tako je, sad će tek morat ozbiljno uložiti ako žele nešto
OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Nemojte molim vas Gegića nazivati ozbiljnim košarkašem. Sparsi nemaju nijednog ozbiljnog košarkaša
da li je realno da od svih silnih talenata Spars ima ovakav roster.. pa ostavili su samo šljam.
Memić je zaista nevjerovatan, sjećam ga se iz generacije Atića bio je jedan od najboljih u toj generaciji.. a sad momak bacanje ne može pogoditi. Krajnje neozbiljno.
Oni će definitivno morati sve otpustiti i krenuti iznova i iznova... glupa politika kluba!
Memić je zaista nevjerovatan, sjećam ga se iz generacije Atića bio je jedan od najboljih u toj generaciji.. a sad momak bacanje ne može pogoditi. Krajnje neozbiljno.
Oni će definitivno morati sve otpustiti i krenuti iznova i iznova... glupa politika kluba!
Fali jedan Amer koji zna izmisliti Kada je potrebno...
Ja kad sam o tome pisao i kad sam govorio da bi svaki Splitov igrac dominirao aba2 ligom, ovdje su neki strucnjaci ismijavali s tim. Sparsi da su jaci za Camparu, Durmu i Manjgafica, imali bi neku sansu da dobiju ovakvog protivnika, a ovako - nema teorije.
Ne znaju druze ljudi,slabo prate.Ljudi imaju igrace Koji znaju igrati 1 na 1 a Sparsi nemaju nikoga...
I ovaj Kadija je teška konjina, gubi 30 razlike i ne uvodi Mičića, Livadića i ostale igrače sa klupe, nek ti igra Zahiragić 40 min, ne daj djeci minute. Zaslužen prolaz Splita, i prije se znalo da Sparsi neku šansu imaju samo ako se bude igralo na jednu utakmicu, na više, sa ovim rosterom nije bilo šanse. Utakmice sa Splitom su pokazale limitiranost Kamenjaša i Gegića, ipak je velika rezlika u kvalitetu ekipa iz 1 i 2 ABA lige. Kameni ne može ni braniti niti ofanzivno nadigrati nijednog centra preko 210cm, jednostavno fali centimetara. Gegić može kao Vrabac na temelju velike borbenosti, dobre odbrane i atleticizma u do donjeg doma ekipa ABA lige, sve preko toga nije realno. Šteta što se ekipa nije kvalitetno pojačala/ promašaji sa Pondsom, ne registrovanje Ahmada, otpuštanje Albijanića i Đekića/, jer je bila dobra prilika da se dođe do historijskog plasmana u ABA 1,al prazna ne puca, otprilike Selimović nije mogao/želio da to adekvatno finansijski isprati.
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 20 maj 2021, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zahiragicu umjesto da se daju papiri on igra, al neka, trebat ce im sad ipak.
Nece oni duuugo vidjeti PLAY-OFFa, a kamo li ABE.
Pravi bosanski klub sa bosanskim mentalitetom.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
sut za tri:
1.utakmica 36% > 20%
2.utakmica 47% > 23%
3.utakmica 54.5 > 19%
bez suta za tri se ne moze igrat kompetetivna kosarka.
10 igraca treba dobiti otkaz i promijeniti zanimanje
1.utakmica 36% > 20%
2.utakmica 47% > 23%
3.utakmica 54.5 > 19%
bez suta za tri se ne moze igrat kompetetivna kosarka.
10 igraca treba dobiti otkaz i promijeniti zanimanje
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kamenjaš mora uvesti i šut u svoj repertoar. Ne možeš cijeli život da treniraš košarku i nisi antitalent a da ne smiješ ošutat sa poludistance ili distance a stojiš sam ko duh. Ovo je prolazilo protiv ovih poluamatera ali protiv ozbiljnoj centra neće ići, bez šuta nema ozbiljne karijere.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:15Kamenjaš mora uvesti i šut u svoj repertoar. Ne možeš cijeli život da treniraš košarku i nisi antitalent a da ne smiješ ošutat sa poludistance ili distance a stojiš sam ko duh. Ovo je prolazilo protiv ovih poluamatera ali protiv ozbiljnoj centra neće ići, bez šuta nema ozbiljne karijere.
Ejjj Kada sam ja to pisao

Smijurija od kluba.
katanac na temu!
Zahiragica zamoliti da se penzionise i dati mu mjesto u nekoj dzamiji kod hodze u prvom safu i drugu stranicu Yasina da uci i Kulhuvala četvrtkom i nedjeljom prije Teravije.
Salu na stranu postavlja se pitanje ambicija Sparsa u ovoj zavrsnici tj od samog pocetka play offa svaka izjava trenera poslije meca je bila da je kratak roster i da je svaka ekipa protiv koje igraju favorit i da se iznenadi kad pobjede. Ne mozes nakon pobjede u Splitu u prvoj utakmici dati onakvu izjavu kad si na korak do historije u svojoj dvorani i pred odredjenim brojem publike.
Sto se tice igrača Kamenjas treba dobro razmisliti u koji klub da ode sljedeće sezone tj Misko jer to bi mu mogla biti prekretnica, Gegic da nadje neki klub u ABA 1 ako moze, ostalim je naša liga plafon izuzev Litvanca koji ja mislim ni sam ne zna šta je radio ovdje
Salu na stranu postavlja se pitanje ambicija Sparsa u ovoj zavrsnici tj od samog pocetka play offa svaka izjava trenera poslije meca je bila da je kratak roster i da je svaka ekipa protiv koje igraju favorit i da se iznenadi kad pobjede. Ne mozes nakon pobjede u Splitu u prvoj utakmici dati onakvu izjavu kad si na korak do historije u svojoj dvorani i pred odredjenim brojem publike.
Sto se tice igrača Kamenjas treba dobro razmisliti u koji klub da ode sljedeće sezone tj Misko jer to bi mu mogla biti prekretnica, Gegic da nadje neki klub u ABA 1 ako moze, ostalim je naša liga plafon izuzev Litvanca koji ja mislim ni sam ne zna šta je radio ovdje
Nebi ni sa takvim rosterom, sta ti Manjgafic moze donijet? Nista. Bilo bi 10 nebi 30 i tjt, nema ovdje klase osim Kamenog pa i Gegica
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta ti je jadni hodža skrivio pa ga tako kažnjavaš?mirsad993 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:48Zahiragica zamoliti da se penzionise i dati mu mjesto u nekoj dzamiji kod hodze u prvom safu i drugu stranicu Yasina da uci i Kulhuvala četvrtkom i nedjeljom prije Teravije.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vratite Juka za kondicionog trenera pa cete vidjeti rezultate. Mali Eno radi sa njim i najjaci je u svlacionici Sparsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.