Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 20:10

daffy je napisao/la:ni u snu ne bi dao Mela za Persija.. :roll:
Misliš, Wenger nije prolup'o pa da dovede Mela, a da majstor Persie ode u suprotnom pravcu. U pravu si. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 20:24

ajde ti dezinformacijo bjezi mi sa teme :lol: .. upravo suprotno.. Wenger poludi da dovede Mela.. jedini mu je problem sto mora dati dosta novca pa gleda kako ce koju trampu odraditi..

a tog staklenka niko ne bi volio u Juventusu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 20:25

daffy je napisao/la:ajde ti dezinformacijo bjezi mi sa teme :lol: .. upravo suprotno.. Wenger poludi da dovede Mela.. jedini mu je problem sto mora dati dosta novca pa gleda kako ce koju trampu odraditi..

a tog staklenka niko ne bi volio u Juventusu..
Trebam li ovdje staviti definiciju foruma? Ako treba, reci mi, imam vremena večeras. Zar je teško razumjeti onaj post? Koliko god da je zagrizao za Mela, nije prolup'o da za jednog polovnjaka da Van Persiea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 20:28

ti mislis da je polovnjak zato sto ne znas o kakvom se igracu radi.. da je polovnjak qrac bi on bio glavni igrac repke brazila.. drzi citav vezni red brazila.. imao je losu sezonu kao citav Juventus, ali nikome ne smijes suditi nakon jedne sezone.. sad ces reci da Diego nije dobar igrac zato sto se nije najbolje snasao i sto nije imao normalne trenere??

ali jbga, ograniceni ste na bht1 i nemogu ja tu nista..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 20:35

daffy je napisao/la:ti mislis da je polovnjak zato sto ne znas o kakvom se igracu radi.. da je polovnjak qrac bi on bio glavni igrac repke brazila.. drzi citav vezni red brazila.. imao je losu sezonu kao citav Juventus, ali nikome ne smijes suditi nakon jedne sezone.. sad ces reci da Diego nije dobar igrac zato sto se nije najbolje snasao i sto nije imao normalne trenere??

Prvo ovo što sam obilježio. Zašto to misliš? To da smo mi(konkretno ja)ograničeni na ovaj kanal? Zato što govorimo da je engleska liga kvalitetnija od talijanske(molim te nemoj spominjati Calciopoli)?
Što se tiče Mela i "držanja" veznog reda brazilske reprezentacije. Pa i Wagner Lowe je igrao u napadu, da li to znači da je on najbolji napadač? Jo? Elano?
Što se tiče Diega, uvijek sam govorio da je dobar igrač, samo što nema toliko slobode kao u Werderu, što je bilo za očekivati. No, htio ti to priznati ili ne, Melo je sasvim prosječan igrač.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 20:55

pa tvoj komentar da je Melo prosjecan igrac mi upucuje na bht1 i Velida Spahu i kompaniju.. ne govorimo samo o jednoj tekmi Brazila.. govorimo o Kupu Konfederacija na kojoj je bio najbolji u brazilu definitivno.. govorimo o igracu koji je u Fiorentini prosle godine bio odlican i nije bezveze dosao u Juve.. ;) da on ne valja i da je prosjecan, vjeruj mi ne bi Wenger tako zagrizao za njega..

njemu treba pravi trener koji ce ga dovesti u red.. a i sa ovim amaterima nije bio los.. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 20:58

daffy je napisao/la:pa tvoj komentar da je Melo prosjecan igrac mi upucuje na bht1 i Velida Spahu i kompaniju.. ne govorimo samo o jednoj tekmi Brazila.. govorimo o Kupu Konfederacija na kojoj je bio najbolji u brazilu definitivno.. govorimo o igracu koji je u Fiorentini prosle godine bio odlican i nije bezveze dosao u Juve.. ;) da on ne valja i da je prosjecan, vjeruj mi ne bi Wenger tako zagrizao za njega..

njemu treba pravi trener koji ce ga dovesti u red.. a i sa ovim amaterima nije bio los.. ;)
A tvoje dizanje Mela u nebesa mi govori da ti je on rod. :D Wenger je zagrizao i za Eduarda, pa šta je dobio? Igrača koji je staklen i koji 2 godine nakon povrede ne može ništa. Dakle, nije ni Arsene bezgrešan, i on je samo čovjek od krvi i mesa. Što se tiče Mela, on je imao jednu dobru sezonu i to je to. One hit wonder, što bi Ameri rekli. :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 21:04

vidjet cemo da li je one hit wonder.. ali stvarno ne znam zasto tako govoris o njemu.. kao da je on levat poput Amaurija, Grygere, Molinara.. da ne zna ni lopte voditi..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2010, 21:08

