Lulicu je primarna pozicija lijevo krilo, cak je u Young Boysima igrao krilnog napadaca.LukasL33 je napisao/la: Covjece pa Lulicu je lijevi bek primarna pozicija a Salihovicu te pozicije .
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
brisi ovo jadan, ljudi ce zvat dzaba neku ustanovu da te hospitaliziraju....LukasL33 je napisao/la:Naravno da mislim to. Covjece pa Lulicu je lijevi bek primarna pozicija a Salihovicu te pozicije nema o opcijama nikako. To je smao u nasoj repki igrao jer smo se krpili, pa ka dode naprijed nema snage da se vrati,dok Lulic trci mnogo i zatvara lijepo tu stranu, pogotovo protiv Portugalovih brzih krila Lulic je najolje rjsenje na beku.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
karameldar
- Kontakt:
I, gdje igramo tekmu ?! 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ko su ovi?xinxee je napisao/la:S defanzivnom igrom necemo moci zaustavit: Nanija,Ronalda,Moutinha,Alvesa,Alemidu,Bosingwu itd...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
karameldar
- Kontakt:
Hahaha bravo,tako treba razmisljatiArnelinho je napisao/la:Ko su ovi?xinxee je napisao/la:S defanzivnom igrom necemo moci zaustavit: Nanija,Ronalda,Moutinha,Alvesa,Alemidu,Bosingwu itd...
YNWA!
Kod kuce.GunnerS je napisao/la:I, gdje igramo tekmu ?!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- velez_mostar
- Kontakt:
Ako vec ne znamo igrati odbranu, onda neka napad bude sto jaci kako bi sto vise utrpali..tako da ko god kaze da Lulic treba igrat' beka, pojma nema..grehota ga je potrositi defanzivno, jer je naprijed 100 puta bolji..i to treba igrati, a mislim da ce tako i biti.
Neka bek bude Salihovic, to moze odraditi, Lulic je prema naprijed od njega bolji jedno milion puta, to je nas najkorisniji igrac, najbrzi, i najprodorniji.
Begovic, Jahic-(nemam pojma)-Spahic-Salihovic, Rahimic-Medjunanin, Pjanic-Miske-Lulic-Dzeko, u neka doba kad se Miske potrosi, ubaciti Ibisevica, igrati sa jednim zadnjim veznim, a Medunanjina gurnuti iza napadaca...i to je to.
Neka bek bude Salihovic, to moze odraditi, Lulic je prema naprijed od njega bolji jedno milion puta, to je nas najkorisniji igrac, najbrzi, i najprodorniji.
Begovic, Jahic-(nemam pojma)-Spahic-Salihovic, Rahimic-Medjunanin, Pjanic-Miske-Lulic-Dzeko, u neka doba kad se Miske potrosi, ubaciti Ibisevica, igrati sa jednim zadnjim veznim, a Medunanjina gurnuti iza napadaca...i to je to.
kako god hocete, al Lulic moze trcati nazad bolje od Slihovica, kojeg ce svi da prolaze realno kao da ga i nema, mi imamo problema sa odbranom a vi pricate od napadu. Napad nije tesko sastaviti, odbrana je problem.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Moze trcati i Bolt,pa se bas i ne bavi fudbalom.LukasL33 je napisao/la:kako god hocete, al Lulic moze trcati nazad bolje od Slihovica, kojeg ce svi da prolaze realno kao da ga i nema, mi imamo problema sa odbranom a vi pricate od napadu. Napad nije tesko sastaviti, odbrana je problem.
Obojica su u defanzivi ako bas nemamo nikoga drugog,ali je opet Salihovic Roberto Carlos za Lulica sto se tice defanzive.Tu brzina ama bas nista ne pomaze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ljudi bespotrebne rasprave, ako lulic i salihovic igraju zajedno po ljevoj strani nema veze koji je bek a koji krilo mogu se mjenjati sto svakako i cine kada to situacija zahtijeva.harishp je napisao/la:Moze trcati i Bolt,pa se bas i ne bavi fudbalom.LukasL33 je napisao/la:kako god hocete, al Lulic moze trcati nazad bolje od Slihovica, kojeg ce svi da prolaze realno kao da ga i nema, mi imamo problema sa odbranom a vi pricate od napadu. Napad nije tesko sastaviti, odbrana je problem.
