AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda nista od Cassana, kaze Galiani da neko mora platiti 5 miliona eura Realu zbog neke klauzule u ugovoru a da to sigurno nece uraditi Milan.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ma prolazimo Tottenham neiskusni su previse. Mi imamo majstore. Jedno 2-3 gola razlike za nas ce biti nakon dvije utakmice.
Sto se tice Cassana ne znam. I volio bih a i ne bih volio da dodje. Igracki kvaliteti su neupitni ali je previse "nemiran".
Sto se tice Cassana ne znam. I volio bih a i ne bih volio da dodje. Igracki kvaliteti su neupitni ali je previse "nemiran".
MIlan c cine uslugu sampu zato sto su htjeli da raskinu ugovor ali da ne placaju obestecenje kasanu zbog jednostranog raskida!! Ovako samo plate Realu 5 mil a Milan platu Kasanu!! Tjeraj Ronaldinja i dovodite levog beka pa da gazimo redom!!
)

Ne bi trebali biti ubijedjeni tako u prolazak, Totenham je u ovom trenutku bolja ekipa od Milana, ali Milan je opet iskusniji, kako god skontate, sanse za prolazak su tu negdje, u kilu graha. Sve zavisi i od toga koji ce igraci biti spremni kad se budu igrale utakmice. Da bi prosli morate oderati Totenham u prvoj utakmici u Milanu barem dva razlike, da ih uhvatite na neiskustvo, ako bi Totenham imao aktivan neki rezultat na svom terenu pred svojim navijacima mogli bi vas pregaziti onako kao Intera, jer su puno mladji, brzi, poletniji i nabrijaniji.A_d_0 je napisao/la:Ma prolazimo Tottenham neiskusni su previse. Mi imamo majstore. Jedno 2-3 gola razlike za nas ce biti nakon dvije utakmice.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:Ne bi trebali biti ubijedjeni tako u prolazak, Totenham je u ovom trenutku bolja ekipa od Milana, ali Milan je opet iskusniji, kako god skontate, sanse za prolazak su tu negdje, u kilu graha. Sve zavisi i od toga koji ce igraci biti spremni kad se budu igrale utakmice. Da bi prosli morate oderati Totenham u prvoj utakmici u Milanu barem dva razlike, da ih uhvatite na neiskustvo, ako bi Totenham imao aktivan neki rezultat na svom terenu pred svojim navijacima mogli bi vas pregaziti onako kao Intera, jer su puno mladji, brzi, poletniji i nabrijaniji.A_d_0 je napisao/la:Ma prolazimo Tottenham neiskusni su previse. Mi imamo majstore. Jedno 2-3 gola razlike za nas ce biti nakon dvije utakmice.
e ti si mi neki majstor ,haj majke ti vrati se tvom fantazija fudbalu ,jedino sto totenham ima je onaj bale koji cini 70% ekipe , a oni nas pregaziti heheh nemoj biti smijesan zna se ko koga gazi ( uci decko uciiii
Dal se zezas???Romariooo je napisao/la:Ne bi trebali biti ubijedjeni tako u prolazak, Totenham je u ovom trenutku bolja ekipa od Milana, ali Milan je opet iskusniji, kako god skontate, sanse za prolazak su tu negdje, u kilu graha. Sve zavisi i od toga koji ce igraci biti spremni kad se budu igrale utakmice. Da bi prosli morate oderati Totenham u prvoj utakmici u Milanu barem dva razlike, da ih uhvatite na neiskustvo, ako bi Totenham imao aktivan neki rezultat na svom terenu pred svojim navijacima mogli bi vas pregaziti onako kao Intera, jer su puno mladji, brzi, poletniji i nabrijaniji.A_d_0 je napisao/la:Ma prolazimo Tottenham neiskusni su previse. Mi imamo majstore. Jedno 2-3 gola razlike za nas ce biti nakon dvije utakmice.

...ne mogu da vjerujem da osporavate tottenhamov kvalitet...ko kaze da bale cini 70% ove ekipe pukao je...a lennon,modric,assou-ekotto(odlican bek),defoe,pavlyuchenko,vaart...ne kazem da milan nece proci,ali bice im tesko... 

