RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RiverPlate
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RiverPlate » 30 apr 2014, 01:00

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:RP, Bola ti si meni elita. :guz:
:clap: :clap: :clap:

Licenca ćao, sretno sljedeće godine :wave:
Hvala i vama a vi bar pokazite dostojanstvo ako dobijete Sarajevo
Nema potrebe ništa da pokazujemo zadnje kolo, **** nam se za Radnik!
Grbavica naš je Hram!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 apr 2014, 01:02

Znaci nastavljate s istom politikom :lol: :lol: i ne igrate s Radnikom nego Rudarom. Malo se bar informisi s kim igrate
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 apr 2014, 01:18

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znaci nastavljate s istom politikom :lol: :lol: i ne igrate s Radnikom nego Rudarom. Malo se bar informisi s kim igrate
Do mene, oprosti. Znači nastavljamo s istom politikom, namještamo rezultate, licence, odlučujemo ko će biti prvak ako već mi nismo, i ko će u drugu ligu kao npr. Sloboda, mnogo smo jaki!
Grbavica naš je Hram!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2014, 01:21

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Apsolutno bezveze tematika. Zar nije ljepse povalit koku na sarm nego platit kuravu. Bolji je osjecaj 100 puta. Iduce sezone barimo najbolje ribe
Pa sad zavisi od kurave, ako je ona elitna onda biram kuravu :mrgreen:
A kakav si ti bi i smrznutu ribu karno.
Valjda se zato i toliko vrtis ovda danas. Pastrmka se vratio pa si se ponado. :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 apr 2014, 01:25

MostaracVelezovac je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Apsolutno bezveze tematika. Zar nije ljepse povalit koku na sarm nego platit kuravu. Bolji je osjecaj 100 puta. Iduce sezone barimo najbolje ribe
Pa sad zavisi od kurave, ako je ona elitna onda biram kuravu :mrgreen:
A kakav si ti bi i smrznutu ribu karno.
Valjda se zato i toliko vrtis ovda danas. Pastrmka se vratio pa si se ponado. :mrgreen:
:lol: :lol:

Nije drug, nego sam iznerviran, pisanjem da mi sve **** namjestimo, od korner zastavica, linija terena do Ustava, pa jedan od vas napisa državni zakoni se mijenjaju zbog Željezničara :lol: ima li logike takvoj nebulozi? A ruku u vatru stavljam da vas 90 posto ne zna koji su uslovi za dobijanje licence, i na vašu žalost mi smo juče dobili kako ti nazva "mig lijevim okom" da smo dobili licencu.
Grbavica naš je Hram!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 apr 2014, 01:33

Nisam ja to reko, procitaj postove pazljivo. Ti ili neko od tvojih je rekao da ste dobili licensu i to jucer. :D A ja sam rekao da Zeljo vrsi pritisak na komisiju iza ledja sviju ostalih da prodju, sto prica da je Zeljo juce dobio licensu, ako istinita, potvrdjuje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 apr 2014, 01:38

MostaracVelezovac je napisao/la:Nisam ja to reko, procitaj postove pazljivo. Ti ili neko od tvojih je rekao da ste dobili licensu i to jucer. :D A ja sam rekao da Zeljo vrsi pritisak na komisiju iza ledja sviju ostalih da prodju.

:lol: :lol:

Kralju, završeno je to, gotovo je, Željezničar će igrati Evropu za sezonu 2014/2015. E sad ako mislim da su članovi Fudbalskog kluba Željezničar jedini koji su vršili pritisak, zapitaj se malo, nismo jedini koji su predavli papire za licencu, ima još klubova, ali shvatam sad je cijela država iz nekog razloga kivna na nas, ali mi nemamo veze zašto npr. vi ili neko peti i deseti nije dobio licencu, uostalom mi po tabeli trenutnoj sigurno nastupamo u Evropi, zauzimamo treće mjesto.
Grbavica naš je Hram!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 apr 2014, 01:50

E divno dobili ste licencu. Haj brato ne smaraj vise. Zelimo vam Andlecht Benficu i PSV u grupnoj fazi. Zivio hvala lijepo. Cao
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 30 apr 2014, 01:52

