pokušaj glavom, pa Giroud kada mu je Cech odbranio (lopta zakačila i Luiza), pa onda opet Giroud kad je prošao i Cecha, ali promašio gol. S druge strane Chelsea je imao samo jednu pravu šansu i to onu kada se Torres spetljao (Koscielny bio iza njega).
Igra je ohrabrujuća na otvaranju sezone, ali po meni fali im golgeter. Podolski to nije, a Giroud se čeka. U svakom slučaju moram priznati da Arsenal izgleda bolje od očekivanog.
Btw. šta je sa Diabyem? Nije valjda nova povreda?
Cazorla je imao dobru šansu na otvaranju drugog poluvremena, pa onda Podolski i onaj pokušaj glavom, pa Giroud kada mu je Cech odbranio (lopta zakačila i Luiza), pa onda opet Giroud kad je prošao i Cecha, ali promašio gol. S druge strane Chelsea je imao samo jednu pravu šansu i to onu kada se Torres spetljao (Koscielny bio iza njega).
Igra je ohrabrujuća na otvaranju sezone, ali po meni fali im golgeter. Podolski to nije, a Giroud se čeka. U svakom slučaju moram priznati da Arsenal izgleda bolje od očekivanog.
Btw. šta je sa Diabyem? Nije valjda nova povreda?

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Odigrali smo dobro utakmicu, Chelsi nista nije odigrao a uzeo je 3 boda. Dva prekida smijesni golovi ali sta se moze idemo dalje, ostaje gorcina ta sto smo igrali dobro a prosuli bodove, Giroud promasi na kraju zicer treba se brzo oporaviti od poraza i ici dajle sezona je duga i vec u srijedu igramo Ligu Sampiona.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Ma problem je sto Arsenalu trebaju jos osim napadaca 2-3 kvalitetna igraca
i ako se dovete opet neki lijevi igrac tipa llorente opet cemo citat natpise ovakve:
"Chelsea uzeo sva tri boda s Emiratesa"

i ako se dovete opet neki lijevi igrac tipa llorente opet cemo citat natpise ovakve:
"Chelsea uzeo sva tri boda s Emiratesa"
-
- Kontakt:
Ne trebaju nam nikakva pojacanja, pricate o ovoj utakmici kao da su nas ubili nogama i da se nismo sa loptom sastavili. Sta je problem bili smo dominantnija ekipa, dozvolili smo da nas zbog nasih gresaka losija ekipa pobjedi danas i to je to. Chelsea nije imao sanse cijeli mec, prosle godine kad su primili 5 komada od nas igrali su bolje i imali vise sansi nego danas a eto danas pobjedise a onda primise 5 komada, to je fudbal. Trebamo nastaviti sa dobrim igrama sezona je duga, ima vremena da se ovaj poraz ispravi.
JEdan kiks i odma o pojacanjima se prica, Giroud ima cijelu sezonu da se pokaze, start ne mora nista da znaci pa Chamak je startovao sa 12 golova...
JEdan kiks i odma o pojacanjima se prica, Giroud ima cijelu sezonu da se pokaze, start ne mora nista da znaci pa Chamak je startovao sa 12 golova...
Ja samo ne razumijem jednu jedinu stvar. Zašto u vražiju mater se nije igro isti stil odbrane? zašto zašto zašto
. Opet samo 4 igrača u zadnjoj linij, a u prethnodnih 5 utakmica zna se kako je bilo.
i tandem Kos, Verma NIKAD VIŠE!
Il nek igraju Mert Kos, il Mert Verma, ova 2 nek ne igraju više zajedno
Manone i Kos krivi kod oba gola.
i kako šugava igra čelzija majko mila, nepravedno smo potpuno izgubili, al potpuno nepravedno. Gibbs me zadivljuje fakat, nevjerovatan je igrač, kao i Jenki koji napreduje sve više.

i tandem Kos, Verma NIKAD VIŠE!
Il nek igraju Mert Kos, il Mert Verma, ova 2 nek ne igraju više zajedno
Manone i Kos krivi kod oba gola.
i kako šugava igra čelzija majko mila, nepravedno smo potpuno izgubili, al potpuno nepravedno. Gibbs me zadivljuje fakat, nevjerovatan je igrač, kao i Jenki koji napreduje sve više.
Vođa zna.
Lijevi igrac Llorente
Znas znanje , nema dalje.Fizicki nadominantniji igrac na Svijetu sa fantasticnom tehnikom.Da je kakve pravde bio bi Del Bosqeov prvi izbor.Torres igra iskljucivo radi reputacije i niceg drugog.
Llorente je igrac koji garantuje 20+ golova u sezoni.
Zasto se ne bi uklopio u sistem Arsenala ? Igra identican sistem , cak jos prefinjeniji u Bilbau pa je ekipa bez njega jedno 50 % slabija.Sto se vidilo do prosle utakmice kada **** u 5 tekmi skupio 5 bodova.
Garantujem da onu zvjer ne moze niko cuvati , odlicno razigrava i stvara prostor saigracima.Sjetite se prosle sezone kada je protiv Uniteda krkace nos'o Ferdinanda i Evansa a malog Evru na kitu natakario.
Soldado je isto tako jedna gol masina.Igrac tipa Higuaina samo efikasniji od njega.Svestran , odlican u svim segmentina.Tuto kompleto od igraca.Dostojan zamjenik Ville u Valenciji
Sto se utakmice tice , jadno.Zalosno je vidjeti da ovaj Chelsea jos uvjek dobija.Arsenal ima igru , prilike ali nema realiziacije.Bili ste bolji citavu utakmici al' eto sreca je na strani Rusa evo vec godinu i vise.

