FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

make
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la make » 06 jul 2010, 11:25

boccaccio je napisao/la:
Akob je napisao/la:Neki će reći da šupljiram, neki da sam samo preveliki optimista , a valjda će neko da i povjeruje. Ljudi moji sinoć sam sanjao da smo u Izraelu poveli sa 1:0 golom Bajre Spahića u 83 minuti, kako je završilo ne znam jer sam se u tom trenu probudio sav u znoju .
evo ja ti vjerujem ako ti to nesto znaci :mrgreen: :mrgreen: ...nego bolan,sto si se probudio u znoju,pa nije bila valjda nocna mora :mrgreen: ...kako ga je bajro zabio,jel sa stilom :mrgreen: ,
utakmica sa Cibalijom ce nam reci sta je ekipa uradila na pripremama...po meni je jedini minus ovih priprema nedostatak utakmica...dobro se radilo i dobro se treniralo...drago mi je ako je tacna ova cijena karata,nije previsoka,mislim da ce dosta raje doci...danas sa Iskrom ako se ne varam...lagano se uvodimo u novu sezonu,nadam se jos uspjesniju od prethodne...pocelo je pocelo :D

jutros na tvsa gostovao dzelo i rece ulaznica 3km za sjever i jug...
Por que ? Por que somos los mejores...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jul 2010, 11:32

to je super...3km je sasvim ok cijena za prijateljsku utakmicu sa Cibalijom
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Akob
Kontakt:

Post Postao/la Akob » 06 jul 2010, 11:39

boccaccio je napisao/la:
Akob je napisao/la:Neki će reći da šupljiram, neki da sam samo preveliki optimista , a valjda će neko da i povjeruje. Ljudi moji sinoć sam sanjao da smo u Izraelu poveli sa 1:0 golom Bajre Spahića u 83 minuti, kako je završilo ne znam jer sam se u tom trenu probudio sav u znoju .
evo ja ti vjerujem ako ti to nesto znaci :mrgreen: :mrgreen: ...nego bolan,sto si se probudio u znoju,pa nije bila valjda nocna mora :mrgreen: ...kako ga je bajro zabio,jel sa stilom :mrgreen: ,
utakmica sa Cibalijom ce nam reci sta je ekipa uradila na pripremama...po meni je jedini minus ovih priprema nedostatak utakmica...dobro se radilo i dobro se treniralo...drago mi je ako je tacna ova cijena karata,nije previsoka,mislim da ce dosta raje doci...danas sa Iskrom ako se ne varam...lagano se uvodimo u novu sezonu,nadam se jos uspjesniju od prethodne...pocelo je pocelo :D

znajo valjda od radosti , a fin go Bajro dao sa 15metara po zelji malo ustranu , golman na krivoj nozi.

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 06 jul 2010, 11:46

boccaccio je napisao/la:to je super...3km je sasvim ok cijena za prijateljsku utakmicu sa Cibalijom
paa i prosle godine je bilo isto tako 2 km karta za sve tribine protiv Olimpikaa pred pocetak sezone :)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 06 jul 2010, 12:01

Sasvim slucajno je imao pri ruci...

slika
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 06 jul 2010, 12:11

Sta bi sa oficijalnom rokose za 2-3 dana pa nish, tako je i prosli put bilo paa za mjesec je napravili ?!?!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2010, 12:21

patkica je napisao/la:Sta bi sa oficijalnom rokose za 2-3 dana pa nish, tako je i prosli put bilo paa za mjesec je napravili ?!?!
ne lazi da je to receno ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 06 jul 2010, 12:25

patkica je napisao/la:Sta bi sa oficijalnom rokose za 2-3 dana pa nish, tako je i prosli put bilo paa za mjesec je napravili ?!?!
niko nije rekao da ce biti gotova za 2-3 dana.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 06 jul 2010, 12:51

kad se počinje s prodajom karata u koliko sati???????????????????????? :x :x :x

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 06 jul 2010, 12:53

na dan utakmice u 12 najvjerovatnije.Prije nece 100%

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 jul 2010, 12:53

iskreno ne da mi se ici nazad po stranicama, pa mozel neko reci tacno kad i u koliko je prijateljska sa cibalijom

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jul 2010, 13:07

Sanjao sam da smo izgubili 1:0 i Forlan nam dao gol sa centra.Jasno mi je zašto sa centra(jer ste pricali da Hapoel ima jake sutere) ali odakle Forlan u Hapoelu.Zna li iko protumačiti ovaj moj san xD
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 06 jul 2010, 13:07

sta je sa stranicom fkzeljeznicar.ba....??

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2010, 13:24

slikaslika

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 06 jul 2010, 13:27

flaster na Šehtera i vozdra
ako se bude koprcao opalit ga po koljenima i opet vozdra
:mrgreen:
gore 1:1
kod nas 1:0
i
naravno vozdra
Semper Fidelis

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 06 jul 2010, 13:36

Dovzon je napisao/la:Fino ste rekli prije 4-5 dana da ce fkzeljeznicar.com biti gotova za 2-3 dana. Evo jos nije. STAY TUNNNEEEDD :S
kad bude pustena vidjeces, sta imas postavljati takava pitanja
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 06 jul 2010, 13:44

Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

Prelijep dan je napolju, bolje se zavaliti u neku hladovinu i malo se opustiti nego klikati ovdje forum ocekujuci neku informaciju i stalno se prepirati oko svega i svacega. Pustite ljude na miru za stranicu, nama ni u dzep ni iz dzepa ako stranica bude i za mjesec, ali neka bude kako treba, a nije na odmet razmisliti malo i o podatku da ljudi to rade besplatno i kad imaju slobodnog vremena i normalno je ako uleti nesto za pare da se odradi da ce se prioritet dati tome.

Lakapo, lijep je dan, jos ljepsi dolaze obojeni u plavu boju.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 jul 2010, 13:55

Avanes je napisao/la:Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

Prelijep dan je napolju, bolje se zavaliti u neku hladovinu i malo se opustiti nego klikati ovdje forum ocekujuci neku informaciju i stalno se prepirati oko svega i svacega. Pustite ljude na miru za stranicu, nama ni u dzep ni iz dzepa ako stranica bude i za mjesec, ali neka bude kako treba, a nije na odmet razmisliti malo i o podatku da ljudi to rade besplatno i kad imaju slobodnog vremena i normalno je ako uleti nesto za pare da se odradi da ce se prioritet dati tome.

DRUG TREBA NAM HEPEK :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2010, 13:56

Avanes je napisao/la:Iz nekog nepoznatog razloga svi su se nesto natakarili jedni na druge :mrgreen: :mrgreen:

davno je novi web zavrsen...bice pusten uskoro...ko je nestrpljiv nek popije kamilicu...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 jul 2010, 13:59

Hamo je napisao/la:Sanjao sam da smo izgubili 1:0 i Forlan nam dao gol sa centra.Jasno mi je zašto sa centra(jer ste pricali da Hapoel ima jake sutere) ali odakle Forlan u Hapoelu.Zna li iko protumačiti ovaj moj san xD
da mozda nisi sanjao urugvaj holandija..hehe..posto i urugvaj ima plave dresove..doduse svijetlo plave..al nije mi opet logicno ako kaze "vi" izgubili to se onda misli da su plavi izgubili..a forlan igra za plave :p haha..salim se malo..ne zamjerite

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.