NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
zna li iko kakvo je stanje u trebinju...posto ovaj live prenos nesto ignorira tu utakmicu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Po txtu 0:0 e sad...york je napisao/la:zna li iko kakvo je stanje u trebinju...posto ovaj live prenos nesto ignorira tu utakmicu

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
0-0 Rajovic imao 3 100 % sanse, promasio penal u prvom poluvremenu
kao što rekoh...Kevin je napisao/la:ma dobiva ova Leotar
jedva čekam taj izvještaj i da vidimo šta je to dolje bilo...
čim sam vidi oda je Mrković sudac smrklo mi se, al eto da vidimo jesu nasi picke(sto vjerojatno i jesu) ili je leotar morao dobiti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sad u Tuzlu na još jedno u nizu od zanimljivih gostovanja(Travnik,Trebinje,Tuzla,zanimljivo svi na T)....i riješili smo se ovih mesara do kraja prvenstva...onda valjda slijede pobjede i na gostovanjima
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ne bih se složio s tobom... Nemamo se mi sta rjesavati i bojati tih ekipa... Lopte se igra svugdje e sad sto su nasi pi... pa se boje i nemaju muda odigrati normalnu utakmicu cim prijedju Žovnicu to je nesto drugo... Dobro lakse je igrati u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru itd. ali opet ovakvi rezultati u gostima su sramotni... Aj dobro ne mogu pobjediti nego nigdje ni bodDabar je napisao/la:Sad u Tuzlu na još jedno u nizu od zanimljivih gostovanja(Travnik,Trebinje,Tuzla,zanimljivo svi na T)....i riješili smo se ovih mesara do kraja prvenstva...onda valjda slijede pobjede i na gostovanjima

