Nekako Alex previse forsira te zadnje vezne,a ipak riskira sa njima,ako vec hoce nekog pouzdanog zadnjeg veznog,ja bih uzeo Cabayea.Forma Gage i Diarre su u padu,Diarra gotovo nikako ne igra,a Gago kao sto si rekao bio je jedan od najvecih talenata,a sada je jos jedan od igraca koji nije uspio u Realu.Johny je napisao/la:Prebrzo se Gago uzima zdravo za gotovo.Ne smijemo zaboraviti ta je to jedan od najtalentovanijih veznih igraca na Svijetu.Kad te kao "djecaka" , Real dovede za 30 milki onda zasigurno vrijedis.Povrede su njegovu kariejru unazadile iako je posljednju sezonu u Romi bio vise nego dobar.
Zadnji vezni sa vrsnom tehnikom i strasnim radijusom kretanja.Mnogo dobar igrac.Pokusaj Fergija da se Fenix digne iz pepela se mozda ipak i isplati ?!
Mislim da je Fergusonu potrebniji CAM,Carrick moze veoma dobro odraditi ulogu zadnjeg veznog,pa i Scholes takodjer,tako da mislim da nam je potrebniji neki kreativac,kao Modric,Sahin,pa i Cabaye je nesto izmedju zadnjeg veznog i kreativnog veznog..