...e jbg,nasao video utakmice koja je bila prije 15godina...Milan ako prodje,samo se molite Bogu da ne dobijete barcu jer i sami znate da vas Barca moze unistiti...CURVA SUD je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Ne bi trebali biti ubijedjeni tako u prolazak, Totenham je u ovom trenutku bolja ekipa od Milana, ali Milan je opet iskusniji, kako god skontate, sanse za prolazak su tu negdje, u kilu graha. Sve zavisi i od toga koji ce igraci biti spremni kad se budu igrale utakmice. Da bi prosli morate oderati Totenham u prvoj utakmici u Milanu barem dva razlike, da ih uhvatite na neiskustvo, ako bi Totenham imao aktivan neki rezultat na svom terenu pred svojim navijacima mogli bi vas pregaziti onako kao Intera, jer su puno mladji, brzi, poletniji i nabrijaniji.A_d_0 je napisao/la:Ma prolazimo Tottenham neiskusni su previse. Mi imamo majstore. Jedno 2-3 gola razlike za nas ce biti nakon dvije utakmice.
e ti si mi neki majstor ,haj majke ti vrati se tvom fantazija fudbalu ,jedino sto totenham ima je onaj bale koji cini 70% ekipe , a oni nas pregaziti heheh nemoj biti smijesan zna se ko koga gazi ( uci decko uciiii
- crvenocrni
- Kontakt:
prezadovoljan zrijebom, jedina ekipa koje sam se bojao je naravno Barca a ovo sve ostalo sto smo mogli dobit bili bi favoriti ili u najmanju ruku 50-50 (tu ukljucujem i Chelsea naravno) tako da se ovih Zidova ne bojim al nece biti bas lako. Imaju brzu ekipu al poprilicno neiskusnu za ovakve utakmice, pogledajte samo nase igrace i koliko imaju ovakvih (i tezih) utakmica u nogama a pogledajte pijetlove, vecinom svi debitanti u ovakvim okrsajima. Njihova odbrana nista bolja od nase, mozda su za nijansu (trenutno) bolji u veznom redu a mi u napadu. Ovo je 60-40 na nasoj strani uzimajuci sve u obzir.
P.S. Manite se ovih sto provociraju, nemaju pametnijeg posla, nek se fataju teme svog kluba.
P.S. Manite se ovih sto provociraju, nemaju pametnijeg posla, nek se fataju teme svog kluba.
Lennon najlimitarniji igrac danasnjice, Modric za moj ukus predobar,Ekotto odlican ali ne vidim kako moze uhvatiti Pata, Defoe u formi grohno ko s kruske,Pavlychenkoenobarca je napisao/la:...ne mogu da vjerujem da osporavate tottenhamov kvalitet...ko kaze da bale cini 70% ove ekipe pukao je...a lennon,modric,assou-ekotto(odlican bek),defoe,pavlyuchenko,vaart...ne kazem da milan nece proci,ali bice im tesko...

Ibrahimovic najbolji napadac svijeta, Pato najbolji mladi igrac, Boateng zvijer, Robinho se penje u formi meni se ne svidja ali nesmijemo osporavati njegove kvalitete,Silva medju TOP 10 stopera svijeta, mozda i Ronaldinho ako ostane i povrati formu i ako Cassano dodje koji je fantastican igrac.
Da jaci su po imenima i po trenutnim rezultatima.

