FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
debil lik
ako sad ne dobijemo treću postavu Juventusa onda ne znam matere mi
ako sad ne dobijemo treću postavu Juventusa onda ne znam matere mi
TŽV!
Konacno dobar presing na loptu/igrača se radi.6,7 puta ako ne i više su tako večeras oduzeli loptu i stvorili ako nista neke poluprilike iz toga.Uostalog tako je i gol pao.
Medel vrlo dobar.Dobro postavljanje i dosta oduzetih/presjecenih lopti.Kondogbia na svojoj standardnoj dobroj razini inace neprimjetnoj brojnim hejterima.
Juventus je svjesno prepustio posjed nadajuci se da ce nesto iz kontre stvorit i da se nece previse potrosit,al su se malo za*ebali.7-0 udarci.Da je ono uslo umjesto sto je gredu pogodilo bilo bi svega ovdje,a ovako jedino jos bolje poluvrijeme i(li) neki brzi daju nadu.
Jel moguce da se konacno dizu sto se tice igre?Prvo poluvrijeme za vikend tj.do imbecilnog poteza Ambrozija (ono poslije sam slabo i gledao) i evo danas opet.
Izbori
Medel vrlo dobar.Dobro postavljanje i dosta oduzetih/presjecenih lopti.Kondogbia na svojoj standardnoj dobroj razini inace neprimjetnoj brojnim hejterima.
Juventus je svjesno prepustio posjed nadajuci se da ce nesto iz kontre stvorit i da se nece previse potrosit,al su se malo za*ebali.7-0 udarci.Da je ono uslo umjesto sto je gredu pogodilo bilo bi svega ovdje,a ovako jedino jos bolje poluvrijeme i(li) neki brzi daju nadu.
Jel moguce da se konacno dizu sto se tice igre?Prvo poluvrijeme za vikend tj.do imbecilnog poteza Ambrozija (ono poslije sam slabo i gledao) i evo danas opet.
Izbori

Ja pola poluvremena propusti dok uganja link da valja. Kad bolje skontam nisam nista ni vidio 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Tek sad skuzio da komentiramo u krivoj temi.
Izbori
Izbori

Vidi stvarno
ma bezveze se i napravilo vise tema, kad se ionako vecinom pise kad je utakmica

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ljudi jel se meni čini ili ovi nisu nijednom opucali prema našem golu?
P.S. Osim one stative Zaze
P.S. Osim one stative Zaze

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Znači ne bi nas trebale sudije za*ebavat u CL, još samo da se tamo plasiramo 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Idemo malo nabrijavanje za večeras
[youtube][/youtube]
A do Palerma odgledat će se reprize zadnje dvije

Izbori
[youtube][/youtube]
A do Palerma odgledat će se reprize zadnje dvije

Izbori

Vidis mogo bi i ja pogledat prvo poluvrijeme protiv Juventusa, nisam nista vidio kako sam trazio link. Hvala sto me podsjeti 

Ja bi mogao cijelu tekmu , cijelu noć sam bio zauzet.arminz je napisao/la:Vidis mogo bi i ja pogledat prvo poluvrijeme protiv Juventusa, nisam nista vidio kako sam trazio link. Hvala sto me podsjeti

"We need to suffer. And we need to fight."
evo ako ti trebaCaptain4 je napisao/la:Ja bi mogao cijelu tekmu , cijelu noć sam bio zauzet.arminz je napisao/la:Vidis mogo bi i ja pogledat prvo poluvrijeme protiv Juventusa, nisam nista vidio kako sam trazio link. Hvala sto me podsjeti
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match-3/
Hvala ti puno , kada nađem vremena pregledati ću.arminz je napisao/la:evo ako ti trebaCaptain4 je napisao/la:Ja bi mogao cijelu tekmu , cijelu noć sam bio zauzet.arminz je napisao/la:Vidis mogo bi i ja pogledat prvo poluvrijeme protiv Juventusa, nisam nista vidio kako sam trazio link. Hvala sto me podsjeti
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match-3/

"We need to suffer. And we need to fight."

Opet Perisic desno

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sta je sa Samira?
Gripozan. Carrizo garantuje barem 1 primljen gol i to u najboljem slučaju.arminz je napisao/la:Sta je sa Samira?
pogodi cojkBiscione je napisao/la:Gripozan. Carrizo garantuje barem 1 primljen gol i to u najboljem slučaju.arminz je napisao/la:Sta je sa Samira?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.