Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2014, 23:22

andro234 je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:
andro234 je napisao/la:Koji idioti ovdje pisu,njima drago sto jedan od najvecih svjetskih talenata nece moc igrat 6 mjeseci i jos se nasladuju
al bitno da se protiv ove panjine nista nesmje rec :lol:
Ko je kriv Jesseu što ima noge ko grančice. Da je Sejo ovako startovao na Drogbu ili Ibrahimovića ovo se ne bi desilo. Ovakvih i gorih startova ima na svakoj utakmici koliko hoćeš. Ovo je nesretan slučaj i normalno je da je svakom normalnom žao kad se desi ovako nešto ali fudbal je kontakt sport ovakvih stvari bilo je mnogo i bit će ih, to je dio sporta.
i cemu onda komentari tipa da je godina nebi mi bilo zao
seo sad je ronaldo na redu
ili ovaj sto je stavio sliku baleta
bolesnici
kme kme kmeeeee
Fudbal je muška igra, dueli su normalna stvar, e sad što ovaj momak nije imao sreće to je druga stvar. Vrijeđati Kolašinca je smiješno.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:23

Nedo BOG da je Mesija ovako
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2014, 23:25

ZutiMrav je napisao/la:Nedo BOG da je Mesija ovako
Važno je da vi plačete za tamo nekim jbnim igračima Reala i Barcelone i jbt majku našem igraču :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 mar 2014, 23:25

Djes na Rusiju bez vunenih carapa. :D

Brz oporavak Jeseu zelim, i zao mi je zbog ovog, ali ovakve scene se desavaju. A neki se bas osladili da malo vrijedjaju Sea..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 mar 2014, 23:27

andro234 je napisao/la:i cemu onda komentari tipa da je godina nebi mi bilo zao

Zato što je ovaj glavonja prvi uletio sa uvredama na račun našeg igrača, jer se je.b.eni Jese povrijedio.
Libo me za njega. Fajrunt.

Nije mi drago što se povrijedio, al mi on od našeg igrača neće biti nikad bitniji. Ko mu j.e.be mater.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:27

legenda reala je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:Nedo BOG da je Mesija ovako
Važno je da vi plačete za tamo nekim jbnim igračima Reala i Barcelone i jbt majku našem igraču :shock:
Ko to place :lol: legendo reala.
Ko **** majku nasem igracu :roll: :oops: ne citiraj mene kroz tu poruku.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 mar 2014, 23:29

Neutral je napisao/la:Muški duel i povrede su uvijek moguće. Seo ovdje nije ništa kriv, jednostavno igrač Real-a nije imao sreće jer je bio u raskoraku zbog čega su i ligamenti otišli.

Želim mu što brži oporavak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2014, 23:32

Što vas andro loži :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 mar 2014, 23:33

Steta za malog Spanca. Nikad nevolim da se iko povrijedi, pogotovo mladi i talentovani igraci. Ovi sto plulju po Sei fakat pojma nemaju o fudbalu. Ovaj start da je u engleskoj ligi nebi bio ni faul. Ovo je samo nesreca za malog Spanca, i to je sve.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 mar 2014, 23:35

Neki jedva cekaju da pljunu nekog naseg igraca. Cak i kad bez faula slucajno nekog nagazi.
Meni je zao momka koji je stradao ali takve stvari se desavaju. Igrac Zrinjskog je igracu Zellje slucajno nogu slomio pa mu nisam psovao nista niti ga uvrijedio na bilo koji nacin. Decko nije kriv, jes napravio faul ali nije isao na to da mu nogu slomi. Desava se.

Seo legendo nasa, samo nastavi, muski i jako. Nisi ti kriv sto se on postavlja. Po nekima si trebao pobjeci od njega i od lopte. Tako to rade najbolji odbrambeni igraci. Kompany je jedan od najboljih pa rusi sve pred sobom.

Za tebe je Engleska Seo. Nadam se u skoroj buducnosti da ces u npr. Arsenal ili City.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2014, 23:37

SamoZeljo je napisao/la:Neki jedva cekaju da pljunu nekog naseg igraca. Cak i kad bez faula slucajno nekog nagazi.
Meni je zao momka koji je stradao ali takve stvari se desavaju. Igrac Zrinjskog je igracu Zellje slucajno nogu slomio pa mu nisam psovao nista niti ga uvrijedio na bilo koji nacin. Decko nije kriv, jes napravio faul ali nije isao na to da mu nogu slomi. Desava se.

Seo legendo nasa, samo nastavi, muski i jako. Nisi ti kriv sto se on postavlja. Po nekima si trebao pobjeci od njega i od lopte. Tako to rade najbolji odbrambeni igraci. Kompany je jedan od najboljih pa rusi sve pred sobom.