Jako ste samouvjereni, mogli bi se za glavu uhvatiti kad vas Totenham otrese, vasa ekipa je sacinjena je uglavnom od djedova, ili od igraca koji su protjerani iz drugih klubova, najnovije raseljeno lice koje bi moglo zavrsiti kod vas je čviljo Kasano. Mislim da Miloan moze pobijediti svakoga, ali da neceti imati neki kontinuitet u ligi prvaka, jer jos uvijek nemate potpuno izgradjenu ekipu i timsku igru.
"Ibrahimovic najbolji napadac svijeta, Pato najbolji mladi igrac, Boateng zvijer, Robinho se penje u formi meni se ne svidja ali nesmijemo osporavati njegove kvalitete,Silva medju TOP 10 stopera svijeta, mozda i Ronaldinho ako ostane i povrati formu i ako Cassano dodje koji je fantastican igrac"
Moze se to tako gledati, ali i Ibra zna itekako da zakuje, Pato najvjerovatnije nece ni igrati jer je povrijedjen non stop, boateng solidan ali nista posebno, silva sjajan, ronaldinjo penzija, casano je toliko dobar da ga tjeraju i iz sampdorije
"Ibrahimovic najbolji napadac svijeta, Pato najbolji mladi igrac, Boateng zvijer, Robinho se penje u formi meni se ne svidja ali nesmijemo osporavati njegove kvalitete,Silva medju TOP 10 stopera svijeta, mozda i Ronaldinho ako ostane i povrati formu i ako Cassano dodje koji je fantastican igrac"
Moze se to tako gledati, ali i Ibra zna itekako da zakuje, Pato najvjerovatnije nece ni igrati jer je povrijedjen non stop, boateng solidan ali nista posebno, silva sjajan, ronaldinjo penzija, casano je toliko dobar da ga tjeraju i iz sampdorije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
romarioo ba sto si se uzbudio ,nije valjda da se plasis djedova ili ti je mozda krivo sto zlatan nije vise kod seljacica glupih iz barse aa mozda te onaj video malo opalio onako po usima ,koliko se sjecam igrao je i taj tvoj nick tada hehehe pa 4 lagana ,bjezi bolan sa ovog foruma idi pa zezaj realovce ,ali ako je realno da nas totenham pregazi ili zgazi kako kazes mozda moze i arsenal malo po guzi licemjere iz catalunje .caossss vozdrica cickovo ulje kosicaRomariooo je napisao/la:Jako ste samouvjereni, mogli bi se za glavu uhvatiti kad vas Totenham otrese, vasa ekipa je sacinjena je uglavnom od djedova, ili od igraca koji su protjerani iz drugih klubova, najnovije raseljeno lice koje bi moglo zavrsiti kod vas je čviljo Kasano. Mislim da Miloan moze pobijediti svakoga, ali da neceti imati neki kontinuitet u ligi prvaka, jer jos uvijek nemate potpuno izgradjenu ekipu i timsku igru.
FORZA MILAN
Da se razumijemo neocekujem trofej LP ni u snu ali da nas jedan Tottenham koji nakon 30 godina igra LP izbaci a mi imamo najbolje sastavljenu ekipu u poslednjih 3-4 godine je skoro pa nemoguce. Al eto vidjet cemo.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
zar nema totenhem svoju temu?
ako nema ima engleska liga gdje možete o tom klubu pisati, ovdje je tema ac milan
žrijeb onako ni najbolji ni najgori, šanse za prolaz su po meni 50-50, milanova prednost iskustvo igranja ovakvih utakmica i bolji napad, mane bekovi i brza krila totenhema, kad su onako silovali maicona i zanetija, vjerovatno će i abatea i antoninija, tu će se morati udvajati barem bejla.
al još je dosta do te utakmice meni je puno važnija sutra roma, ima vremena za razmišljanje o LP.
kao što sam juče reko talijani su ludi, pet puta dnevno druge informacije te dolazi casano, pa neće i tako u krug
ako nema ima engleska liga gdje možete o tom klubu pisati, ovdje je tema ac milan

žrijeb onako ni najbolji ni najgori, šanse za prolaz su po meni 50-50, milanova prednost iskustvo igranja ovakvih utakmica i bolji napad, mane bekovi i brza krila totenhema, kad su onako silovali maicona i zanetija, vjerovatno će i abatea i antoninija, tu će se morati udvajati barem bejla.
al još je dosta do te utakmice meni je puno važnija sutra roma, ima vremena za razmišljanje o LP.
kao što sam juče reko talijani su ludi, pet puta dnevno druge informacije te dolazi casano, pa neće i tako u krug
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 17 dec 2010, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
...ispravka:Silva je medju top 5 stopera svijeta...A_d_0 je napisao/la:Lennon najlimitarniji igrac danasnjice, Modric za moj ukus predobar,Ekotto odlican ali ne vidim kako moze uhvatiti Pata, Defoe u formi grohno ko s kruske,Pavlychenkoenobarca je napisao/la:...ne mogu da vjerujem da osporavate tottenhamov kvalitet...ko kaze da bale cini 70% ove ekipe pukao je...a lennon,modric,assou-ekotto(odlican bek),defoe,pavlyuchenko,vaart...ne kazem da milan nece proci,ali bice im tesko..., Vaart vrlo dobar.
Ibrahimovic najbolji napadac svijeta, Pato najbolji mladi igrac, Boateng zvijer, Robinho se penje u formi meni se ne svidja ali nesmijemo osporavati njegove kvalitete,Silva medju TOP 10 stopera svijeta, mozda i Ronaldinho ako ostane i povrati formu i ako Cassano dodje koji je fantastican igrac.
Da jaci su po imenima i po trenutnim rezultatima.

