Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Poslije 2-0 u prvom lazio je trebo utakmicu privesti mirno kraju malo je i trener sa izmjenama ipostavkom pogrijesio.
Pioli je donio bod ovoj ziheraskoj romi. Kao i protiv Intera, povuku se i to je to. Ova roma je prava ciganska ekipa, vise su igrali sa sudijom nego protiv protivnicke ekipe. Lazio je bolja ekipa bila, al roma nebi bila roma da im sudija ne pokloni stagod. Cist ofsajd kod prvog gola, al romanista ce reci los ugao slike, kao u Udinama. Joj Pioli sve ti ****.
- bianconeros
- Kontakt:
#Campioni #SerieA #32 #GrandeJuve

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Roma nije zasluzila pobjedu jer nas trenira jedna kukavica od trenera,lik koji ne moze dobiti derbi.Koji ne smije napasti od pocetka jako fajterski pa sta bude.Izvukli smo bod samo zbog ikone Tottija a vala i Pioli je pi.cka od trenera.Trebali ste nas dokusuriti kod 0:2 a on se povlaci haahha.Na kraju ja prezadovoljan bodom vi nikako.Chinaglia je napisao/la:sreća je to što iz nikakve igre zabijete dva gola, a onda vas vile pronasaju kod naše dvije šanse (Mauri, Klose)kao što reče Advokat, ova ekipa je mnogo nesretna, al' nas je i Pioli uhakao, kako protiv Intera, tako i danas
Ako ne dovedemo napadaca u januaru Juve je 100% sampion jer ne mozemo imati ovoliko srece do kraja sampionata.
I kad mi neko kaze zayebali smo Juve za Iturbea cccc,na sta smo dali preko 20 miliona

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
plačem kao malo djete, ovo je k'o poraz, ma bolje da je bio poraz 

Znam kako ti je
Fulili sta svasta na kraju i umalo da onda zijanite 3:2.To bi bas bolilo.
Derbi odlican,vi prvo nas rastavili mi vas drugo i onda ste imali ona dva zicera.Ne vjerujem sta je Klose fulio a Iturbeu sam oplako,koji idiot.

Fulili sta svasta na kraju i umalo da onda zijanite 3:2.To bi bas bolilo.
Derbi odlican,vi prvo nas rastavili mi vas drugo i onda ste imali ona dva zicera.Ne vjerujem sta je Klose fulio a Iturbeu sam oplako,koji idiot.
da hoće svanut' više, da me prođe ova ljutnja
onaj Mauri je doktor, sa 35 godina u životnoj formi
Felipe Anderson iliti Bogotac

onaj Mauri je doktor, sa 35 godina u životnoj formi

Felipe Anderson iliti Bogotac

Hahaha ma sabura ba bice jos derbija,sta bi bilo da smo preokrenuli
Treneri i jedne i druge ekipe su pic.ketine obicne.Mrzim takve trenere.Kad vam izvadi Felipea ja oplako ahahha

Treneri i jedne i druge ekipe su pic.ketine obicne.Mrzim takve trenere.Kad vam izvadi Felipea ja oplako ahahha
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tanko ba, divio bi se sudiji koji je ovo vidio.IlCapitano je napisao/la:
Glava i grudi u ofsajdu.
Nije bilo kontroverzi na ovoj utakmici. Nema potrebe postavljati ovakve stvari.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ne znam da l' je Felipe izveden iz taktičkih razloga, ili je posljedica kad ga je Astori cigan pokosio
- Burberry46
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:dobro pitanjerio_Ferdy88 je napisao/la:Na kojem profilu je objavio ovaj selfieako neko nade njegov pravi nek postavi link .

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Falio je ovdje Lulic vidim...
Bas je postala guzva od treceg mjesta pa dole...

Bas je postala guzva od treceg mjesta pa dole...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Mene vise nervira kad se poslije svake jace tekme spominje sudjenje umjesto da se spominje ko je bio bolji,ko je izdominirao na tribini i te stvari.L'Avvocato je napisao/la:Tanko ba, divio bi se sudiji koji je ovo vidio.IlCapitano je napisao/la:
Glava i grudi u ofsajdu.
Muka mi je vise kad se stalno prica kako Juve krade,kako Roma krade pa onda nalete Milanisti i oni traze neku svoju pravdu a i njima se svasta sudilo al eto svi su posteni.
Italija je u ku.rcu zbog sudjenja evo duze vrijeme,nekad se nekom pomogne nekom odmogne kako Romi,Laciju,Juveu tako i ostalima tako da vise nemam zivaca da o sudjenju komentarisem.
Pa taktika,cuvao rezultatChinaglia je napisao/la:ne znam da l' je Felipe izveden iz taktičkih razloga, ili je posljedica kad ga je Astori cigan pokosio

Burberry46 je napisao/la:terabajt je napisao/la:dobro pitanjerio_Ferdy88 je napisao/la:Na kojem profilu je objavio ovaj selfieako neko nade njegov pravi nek postavi link .

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa Juventini ovo govore vec 2-3 godine, ali opet ista prica nakon svake greske u korist Juventusa. I opet ce biti. Pretprosle godine na utakmici Juventus Napoli bila je jos teza situacija pa se ispisalo 10 stranica nakon toga.Manuel je napisao/la:Mene vise nervira kad se poslije svake jace tekme spominje sudjenje umjesto da se spominje ko je bio bolji,ko je izdominirao na tribini i te stvari.L'Avvocato je napisao/la:Tanko ba, divio bi se sudiji koji je ovo vidio.IlCapitano je napisao/la:
Glava i grudi u ofsajdu.
Muka mi je vise kad se stalno prica kako Juve krade,kako Roma krade pa onda nalete Milanisti i oni traze neku svoju pravdu a i njima se svasta sudilo al eto svi su posteni.
Italija je u ku.rcu zbog sudjenja evo duze vrijeme,nekad se nekom pomogne nekom odmogne kako Romi,Laciju,Juveu tako i ostalima tako da vise nemam zivaca da o sudjenju komentarisem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
evo Felipe Anderson rekao da je izašao zbog bola u nozi, nije mogao trčat' u drugom pol, sjetim se matere Astoriju
- L'Avvocato
- Kontakt:
Taktički razlozi. A i bio je nikakav na početku drugog poluvremena. Nisam čovjek ni vidio do 57. minute.Chinaglia je napisao/la:ne znam da l' je Felipe izveden iz taktičkih razloga, ili je posljedica kad ga je Astori cigan pokosio
Bio je to pametan potez, samo što su neki drugi igrači zakazali. Odbrana pogotovo.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.