Za tebe je Engleska Seo. Nadam se u skoroj buducnosti da ces u npr. Arsenal ili City.
Tako je buraz ali sta ga onda koji qrac uzdizu i dice se Jeseovom povredom- totalno glupo. Zamisli da je neko onda Milicevica poceo nazivati "stijenom", "planinom" pa nije to udure jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 18 mar 2014, 23:38

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Steta za malog Spanca. Nikad nevolim da se iko povrijedi, pogotovo mladi i talentovani igraci. Ovi sto plulju po Sei fakat pojma nemaju o fudbalu. Ovaj start da je u engleskoj ligi nebi bio ni faul. Ovo je samo nesreca za malog Spanca, i to je sve.
ma kakvi Jese bi u Engleskoj dobio zuti za simuliranje :lol:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 18 mar 2014, 23:39

PostPostao/la majstor10 dana 18/03/2014 21:59

momak je sad rusio Jese-a.. mijena ga bale. seo hoce balea, ne jese-a, da ih podsjeti. momak trazi osvetu

:lol: :lol:

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 18 mar 2014, 23:40

andro234 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Steta za malog Spanca. Nikad nevolim da se iko povrijedi, pogotovo mladi i talentovani igraci. Ovi sto plulju po Sei fakat pojma nemaju o fudbalu. Ovaj start da je u engleskoj ligi nebi bio ni faul. Ovo je samo nesreca za malog Spanca, i to je sve.
ma kakvi Jese bi u Engleskoj dobio zuti za simuliranje :lol:
banuj se sam :mrgreen: najbolje ti je

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2014, 23:40

hurem je napisao/la:Saurman@ i slicni njemu...
ne rise te! vidis da cojk za start nije dobio ni zuti...malo jaci duel i sta sad...desaavaju se stalno u zaru borbe...
iz 10000...ovakvih duela ce izaci tek jedan povrijedjen igrac - jesse...eno strootmana maltene niko nije ni pipnuo, pa frajer nastrada 9 mjeseci...jednostavno se desi...nesreca...
i gradjenje mu je bilo nidje veze...
ja sad upravo s termina...citam ovdje, kontam kolasinac mu uletioo klizeci s 3 noge (kako neki pisu)...kad ono tek malo jaci duel...
Pa kakve to veze ima što nije dobio žuti,jel' to opravdava što je slomio momka i udaljio ga 6 mjeseci sa terena.

A da nama ovako nešto urade Pjaniću kmečali bi 24h ali pošto je sad u pitanju tamo neki Jesse ko ga yebe.

Što ne mogu ove dvoličnosti kod balkanaca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 18 mar 2014, 23:41

Vidim clanak pod nazivom "Brutalan start Kolasinca nad Heseom". Udjem i gledam video i ne vidim nigdje b od brutalnosti. Sasvim obican faul.

Sanse da se od ovakvog starta zaradi tako teska povreda su 1/500. Hese veceras nije imao srece.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 mar 2014, 23:42

Nije ga namjerno povrijedio i tu je kraj price.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 mar 2014, 23:44

Sabinho je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Neki jedva cekaju da pljunu nekog naseg igraca. Cak i kad bez faula slucajno nekog nagazi.

Tako je buraz ali sta ga onda koji qrac uzdizu i dice se Jeseovom povredom- totalno glupo. Zamisli da je neko onda Milicevica poceo nazivati "stijenom", "planinom" pa nije to udure jbg.
Nismo mi svjetski izuzetak,sta je sa navijacima Stoke-a,koji su nakon Shawcrossovog loma noge Ramseyu u milion pjesama podrzali taj start,cak sta vise i dan danas ismijajavaju Ramseya i od Shawcrossa napravili klupsku ikonu i kapitena u koga se kunu.
Ovakvih startova na nekim jacim utakmicama bude poprilicno,ovaj decko je imao nesrecu da ga udari na osjetljivo mjesto i kraj price,desava se,nije bas bilo ugodno ali to je Seina igra,ima na desetine ostrijih i plus prgavijih (a Seo nije prgav) defanzivaca
SLOBODA NAVIJAČIMA

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 18 mar 2014, 23:45

Sead Kolašinac

Get well soon, Jese!
Gute Besserung, Jese!
Brz oporavak, Jese! :)
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 mar 2014, 23:45

Mislim da je problem u tom što ti potenciraš da je bila namjera, što je totalna laž. Duel koji nije izdržao Jese, možda i najveći krivac za povredu, vidi se lijepo kako kreće prema Kolašincu i ukopava se, a noge mu labilne ko čačkalice, tuga. Dobar je igrač, velika šteta, al dosta priče protiv Seje, ohladite momci.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, kakarut, lol89 i 22 gosta.