Pa zato što nije za vrhunskog kluba. Neka se kali u Fiorentini, Sampdoriji, Parmi i tim ekipama, a ne da bude "the man" u Juventusu. Čuj Amauri? Pa ako ti je on najgori u Juventusu, onda stvarno ne znam. Neću reći da nije imao lošu sezonu; daleko od toga, ali reći da ne zna voditi loptu je smiješno.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 23 apr 2010, 21:59

Sad rekose na TVE Benitez novi trener Juventusa za sljedecu sezonu :!:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 apr 2010, 22:51

najvjerovatnije.. ma sve je sredjeno samo se ceka sljedeca sedmica da to bude i zvanicno.. on ce dovesti neke svoje ljude kao pomocnike, a moguce je da ce sa sobom dovesti Kuyta i Maskerana.. mada ih ne bi volio, ali neka dovodi ako misli da nam trebaju..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 apr 2010, 23:16

Jao jos dovodi Kuyta i Mascherana...odo se upucat'....pa do kad vise da nam tim truju ovi prosjecni igraci? :shock: :shock: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 apr 2010, 23:35

Kuyt je za otpada a ne za Juventusa al et :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 apr 2010, 23:36

daffy je napisao/la:najvjerovatnije.. ma sve je sredjeno samo se ceka sljedeca sedmica da to bude i zvanicno.. on ce dovesti neke svoje ljude kao pomocnike, a moguce je da ce sa sobom dovesti Kuyta i Maskerana.. mada ih ne bi volio, ali neka dovodi ako misli da nam trebaju..
Ako to bude istina imas od mene 3 gajbe pive, 5 kila cevapa i 15 somuna od Poricanina.
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 apr 2010, 08:45

drzim te za rijec :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 apr 2010, 09:07

joj kako bi volio ovakvu ekipu sljedece sezone..

Buffon , Caceres, Kjaer , Chiellini, Rafinha, Sissoko, Marchisio, Diego, Candreva, Del Piero, Dzeko :D :D :D
i ako dodje Dzeko, ne bi ga volio vidit s Iauqintom il Trezeguetom u napadu jer su isti igraci,treba jedan razigravac..ehhhh da je Alex par godina mladji.. :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 apr 2010, 09:26

nije ni Del Piero nesto boljih od njih.. i on je u godinama.. zato ja stalno govorim da se obavezno treba dovesti Zaratea.. mislim da bi momak do kraja karijere ostao kod nas.. njega nesto veze za Italijom.. svidja mu se Italija.. kad u Laziu i pored ovakvih problema on jasno i glasno govori da nece napustiti klub..

mozemo dobiti mi Zaratea sada kada je Lazio u krizi.. pitanje je da li ce ostati u Serie A uopste..? a njima ce trebati para za remont i dobro bi im dosla dva nasa mlada Ariaudo i De Ceglie..

Buffon
Caceres - Kjaer - Chiellini - x?
Camoranesi - Sissoko/Melo - Marchisio - Giovinco
Dzeko - Zarate

idealan tim.. samo naci negdje tog beka, jer Rafniha ne igra na poziciji lijevog beka vec desnog, a on je davno otpao iz planova Juvea..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 apr 2010, 10:18

Caceres lijevo,a Sagna desno i eto ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2010, 15:01

Monolog je napisao/la:
daffy je napisao/la:ti mislis da je polovnjak zato sto ne znas o kakvom se igracu radi.. da je polovnjak qrac bi on bio glavni igrac repke brazila.. drzi citav vezni red brazila.. imao je losu sezonu kao citav Juventus, ali nikome ne smijes suditi nakon jedne sezone.. sad ces reci da Diego nije dobar igrac zato sto se nije najbolje snasao i sto nije imao normalne trenere??

Prvo ovo što sam obilježio. Zašto to misliš? To da smo mi(konkretno ja)ograničeni na ovaj kanal? Zato što govorimo da je engleska liga kvalitetnija od talijanske(molim te nemoj spominjati Calciopoli)?
Što se tiče Mela i "držanja" veznog reda brazilske reprezentacije. Pa i Wagner Lowe je igrao u napadu, da li to znači da je on najbolji napadač? Jo? Elano?
Što se tiče Diega, uvijek sam govorio da je dobar igrač, samo što nema toliko slobode kao u Werderu, što je bilo za očekivati. No, htio ti to priznati ili ne, Melo je sasvim prosječan igrač.
bruko! nemas ti pojma o fudbalu! cuj Melo prosjecan igrac, momak prestani pratiti fudbal jer ce Auxerre igrati CL a i svakako nemas pojma o fudbalu ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2010, 15:39

Zato ti i Daffi znate sve. Kapa dolje za vaše znanje, mislim da bi vam pozavidjela dječica od 5-6 godina. ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.