...ti seljacici ce osvojiti LP ove godine,a ti tvoji djedovi ne mogu ni sanjati o finalu LP...CURVA SUD je napisao/la:romarioo ba sto si se uzbudio ,nije valjda da se plasis djedova ili ti je mozda krivo sto zlatan nije vise kod seljacica glupih iz barse aa mozda te onaj video malo opalio onako po usima ,koliko se sjecam igrao je i taj tvoj nick tada hehehe pa 4 lagana ,bjezi bolan sa ovog foruma idi pa zezaj realovce ,ali ako je realno da nas totenham pregazi ili zgazi kako kazes mozda moze i arsenal malo po guzi licemjere iz catalunje .caossss vozdrica cickovo ulje kosicaRomariooo je napisao/la:Jako ste samouvjereni, mogli bi se za glavu uhvatiti kad vas Totenham otrese, vasa ekipa je sacinjena je uglavnom od djedova, ili od igraca koji su protjerani iz drugih klubova, najnovije raseljeno lice koje bi moglo zavrsiti kod vas je čviljo Kasano. Mislim da Miloan moze pobijediti svakoga, ali da neceti imati neki kontinuitet u ligi prvaka, jer jos uvijek nemate potpuno izgradjenu ekipu i timsku igru.
FORZA MILAN
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
...ti seljacici ce osvojiti LP ove godine,a ti tvoji djedovi ne mogu ni sanjati o finalu LP...[/quote]enobarca je napisao/la:
zar seljačići nemaju svoju temu, šta ćeš ti na temi djedova da bacaš svoje prognoze što ti je rekla šesta kašika??
ne vidim razlog za to ama baš nikakav, piši brate do mile volje o barsi mes que club i sl na odgovarajućoj temi, hvala
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nema potrebe sad za vrijedjanjem. Mozemo diskutovati kao normalni ljudi a ne kao stoka. Ovaj nas sto postavlja klipove molio bih da to vise ne radi jer ako cemo realno gledati da smo sada nabasali na Barcelonu otisli bi kuci poderanih gaca.
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma daj ljudi sta vam je,sta se bezz prepirete na temi mog omiljeno kluba poslije barce naravno
od srca vam zelim da dodjete do finala i da tamo izgubite od barce
i da ibra bude 2 strijelac cl iza messija 

od srca vam zelim da dodjete do finala i da tamo izgubite od barce

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Dosta dječijih prepitki a sada malo Veselja
Milanova svlačionica - Michael Jackson i Chuck Norris

Mnogi se pitaju šta će se desiti kada stigne Antonio Cassano? Toliko živopisnih likova na jednom mestu, hoće li izaći na dobro?
Kevin Prince Boateng ima nadimak "Jackson" u svlačionici Milana, a saigrači su iznenađeni koliko je talentovan.
"Peva hitove Michael Jacksona i to 'a kapela', bez pratnje. Takođe, sjajno igra, gotovo kao sam Jackson, a specijalitet mu je 'moon walking", otkrio je novinarima Massimo Oddo.
Kolumbijac Yepes, kaže da su svi prvo bili začuđeni, ali da sada često traže od reprezentativca Gane da peva i ohrabruju ga čak da javno nastupi.
U svakom slučaju to je bolja zabava nego gledati "Chuck Norrisa", Zlatana Ibrahimovića kako vežba kik - boks udarce na mlađim kolegama.
Osim Boatenga talentovani za muziku su naravno Robinho, sa svojim čuvenim plesom i Ronaldinho koji više liči na repera nego na fudbalera, a nastupio je kao gost na par koncerata.
Ako još stigne Kasano, što je izgleda izvesno, atmosfera u svlačionici biće vesela.

Milanova svlačionica - Michael Jackson i Chuck Norris

Mnogi se pitaju šta će se desiti kada stigne Antonio Cassano? Toliko živopisnih likova na jednom mestu, hoće li izaći na dobro?
Kevin Prince Boateng ima nadimak "Jackson" u svlačionici Milana, a saigrači su iznenađeni koliko je talentovan.
"Peva hitove Michael Jacksona i to 'a kapela', bez pratnje. Takođe, sjajno igra, gotovo kao sam Jackson, a specijalitet mu je 'moon walking", otkrio je novinarima Massimo Oddo.
Kolumbijac Yepes, kaže da su svi prvo bili začuđeni, ali da sada često traže od reprezentativca Gane da peva i ohrabruju ga čak da javno nastupi.
U svakom slučaju to je bolja zabava nego gledati "Chuck Norrisa", Zlatana Ibrahimovića kako vežba kik - boks udarce na mlađim kolegama.
Osim Boatenga talentovani za muziku su naravno Robinho, sa svojim čuvenim plesom i Ronaldinho koji više liči na repera nego na fudbalera, a nastupio je kao gost na par koncerata.
Ako još stigne Kasano, što je izgleda izvesno, atmosfera u svlačionici biće vesela.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.