Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma kakav Antifudbal, ljudi imaju srece kao da su citav zivot proveli u ibadetu. Ne mogu da vjerujem da ekipa bez priliek pobjedi, al eto i to se desi.
Celik!3,2,2.
Samo budala je mogla pričat o lagana tri boda protiv Chelsea,kako god oni igrali ruzno i dosadno to funkcionira i gotovo
- Neutralan88
- Kontakt:
koliko ono platise za ovog majstora Giruda 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Imam pravo pisat, vidiš da pišem zar ne? ANTI FUDBAL ANTI FUDBAL. Hoćeš još? Jel tebi drago vidjet da united igra bolje od Citya i primite gol iz prekida i izgubite. Kako bi se osjećao? I ti bi kukao zar ne? Ono što je najjadnije je što se neko diči.
Momci zaslužuju aplauz jer su ih nadigrali, ovo ostalo je stvar sreće. Čekati sljedeći meč i zdrao.
Momci zaslužuju aplauz jer su ih nadigrali, ovo ostalo je stvar sreće. Čekati sljedeći meč i zdrao.
Onaj Giroud je kriza zesca nece ga go nikako, pa jbt i Chamak bi se u onoj situacij bolje snaso. Ako nastavi frajer ovako igrati, trebat ce nam napadac podhitno
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Neutralan88
- Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Imam pravo pisat, vidiš da pišem zar ne? ANTI FUDBAL ANTI FUDBAL. Hoćeš još? Jel tebi drago vidjet da united igra bolje od Citya i primite gol iz prekida i izgubite. Kako bi se osjećao? I ti bi kukao zar ne? Ono što je najjadnije je što se neko diči.
tješi se tješi

Anti bilo ili ne bilo 0 bodova idu Arsenalu

Zakljucak...
bolje Anti 3 boda nego majstorski igrati i 0 bodova

- frankqqqqq
- Kontakt:
U Januaru bacit sve pare na Llorentea, pa kud puklo. Ne može gore od Oliviera.
Mislim da će Bould yebat mater Koscienlom.
Mislim da će Bould yebat mater Koscienlom.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 29 sep 2012, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo takoNeutralan88 je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Imam pravo pisat, vidiš da pišem zar ne? ANTI FUDBAL ANTI FUDBAL. Hoćeš još? Jel tebi drago vidjet da united igra bolje od Citya i primite gol iz prekida i izgubite. Kako bi se osjećao? I ti bi kukao zar ne? Ono što je najjadnije je što se neko diči.
tješi se tješi![]()
Anti bilo ili ne bilo 0 bodova idu Arsenalu![]()
Zakljucak...
bolje Anti 3 boda nego majstorski igrati i 0 bodova

Jao sto volim kad nam govore da igramo anti fudbal, kad nam govore da smo losi a pobjedjujemo, kad nas svi ostali mrze a mi volimo samo CFC i jos osvajamo trofeje - ovo mi hrani dusu![]()
SAMO ČELIK !
Nije Llorente tip napadaca za Arsenal.
Previse je trom i neokretan.
Jedan Benzema ili Falcao bi odlicni bili .. ali nemoguce ih je dovest naravno
Previse je trom i neokretan.
Jedan Benzema ili Falcao bi odlicni bili .. ali nemoguce ih je dovest naravno

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Eto ljudi, o ovome sam vam ja govorio! O nezdravoj komunikaicji na ovom forumu, i to sve radi neke djece koja dodju i provociraju!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Neutralan88
- Kontakt:
najbolje bi bilo da Ibiševića dovedu 

Ja odavno nisam gledao dosadniju utakmicu iako su 3 gola pala. Brate smorište silnim ispucavanjem, nabijanjem. Niđe veze. 

Prosla su vremena kada si iz Francuske lige mogao dovesti pravog igraca,tipa Ribery ili Drogba..Sada sve neki antitalenti..Cast izuzetcima,iako ih je jako malo..
Ko bi rekao da je ovaj Giroud bio najbolji strijelac citavog sampionata prosle sezone..I onaj promasaj protiv Sunderlanda je bio veliki..Fali Persie to je sigurno..On sve skoro sto je opalio,zavrsilo je u golu..
Ko bi rekao da je ovaj Giroud bio najbolji strijelac citavog sampionata prosle sezone..I onaj promasaj protiv Sunderlanda je bio veliki..Fali Persie to je sigurno..On sve skoro sto je opalio,zavrsilo je u golu..
- Marsal
- Kontakt:
Davao sam mu šanse sve do danas ali brate ono ne možeš promašiti. Ne želim ga vidjeti više u timu do marta. Nadam se da će Chamakh opet dobiti priliku.frankqqqqq je napisao/la:U Januaru bacit sve pare na Llorentea, pa kud puklo. Ne može gore od Oliviera.
Yebat će mu i Bould i narod kevu.frankqqqqq je napisao/la:Mislim da će Bould yebat mater Koscienlom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
SPY je napisao/la:Ja odavno nisam gledao dosadniju utakmicu iako su 3 gola pala. Brate smorište silnim ispucavanjem, nabijanjem. Niđe veze.
Kad si ti bio realan i znao gledat utakmicu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ma daj i Llorentea, on bi onakvu priliku pospremio u mrežu. A upravo, napadač tipa Higuain, Benzema, Falcao. Prva dva nisu dostupna, treći nam preskup. Koja nam alternativa ostaje? Samo Llorente.
Znao sam da ćemo pobijediti od onog trenutka kad ste počeli pisati o ovoj utakmici. Tako i bijaše na kraju, previše ste se digli i došla je ekipa koja će malo prizemljiti igrače i navijače. Nama se to dogodilo protiv Atletica tako da su se pojedinci uozbiljili i to se vidi na terenu. 
PS. mislim da Giroudova šansa nije bila toliko lagana kako se možda činilo na prvu

PS. mislim da Giroudova šansa nije bila toliko lagana kako se možda činilo na prvu
@Neutralan88
Jesi li zavrsio s provociranjem?
Nama je krivo i zao sto je Arsenal izgubio, a ti sa svojim glupostima neces doprineti da nama bude vise krivo ili tako nesto.
Jesi li zavrsio s provociranjem?
Nama je krivo i zao sto je Arsenal izgubio, a ti sa svojim glupostima neces doprineti da nama bude vise krivo ili tako nesto.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šta, vratili se staroj taktici, nabij loptu pa šta bude?Wisey je napisao/la:Znao sam da ćemo pobijediti od onog trenutka kad ste počeli pisati o ovoj utakmici. Tako i bijaše na kraju, previše ste se digli i došla je ekipa koja će malo prizemljiti igrače i navijače. Nama se to dogodilo protiv Atletica tako da su se pojedinci uozbiljili i to se vidi na terenu.
Pa kako ce biti lagana kad ju je lik iskomplikovao do maximuma.Wisey je napisao/la:Znao sam da ćemo pobijediti od onog trenutka kad ste počeli pisati o ovoj utakmici. Tako i bijaše na kraju, previše ste se digli i došla je ekipa koja će malo prizemljiti igrače i navijače. Nama se to dogodilo protiv Atletica tako da su se pojedinci uozbiljili i to se vidi na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.