Znas znanje , nema dalje.Fizicki nadominantniji igrac na Svijetu sa fantasticnom tehnikom.Da je kakve pravde bio bi Del Bosqeov prvi izbor.Torres igra iskljucivo radi reputacije i niceg drugog.
Llorente je igrac koji garantuje 20+ golova u sezoni.
Zasto se ne bi uklopio u sistem Arsenala ? Igra identican sistem , cak jos prefinjeniji u Bilbau pa je ekipa bez njega jedno 50 % slabija.Sto se vidilo do prosle utakmice kada **** u 5 tekmi skupio 5 bodova.
Garantujem da onu zvjer ne moze niko cuvati , odlicno razigrava i stvara prostor saigracima.Sjetite se prosle sezone kada je protiv Uniteda krkace nos'o Ferdinanda i Evansa a malog Evru na kitu natakario.
Soldado je isto tako jedna gol masina.Igrac tipa Higuaina samo efikasniji od njega.Svestran , odlican u svim segmentina.Tuto kompleto od igraca.Dostojan zamjenik Ville u Valenciji

Sto se utakmice tice , jadno.Zalosno je vidjeti da ovaj Chelsea jos uvjek dobija.Arsenal ima igru , prilike ali nema realiziacije.Bili ste bolji citavu utakmici al' eto sreca je na strani Rusa evo vec godinu i vise.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
- Kontakt:
Ne vidim zasto se pokrece prica o Llorenteu, kao sto znamo igrac nije u planovima naseg vodje i kao takav se ne vrijedi spominjati na ovoj temi. Cijenim da je dobar igrac ali ima tema za razgovor o njemu on nije u planovima Arsenala.
meni stvarno nije jasno sto toliko komentarisete igru celzija,u cemu je problem,kakve to ima veze s bilo cim,pustite se te suplje,treba pogledat u nasim redovima sta nije stimalo,prekidi,zavrsnica,tu je problem,o tom se da pricat i raspravljat a to kako su ljudi dobili,pusti to,po meni sasvim zasluzeno jer su iskoristili ponudjeno,i da jos dodam da su mi danas uzeli barem 2 godina zivota kolicinom frustracije koju sam dozivio
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
eh to je ono sto sam govorio,uigraniji arsenal ali pojedinci chelsea su jaci....cech klasa,odbrana takodjer,a vi napadajte i kruzite kolko hocete...kazem vam,vremenom kada se chelsea uigra,heh,eh to ce biti dominacija...danas u onim kontrama se vidjela neuigranost..smetaju jedan drugom,a polahko ce se i to popraviti...kako god..tri boda su tu
- vedofeelgood
- Kontakt:
FUJ
Samo toliko.

Samo toliko.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Invincibles
- Kontakt:
Nemoj samo da se ovaj poraz odrazi na napredak tvoje romanse sa novom buducom bivsom...vedofeelgood je napisao/la:FUJ![]()
Samo toliko.

- TheVerminator
- Kontakt:
Ja moram biti toliki baksuz da ne odgledam yebenu tekmu.
Po ovome što čitam, bili smo bolji, ali Čelzi SVOJIM stilom dolazi do pobjede.
Ono što me brine je šta je sa Diabyjem? Ako je opet povreda, yebem ga u noge staklene.

Po ovome što čitam, bili smo bolji, ali Čelzi SVOJIM stilom dolazi do pobjede.

Ono što me brine je šta je sa Diabyjem? Ako je opet povreda, yebem ga u noge staklene.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
potpisujem eto.vedofeelgood je napisao/la:FUJ![]()
Samo toliko.
kakvi ba pojedinci čelzija kakvi bakrači, imate čeha na golu i to je to. mi imamo TREĆEG GOLMANA na golu i to je to.
prenaivno oba gola i neshvatljive greške koscielnog. Brate Merti je stub u odbrani pa vi njega kritikujte kolko hoćete.
On sljedeću igra, mora igrati .
I ne kontam forsiranje Ramseya i zapostavljanje Ox-a.
Ox je čudo od igrača.
Zadnje 2 utakmice 3 gola iz prekida. Nešto se mora uraditi
i to ne dam se oteti utisku, da nijedan od ta 3 prekida nisu bila potrebna.
Vođa zna.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Udarac glavom Podolskog i dvije odlične prilike Girouda su prilike koje su mogle Arsenalu donijeti bod. Da je Košelni priseban bio, Torres ne bi ni došao u priliku kod prvog gola. Drugi gol je majstorija Matte, mora se priznati, Mannone nije tu ništa mogao. Onakva lopta je opasnost za svakog golmana, a tu krivca ne treba tražiti ni u ( opet ) Košelniju. Sasvim očito je da je Arsenalu potreban napadač. ( Ali po mogućnosti da nije Francuz
)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.