19 - ђ - 11
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Šta je bilo nema "Šilje Pajića" nema bodova, toliko o jakoj ekipi sa pecare! Koju smo usput rečeno uz normalno i regularno suđenje pobucali proljetos! Sportski pozz.Barney Stinson je napisao/la:Ne bih se složio s tobom... Nemamo se mi sta rjesavati i bojati tih ekipa... Lopte se igra svugdje e sad sto su nasi pi... pa se boje i nemaju muda odigrati normalnu utakmicu cim prijedju Žovnicu to je nesto drugo... Dobro lakse je igrati u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru itd. ali opet ovakvi rezultati u gostima su sramotni... Aj dobro ne mogu pobjediti nego nigdje ni bodDabar je napisao/la:Sad u Tuzlu na još jedno u nizu od zanimljivih gostovanja(Travnik,Trebinje,Tuzla,zanimljivo svi na T)....i riješili smo se ovih mesara do kraja prvenstva...onda valjda slijede pobjede i na gostovanjima![]()
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
eto vidim u vas suđenja,svaka utakmica vama se penal sudi....
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Sinoć je vaš sudija bio, vjeruj da je šiljio za Zvorničane! Dva gola nam poništio regularna, a penal ne bi svirao nema teorije!Dabar je napisao/la:eto vidim u vas suđenja,svaka utakmica vama se penal sudi....
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jesi ti smijesan lik. Porediti uopce kvalitet sudjenja i uvjete na Pecari i na Policama vec duzi niz godina moze samo pubertetlija i/ili iskompleksiran lik. Al bas bas. Da se pravi anketa za najbolje uvjete za goste JA bi NAMA stavio AFH, GS BL, Grbavica, BB, nerijetko i Vrapcici. Al eto. Mogli ste dobiti i ove godine da ste bili bolja momcad, dzaba ti bilo kakve iluzije ili aluzije da niste imali uvjete, samo i jedino se vas par nesto zali na ovom forumu, a 90 posto Manijaka ne, al dobro, intelektualno nastrojena objektivna elita bit ce zna bolje. Steta ne uce vas sastavnim dijelom igre - porazu. Izvlacite se na nesto a do 60te minute niste ni opalili po golu, a primili cetiri i dobro s tim i prosli s obzirom da se osim u 15 minuta drugog dijela niste sastali sa loptom. Jel se mozda Osim velicanstveni zalio na nesto, uvjete, bilo sta? Nije, ni kad je dobio, ni kad je izgubio, samo je pohvalio prijem i sudjenje i ostao covjek koji se ne baci tricarijama, kao neki.otpravnik_vozova je napisao/la:Šta je bilo nema "Šilje Pajića" nema bodova, toliko o jakoj ekipi sa pecare! Koju smo usput rečeno uz normalno i regularno suđenje pobucali proljetos! Sportski pozz.Barney Stinson je napisao/la:Ne bih se složio s tobom... Nemamo se mi sta rjesavati i bojati tih ekipa... Lopte se igra svugdje e sad sto su nasi pi... pa se boje i nemaju muda odigrati normalnu utakmicu cim prijedju Žovnicu to je nesto drugo... Dobro lakse je igrati u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru itd. ali opet ovakvi rezultati u gostima su sramotni... Aj dobro ne mogu pobjediti nego nigdje ni bodDabar je napisao/la:Sad u Tuzlu na još jedno u nizu od zanimljivih gostovanja(Travnik,Trebinje,Tuzla,zanimljivo svi na T)....i riješili smo se ovih mesara do kraja prvenstva...onda valjda slijede pobjede i na gostovanjima![]()
Sta dobivas ovim postom, odnosno koja mu je sportska poanta kao pozdrav ti kad se provlaci kao bezvezna provokacija i zvakanje zatvorene teme? Ne uvaljuj si u usta sam nesto sto nisi htio reci.
...Život za Široki...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
@ŠB Fidelis
Pokazali ste svoju snagu na policama, a samo sam rekao da bi još jedan kiks posle Rudara prelio čašu što je laicima bilo jasno! Prvi minut je to odmah i dokazao, i ovim je za mene sva priča oko ovoga završena! Samo da ponovim da ste vi sasvim zasluženo dobili jer ruku na srce i nije bilo tako teško onako neraspoloženu našu ekipu pobijediti! Ono što sam ponovio i rekao nekoliko puta je to da vam pomoć sudija nije bila uopšte potrebna ali ste je imali! Kraj!
Pokazali ste svoju snagu na policama, a samo sam rekao da bi još jedan kiks posle Rudara prelio čašu što je laicima bilo jasno! Prvi minut je to odmah i dokazao, i ovim je za mene sva priča oko ovoga završena! Samo da ponovim da ste vi sasvim zasluženo dobili jer ruku na srce i nije bilo tako teško onako neraspoloženu našu ekipu pobijediti! Ono što sam ponovio i rekao nekoliko puta je to da vam pomoć sudija nije bila uopšte potrebna ali ste je imali! Kraj!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemoj ti sebi uzimati za pravo da analiziras tu momcad ili smatrati da je poznajes bolje od mene ili onih ovdje koji je prate pa da na osnovu jedne utakmice pricas o snagi momcadi ili opcenito o eventualnim uvjetima na Policama. Ne znas ti sta su oni tu pokazali, znaju momci koji gledaju tu ekipu i vidjeli su jednu klasicnu boljku. Gdje ste vi pokazali snagu, na Pecari mozda? A zaboravih, pokradeni ste. Uostalom Širokom nije ni problem snaga, problem lezi drugdje i to znaju momci ovdje dobro, a ti ga opet sa strane ne mozes vidjeti, stoga pusti mi te price ''mi ove, ovi nas, oni njih'', itd., to je djetinjasto. To se zbraja na kraju godine, sad niposto. Problem opcenito cijele lige je sto promatra kroz pogresne prizme odredjene ekipe i sve ostalo, a zasto, zato sto je nemar zbog prijenosa, nezainteresiranosti i automatskog nepoznavanja drugih ekipa i terena ogroman i upucenost je vrlo mala. Tebi je apsolutno nepojmljivo da taj ''jos jedan kiks poslije Rudara'' ne moze biti rijesen kvalitetnom igrom i zeljom jedne momcadi koja je realno za ovu ligu vrlo jaka i uigrana, kao sto su svi i vidjeli na tribinama i malim ekranama, da momcad sama sebi dokaze da moze nesto s cim se duze vrijeme pati. U redu je bolan, ako je kraj, onda je kraj.
...Život za Široki...
Samo mi je žao što niste primili 7 komada od Širokog (koliko ste realno i trebali primiti), koliko ste i lošiji od tima sa Pecare.otpravnik_vozova je napisao/la:@ŠB Fidelis
Ma dignut ce se Široki.Ne vjerujem da cemo izgubiti u Tuzli.Kvalitetnija smo ekipa od njih i samo trebamo odigrati napadački.Zna li Ištuk sastavit tu formaciju,to je vec problem.Slažem se da naši postaju **** čim prijeđu Žovnicu ali valjda ce se i to nekada promjeniti.Lani nasim igracima na nekoliko utakmica na Pecari gosti prijete i gurkaju ih a od nasih nitko da mrdne,da potrci da stane u obranu kolege.To se mora promjeniti ako mislimo ici u borbu za Europu.
Ti ptpravnik otpravi s ove teme ako ćes pisati gluposi.Manijaci su velikom većinom realni tipovi ali ti spadas u ovaj nerealni pubertetski dio.Zna se sta je bilo u prvoj minuti i mogao si vidjeti vjerojatno na snimkama,ni jedan igrač Želje se nije bunio.I nemoj nam tu dokazivati da nesto znas o nogometu a toliko se primjeti tvoja ograničenost,ne samo sto se tiče nogometa