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:E divno dobili ste licencu. Haj brato ne smaraj vise. Zelimo vam Andlecht Benficu i PSV u grupnoj fazi. Zivio hvala lijepo. Cao
Ne znam čemu takav ton, dobri smo bili ja i ti na ovom forumu, ali si to izgleda zaboravio, ali neema veze, hvala na lijep željema, i vama sve najbolje u posljednja dva kola naše lige :bih:
Grbavica naš je Hram!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 apr 2014, 02:50

PastrVa brat moj ziv i zdrav :cool: ,dobro dosao nam nazad care medju crvene djavole :clap: .Yebote prepali se svi bili sta nam je sa ribetinom :D . kad ono ribetina otplivala na odmor u Banovice :lol: .I sta kazu u Banovicima ,dobar lezVe jelde. :cool:

P.S.Yebo vas licenca i prepucavanje vise :problem:(evo 5 stranica mlatite praznu slamu) ,zalibo nas rinaka za licencu.Nismo osvojili Evropu na zelenom terenu i ne zani ma me takva Evropa.Ako pak neko od 4 tima ne dobije licencu ice neko drugi i to je to,ko ce to biti i hoce li iko necu uopste o tome da razmisljam. :wtf:

Mi trebamo zavrsiti ovu sezonu furiozno,dobiti ove obadvije do kraja utakmice (cak zrinjskom ako bude prvak "cestitati" jednom lijepom petardom i to je to i onda polako sklapati ekipu za iduce prvenstvo).

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 apr 2014, 03:04

rodjak je napisao/la:PastrVa brat moj ziv i zdrav :cool: ,dobro dosao nam nazad care medju crvene djavole :clap: .Yebote prepali se svi bili sta nam je sa ribetinom :D . kad ono ribetina otplivala na odmor u Banovice :lol: .I sta kazu u Banovicima ,dobar lezVe jelde. :cool:

P.S.Yebo vas licenca i prepucavanje vise :problem:(evo 5 stranica mlatite praznu slamu) ,zalibo nas rinaka za licencu.Nismo osvojili Evropu na zelenom terenu i ne zani ma me takva Evropa.Ako pak neko od 4 tima ne dobije licencu ice neko drugi i to je to,ko ce to biti i hoce li iko necu uopste o tome da razmisljam. :wtf:

Mi trebamo zavrsiti ovu sezonu furiozno,dobiti ove obadvije do kraja utakmice (cak zrinjskom ako bude prvak "cestitati" jednom lijepom petardom i to je to i onda polako sklapati ekipu za iduce prvenstvo).

FORZA VELEZ
Koliko sam u Banovicima vise mi normalno otic tamo :P Yebote imam vise banova nego Branko Copic knjiga :lol: :lol: :lol: zivio druze Rodjak :salut: vrati se par stranica unazad. Predlozio sam te gospodinu Marsalu za veci cin radi dobro razradjene vojne strategije pred subotnju bitku. Svaka cast druze Rodjak :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 apr 2014, 03:27

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
rodjak je napisao/la:PastrVa brat moj ziv i zdrav :cool: ,dobro dosao nam nazad care medju crvene djavole :clap: .Yebote prepali se svi bili sta nam je sa ribetinom :D . kad ono ribetina otplivala na odmor u Banovice :lol: .I sta kazu u Banovicima ,dobar lezVe jelde. :cool:

FORZA VELEZ
Koliko sam u Banovicima vise mi normalno otic tamo :P Yebote imam vise banova nego Branko Copic knjiga :lol: :lol: :lol: zivio druze Rodjak :salut: vrati se par stranica unazad. Predlozio sam te gospodinu Marsalu za veci cin radi dobro razradjene vojne strategije pred subotnju bitku. Svaka cast druze Rodjak :salut:

:lol: hvala, hvala(vidio sam) :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 apr 2014, 11:13

