Misliš, Wenger nije prolup'o pa da dovede Mela, a da majstor Persie ode u suprotnom pravcu. U pravu si.daffy je napisao/la:ni u snu ne bi dao Mela za Persija..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Misliš, Wenger nije prolup'o pa da dovede Mela, a da majstor Persie ode u suprotnom pravcu. U pravu si.daffy je napisao/la:ni u snu ne bi dao Mela za Persija..
Trebam li ovdje staviti definiciju foruma? Ako treba, reci mi, imam vremena večeras. Zar je teško razumjeti onaj post? Koliko god da je zagrizao za Mela, nije prolup'o da za jednog polovnjaka da Van Persiea.daffy je napisao/la:ajde ti dezinformacijo bjezi mi sa teme.. upravo suprotno.. Wenger poludi da dovede Mela.. jedini mu je problem sto mora dati dosta novca pa gleda kako ce koju trampu odraditi..
a tog staklenka niko ne bi volio u Juventusu..
Prvo ovo što sam obilježio. Zašto to misliš? To da smo mi(konkretno ja)ograničeni na ovaj kanal? Zato što govorimo da je engleska liga kvalitetnija od talijanske(molim te nemoj spominjati Calciopoli)?daffy je napisao/la:ti mislis da je polovnjak zato sto ne znas o kakvom se igracu radi.. da je polovnjak qrac bi on bio glavni igrac repke brazila.. drzi citav vezni red brazila.. imao je losu sezonu kao citav Juventus, ali nikome ne smijes suditi nakon jedne sezone.. sad ces reci da Diego nije dobar igrac zato sto se nije najbolje snasao i sto nije imao normalne trenere??
ali jbga, ograniceni ste na bht1 i nemogu ja tu nista..
A tvoje dizanje Mela u nebesa mi govori da ti je on rod.daffy je napisao/la:pa tvoj komentar da je Melo prosjecan igrac mi upucuje na bht1 i Velida Spahu i kompaniju.. ne govorimo samo o jednoj tekmi Brazila.. govorimo o Kupu Konfederacija na kojoj je bio najbolji u brazilu definitivno.. govorimo o igracu koji je u Fiorentini prosle godine bio odlican i nije bezveze dosao u Juve..da on ne valja i da je prosjecan, vjeruj mi ne bi Wenger tako zagrizao za njega..
njemu treba pravi trener koji ce ga dovesti u red.. a i sa ovim amaterima nije bio los..
Ako to bude istina imas od mene 3 gajbe pive, 5 kila cevapa i 15 somuna od Poricanina.daffy je napisao/la:najvjerovatnije.. ma sve je sredjeno samo se ceka sljedeca sedmica da to bude i zvanicno.. on ce dovesti neke svoje ljude kao pomocnike, a moguce je da ce sa sobom dovesti Kuyta i Maskerana.. mada ih ne bi volio, ali neka dovodi ako misli da nam trebaju..
bruko! nemas ti pojma o fudbalu! cuj Melo prosjecan igrac, momak prestani pratiti fudbal jer ce Auxerre igrati CL a i svakako nemas pojma o fudbaluMonolog je napisao/la:Prvo ovo što sam obilježio. Zašto to misliš? To da smo mi(konkretno ja)ograničeni na ovaj kanal? Zato što govorimo da je engleska liga kvalitetnija od talijanske(molim te nemoj spominjati Calciopoli)?daffy je napisao/la:ti mislis da je polovnjak zato sto ne znas o kakvom se igracu radi.. da je polovnjak qrac bi on bio glavni igrac repke brazila.. drzi citav vezni red brazila.. imao je losu sezonu kao citav Juventus, ali nikome ne smijes suditi nakon jedne sezone.. sad ces reci da Diego nije dobar igrac zato sto se nije najbolje snasao i sto nije imao normalne trenere??
ali jbga, ograniceni ste na bht1 i nemogu ja tu nista..
Što se tiče Mela i "držanja" veznog reda brazilske reprezentacije. Pa i Wagner Lowe je igrao u napadu, da li to znači da je on najbolji napadač? Jo? Elano?
Što se tiče Diega, uvijek sam govorio da je dobar igrač, samo što nema toliko slobode kao u Werderu, što je bilo za očekivati. No, htio ti to priznati ili ne, Melo je sasvim prosječan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.