FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E kad’ brko promasi sa iskusnim kapitalcem, onda znas kakva je situacija. Nevjerovatno. Nisam pametan... ne mogu ti ba lože pucati u tridesetoj, pa nije ti 60. Vela havle, brz oporavak i vrati se sto prije!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Cini mi statistika za Stilica ide: 10 utakmica, 3 gola, 5 asistencija.
Mislim da se vidi ko je najbolji pojedinac.
Mislim da se vidi ko je najbolji pojedinac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sipović je po meni daleko najbolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U ponedjeljak je podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima (magnetna rezonanca) nakon kojih je utvrđeno da se radi o istegnuću zadnje lože sa parcijalnim oštećenjem vlakana, tako da Osim na Zeca sigurno neće moći računati u utakmicama sa Čelikom i Slobodom.
Vraca se poslije utakmice sa Slobodom
Vraca se poslije utakmice sa Slobodom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svaki igrač je bitan, a o Erminovom angažmanu možemo diskutovati, za mene koristan i bitan za ekipu. Sreća pa se brzo vraća.
Svi na Grbavicu!
Svi na Grbavicu!
Svakako igra citavu sezonu povrijedjen. Ovo je logicno da ce se desiti..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Od tih 10 utakmica, samo 3 je počeo od prve minute u ligi i 2 od prve u kupu. Ide lagano dabl dabl ove sezone.
Otkud to? Ko su ti novi ljudi?
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta kaze "medijski partner" koji informacije sakuplja na forumu, do kraja sezone a? Slag na tortu "zbirevi" kojima FK Željezničar daje akreditacije, misle da mogu kako hoće.
Jos malo.
Jos malo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ermin je pravo koristan i bez golova. To se najbolje vidjelo u tekmama protiv pitara i celika. U primanju se rjesava 2 igraca, jednostavno klasa iznad. Fizicka sprema mu je malo klimava ali ja sam uvjeren da ce kraj sezone, kada je i najvaznije, docekati spreman. Mora!!!!
- mohikanac12
- Kontakt:
Peta kolona, vidi ovo.

Napominjemo da će se kroz sezonu konstantno pratiti aktivnosti medijskih kuća u pogledu praćenja klupskih aktivnosti, te da će se na osnovu istih u narednoj sezoni izdavati press akreditacije.
Zahtjev za akreditovanjem možete podnijeti putem online forme na ovome linku yebovasmiske.ba.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
U posljednjim mečevima nije bio nikakva prevaga.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 11:27Ermin je pravo koristan i bez golova. To se najbolje vidjelo u tekmama protiv pitara i celika. U primanju se rjesava 2 igraca, jednostavno klasa iznad. Fizicka sprema mu je malo klimava ali ja sam uvjeren da ce kraj sezone, kada je i najvaznije, docekati spreman. Mora!!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Najbolje ćemo videjet njegov doprinos sada kada ne igra.
Mislim da je jako važan za ekipu, obaveza više za svaku odbranu.
Mislim da je jako važan za ekipu, obaveza više za svaku odbranu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:

Pa dobro ali citava ekipa je igrala mlitavo, mali pad forme. Evo priliike da se vrate, našutati ovaj Celik i vratiti samopouzdanje.Rokoko87 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:14U posljednjim mečevima nije bio nikakva prevaga.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 11:27Ermin je pravo koristan i bez golova. To se najbolje vidjelo u tekmama protiv pitara i celika. U primanju se rjesava 2 igraca, jednostavno klasa iznad. Fizicka sprema mu je malo klimava ali ja sam uvjeren da ce kraj sezone, kada je i najvaznije, docekati spreman. Mora!!!!
Hajde sto kukamo na zadnju liniju , tu se svi slazemo da treba dva nova igraca dovesti. Ali reci da Ermin nije dobar je van svake pameti. Sto brzi oporavak i jos bolju formu mu zelim
- mohikanac12
- Kontakt:
Treba pustiti imena da nam mega Senad i mega Adnan Misimovic preko svojih vazala kazu imaju li ti "novi" ljudi Željin dnk.
-------
Pa trenutno Ermin ni po meni nije dobar, taman neka odmori malo. Dobar igrac, nema tu rasprave ali on treba da pravi razliku, golovi i asistencije svako kolo. Do sada, ima nesto, majstor je kapa dole, ali tanak kontinuitet. Volis Želju, dokazi nam to na terenu. Svaka dalja diskusija je suvisna.
-------
Pa trenutno Ermin ni po meni nije dobar, taman neka odmori malo. Dobar igrac, nema tu rasprave ali on treba da pravi razliku, golovi i asistencije svako kolo. Do sada, ima nesto, majstor je kapa dole, ali tanak kontinuitet. Volis Želju, dokazi nam to na terenu. Svaka dalja diskusija je suvisna.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 30 okt 2019, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Za svu raju koja u pp pise da ne radi stari link za avatar. Nadam se da je ovaj ok.

https://i.ibb.co/4Yr59r6/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Napunicemo te kad tad, ljepotice naša!

https://i.ibb.co/4Yr59r6/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Napunicemo te kad tad, ljepotice naša!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho i 35 gostiju.