MVB nigdje ti ne ides brat moj. Kao sto sam napisao. Ti si jakuza i samuraj,ti brate sjeces i ubijas,ti uzmes konac i iglu i zasijes usta svakome ali ovo je privatni forum i ne treba ulazit u neke dubioza kolektive. Samo kulirat brat moj fini i karaj nasim najjacim oruzjem liskalukom,tu se oni gube i to prodire najdublje a nemaju isto da uzvrate. Mi smo trn u oku svakome pogotovo sada kad nas je malo krenulo tako da ce neki jazavci dusmani tematiku o deterdzentu koji koristimo za pranje dresova pokusati odvesti u smjer da se pljuje po svetom crvenom dresu. Za kratko vrijeme si me kupio svojom iskrenoscu i milinom citanja tvojih postova,postova koji s jos mnogo inteligentne raje na nasem pdf-u dize ovu temu u vasionu za razliku od drugih planinskobrnjaskokundaskonjonaskih. Bez tebe tema nece biti ista zato te moli crveni brat da ostanes ili se bar vratis pod drugim nickom da pisemo samo o Velezu i da nas boli qurac za sve njih. Dolaze nasi dani i nasa crvena vremena tako da cemo imati mnogo toga za pohvalit se,podjelit i radovat. Ljubi te brat kao i sve one kojima svoj klub kroz vene tece. MI SMO RODJENI PRKOSNI I PONOSNI. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2014, 11:31

Jasta karaj intelektualno ublehase. Sami ce se prepoznaju. Velika imena i pretenzije al kapacite onih ljudi iz viceva. I jesu oni vicevi istiniti. Pojam karaktera ravnoteze i mjere X. Sute danima mjesecima i onda se probude na nei cudan nacin. Gledaj im karaktera kada se poraze. Redaljka se nastavlja ovog vikenda.

Skupila se jaka ekipa prejaka za ovaj forum i bola nema razlaza. Sad je bas postalo fun.

Samo nedajte da nas ovi neki pozitivni rezutlati dignu previse. Jos je ovo klub u pokusaju ma koliko visoko se plasirali u ovoj ucmaloj ligi i . Ode jedan igrac il dva i sistem se pocne raspadati. Ima ovdje jos da se radi , omladinska i tako to ....

Dobro je kada svi disemo kao jadan i gledamo u istom pravcu , od navijaca do uprave ..

Mogu nam sve uzeto al slif, kontu , smek za loptu i godinama sticanu sportsku i navijacku kulturu ne. za njih je to faktor X.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 30 apr 2014, 12:15

:clap: :clap: MI SMO RAJA IZ MOSTARA,SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA :clap: :clap:
slika
:clap: :clap: NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 apr 2014, 12:58

zeljo elviru colicu duguje cca 75.000,00 KM
Colic je vec tuzio zelju UEFI ako do 15.5 2014 god zeljo coli ne plati ovaj iznos nema mu licence jer colic ne zeli da potpise reprogram duga jer su ga vec nekoliko puta naguzili.
jucer sam stajao s colom tako da je ova informacija iz prve ruke......

još jedna stvar

Vladavić je već dogovorio sve s Veležom za iduću sezonu,jucer u klubu navijaca s rajom bio i ovo rekao.

eto dvije fine vijesti :-)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 apr 2014, 13:00

VELEZDOGROBA je napisao/la:zeljo elviru colicu duguje cca 75.000,00 KM
Colic je vec tuzio zelju UEFI ako do 15.5 2014 god zeljo coli ne plati ovaj iznos nema mu licence jer colic ne zeli da potpise reprogram duga jer su ga vec nekoliko puta naguzili.

još jedna stvar

Vladavić je već dogovorio sve s Veležom za iduću sezonu,jucer u klubu navijaca s rajom bio i ovo rekao.

to je sve usmeno dogovoreno tako da se moze zaliti i papi ako zeli :tralala:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 apr 2014, 13:05

još jedna stvar

VLADA
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 apr 2014, 13:08

još jedna stvar

druže bez ikakve namjere da vas provociram, to vas colic opasno loži,njemu Željo marke nije dužan,on je jedan obican lažov,hinja, i ološ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 30 apr 2014, 13:12

Željooooo je napisao/la:

još jedna stvar

druže bez ikakve namjere da vas provociram, to vas colic opasno loži,njemu Željo marke nije dužan,on je jedan obican lažov,hinja, i ološ..
Mislim da je rano da se piše i nagađa o licenci....trebaju biti svi strpljivi do kraja pa kad sve bude gotovo onda komentarisati.Najbolji primjer nam je Zrinjski iz prosle sezone koji je kao 9.na tabeli igrao Evropu,smješno ali istinito.
VFC THE RELIGION

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.