Obojica su u defanzivi ako bas nemamo nikoga drugog,ali je opet Salihovic Roberto Carlos za Lulica sto se tice defanzive.Tu brzina ama bas nista ne pomaze.
Najbolja konstatacija koju sam procitao na ovom forumu!Limuntos je napisao/la: cocalic, mahmutovic, ljevakovic, zukanovic, pa et i dialiba itd itd su igraci koje bi trebalo isprobat, isto kao sto smo pukim slucajem isprobali zahirovica pa se "potrefilo" da je dobar...jos su ovo mahom odbrambeni igraci, igraci kakvih nemamo dovoljno, barem onih kvalitetnih, pa nam zato krila (salihovic, lulic), zadnji vezni (rahimic) moraju popunjavat te pozicije...
po meni prije svih ovih nabrojanih treba Vranjesa pozvat,Ja sam uvijek za podmladjivanje, i treba ove igrace ispeci dok su mladi, odma u vatru da sticu iskustvo, a ne Hasagovicu avati priliku pored Begovica cijele kvale i sl.
Portugal-BiH
pa sta fali hasagicevim godinama? mlad je on za golmana...LukasL33 je napisao/la:po meni prije svih ovih nabrojanih treba Vranjesa pozvat,Ja sam uvijek za podmladjivanje, i treba ove igrace ispeci dok su mladi, odma u vatru da sticu iskustvo, a ne Hasagovicu avati priliku pored Begovica cijele kvale i sl.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- marseille_unique
- Kontakt:
ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
ali nema veze , za najvise 30 40 godina BIH ce biti najmanje 70 posto Bosanci i Hercegovci, a ovi suprotni trideset, tako da se nece niko od nas vise odbijati u uspjehe bilo kake pa i sportske, kao sto sada rade. pa da ako bogda i u parlamentu vratimo nam zastavu nasu Bosansko Hercegovacku, svih Bosanaca i Hercegovaca, nase Ljiljane
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Glupost,Vranjes je i u mladoj repci BIH uvijek bio medju najboljim i sasvim korektan igrac.To sto je imao dres Zvjezde pa fakticki tad je i bio igrac Zvjezde a u Sherifu samo na posudbi.Znaci u biti,nije plaho ni pogrijesio.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je !marseille_unique je napisao/la:ali nema veze , za najvise 30 40 godina BIH ce biti najmanje 70 posto Bosanci i Hercegovci, a ovi suprotni trideset, tako da se nece niko od nas vise odbijati u uspjehe bilo kake pa i sportske, kao sto sada rade. pa da ako bogda i u parlamentu vratimo nam zastavu nasu Bosansko Hercegovacku, svih Bosanaca i Hercegovaca, nase Ljiljane
- marseille_unique
- Kontakt:
ma ja ti kazem da su mu srbi prvi ponudili igro bi za njih, nego je znao da ne moze tamo, isto kao i Misimovic, kojije igrao za njihovu mladu, i da su ga zvali i da je mogao igrati igro bi i za A selekciju, smijem zivot datiharishp je napisao/la:Glupost,Vranjes je i u mladoj repci BIH uvijek bio medju najboljim i sasvim korektan igrac.To sto je imao dres Zvjezde pa fakticki tad je i bio igrac Zvjezde a u Sherifu samo na posudbi.Znaci u biti,nije plaho ni pogrijesio.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la:ali nema veze , za najvise 30 40 godina BIH ce biti najmanje 70 posto Bosanci i Hercegovci, a ovi suprotni trideset, tako da se nece niko od nas vise odbijati u uspjehe bilo kake pa i sportske, kao sto sada rade. pa da ako bogda i u parlamentu vratimo nam zastavu nasu Bosansko Hercegovacku, svih Bosanaca i Hercegovaca, nase Ljiljane
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.