Ti ptpravnik otpravi s ove teme ako ćes pisati gluposi.Manijaci su velikom većinom realni tipovi ali ti spadas u ovaj nerealni pubertetski dio.Zna se sta je bilo u prvoj minuti i mogao si vidjeti vjerojatno na snimkama,ni jedan igrač Želje se nije bunio.I nemoj nam tu dokazivati da nesto znas o nogometu a toliko se primjeti tvoja ograničenost,ne samo sto se tiče nogometa

-
- Kontakt:
Široki je morao izgubiti u Trebinju.Sjetite se kraja prošle sezone i netreba se više ništa pričati.Ja sam lično stavio 100Eura na Leotar a kvote su bile oko 2,80 na pobjedu domaćina.Dugovi se vraćaju ljudi, to nek vam je jasno.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
De mi reci(te), kako cemo proci u Tuzli? Da stavim i ja stogod.
Jel moze ikako dvica, da budem zadovoljan pobjedom i dobitkom na kladionici?

...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:De mi reci(te), kako cemo proci u Tuzli? Da stavim i ja stogod.Jel moze ikako dvica, da budem zadovoljan pobjedom i dobitkom na kladionici?
Kako igrate teko mozda ti je realnije x mada i Sloboda je katastofa.
isto ko što smo prošli u Trebinju..ŠB_Fidelis je napisao/la:De mi reci(te), kako cemo proci u Tuzli? Da stavim i ja stogod.Jel moze ikako dvica, da budem zadovoljan pobjedom i dobitkom na kladionici?
nažalost....
a onda se nadam da će onaj Ištuk otprdit iz Širokog za vijeke vijekova
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hehe, dobro, vise sam bio ironican kao replika na prethodni post.
Al ono, nije da to receno ne stoji. Na strani vrlo lose igramo, a to je u glavama pojedinaca i do trenera primarno, jer, sa Olimpijom i Austriom se vidjelo sta se sve moze kad se hoce, tako da treba momcad dovesti na taj stupanj, bez ikakvih izgovora, jer u ovoj konkurenciji moraju puno bolje, ali bojim se da sa Istukom na klupi, njegovim taktikama i bez par promjena u momcadi nema za to prevelike sanse. No, s pozitivnije strane, ne mozemo odigrati cijelu polusezonu ili sezonu na isti nacin. Valjda.

...Život za Široki...