Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

reds
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la reds » 28 sep 2011, 00:11

Davno je konstatovano da je Mancini loš izbor za City.Naravno da jedna utakmica nije mjerilo ali zaista se nekada ne mogu načuditi šta je sve u stanju taj čovjek da uradi. :mrgreen:

Uglavnom,Bayern im je očitao finu lekciju.City je ekipa koja u često izgleda kao neko ko nema ni glave ni repa.Odbrana je kritična ali definitivno,još kad se sjetim da su je neki upoređivali sa obranom Uniteda... :roll:
Zaista me čudi kako je gurnuo u vatru i Kolo Tourea,iako je bolji igrač od Lescotta ipak nije dugo igrao tako da je i to bio loš potez.Meni niti jedna izmjena nije baš jasna,pogotovo De Jong-Džeko ?! :roll: Gubiš 2:0 i ubacuješ destruktivca ? Dosta nesvatljivih poteza ali sumnjam da će Mancini još dugo ostati na klupi Citya.Sada je tu još i sukob sa Tevezom,izgleda da je to bilo pitanje vremena.Kao što je @Valencia često pisao,Tevez i Balotelli mogu samo naškoditi ekipi i to se sve više ispostavlja tačnim.
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 28 sep 2011, 00:15

Johnyx95 je napisao/la: Samo se rijesiti ovih sebicnjaka i igraca koji kvare atmosferu unutar ekipa i bice lakse (naravno mislim na Teveza). ;)
23. augusta pisao. A znalo se još od prošle godine, pa čak i onda kad je bio u odličnoj formi. Poslati ovog neandertalca nazad u Ande, tamo gdje mu je i mjesto.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 28 sep 2011, 00:18

EVO PREVOD I JOS OPSIRNIJE O TEVEZU :
tevez odbio igrati protiv Bayerna, Mancini ga otpisao

Argentinski napadač Carlos Tevez izazvao je novi incident nakon kojeg će mu vjerojatno zauvijek biti zatvorena vrata Manchester Cityja. Lanjski kapetan ''građana'' odbio je ući u igru u večerašnjem dvoboju protiv Bayerna...

Bavarci su pobijedili City na svojoj Allianz Areni s 2-0 u 2. kolu skupine A Lige prvaka. Menadžer gostiju Roberto Mancini ostavio je Teveza na klupi, a kad ga je u 55. minuti želio uvesti u igru, Argentinac je odbio ući.

- Razočaran sam jer se radi o Carlosu. U vrhunskom klubu se ne smije dogoditi da igrač odbije ući i pomoći suigračima. Ono što sam rekao Carlosu će ostati između nas. Ali, ako želimo napredovati kao momčad, Tevez više ne smije igrati za nas. On je za mene završena priča - rekao je šokirani Mancini nakon utakmice u Münchenu.

Tevez je više puta izražavao nezadovoljstvo životom u Manchesteru, a tijekom ljeta je javno poručio kako želi otići iz kluba. To se na kraju nije dogodilo, ali čini se da je nakon posljednjeg incidenta njegova priča u Manchester Cityju
Zadnja izmjena: warden, dana/u 28 sep 2011, 00:23, ukupno mijenjano 3 puta.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 sep 2011, 00:22

reds je napisao/la:Davno je konstatovano da je Mancini loš izbor za City.Naravno da jedna utakmica nije mjerilo ali zaista se nekada ne mogu načuditi šta je sve u stanju taj čovjek da uradi. :mrgreen:

Uglavnom,Bayern im je očitao finu lekciju.City je ekipa koja u često izgleda kao neko ko nema ni glave ni repa.Odbrana je kritična ali definitivno,još kad se sjetim da su je neki upoređivali sa obranom Uniteda... :roll:
Zaista me čudi kako je gurnuo u vatru i Kolo Tourea,iako je bolji igrač od Lescotta ipak nije dugo igrao tako da je i to bio loš potez.Meni niti jedna izmjena nije baš jasna,pogotovo De Jong-Džeko ?! :roll: Gubiš 2:0 i ubacuješ destruktivca ? Dosta nesvatljivih poteza ali sumnjam da će Mancini još dugo ostati na klupi Citya.Sada je tu još i sukob sa Tevezom,izgleda da je to bilo pitanje vremena.Kao što je @Valencia često pisao,Tevez i Balotelli mogu samo naškoditi ekipi i to se sve više ispostavlja tačnim.

ma odbrana im je losa do bola njima bi svaka ekipa uvalila go , eki kompani neki igrac mislim da se razumijemo jesto on dobar a za klub koji daje tolike pare je nidje veze doveli iz arsenala Clichy ih nemam pojma sto pa taj je arsenal koliko se sjecam toliko puta ukopao a na toj strani imali kolarova koji je i pruzao najbolje partije u laciju upravo na toj poziciji a ovaj ga baca haman u napad zatim veeras stavio onog Toure kojem mislim jos droga nije izasla iz sistema , jedini koji zasluzuje respekt je onaj mali Richards on fakat igra svaku utakmic dobro al eto vidjecemo na zimu bice ko leti prvi :D ... a sto se tice teveza neznam prosle godine su ga dizali u nebesa ove im je neprijatelj broj 1 , mislim da je njega mancini unistio jer lik je ima odlicnu sezonu ako su vec drugogo argentinca doveli koji je slicnih karakteristika samo mladji nega su morali tusnuti negdje al pod hitno ....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2011, 00:44

Mario mora igrati 8-)
Rezultat očekivan biće im jako teško da prođu grupu sada.Ko uzme bod u Napulju glavni je kandidat da osvoji LP :o
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 sep 2011, 00:51

slika

Uuuuuuuuuuuuuuuuu što se zakuhalooo !!!!!

:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 sep 2011, 00:52

hodža je napisao/la:slika

Uuuuuuuuuuuuuuuuu što se zakuhalooo !!!!!

:lol: :lol: :lol:
Sinula mu je ideja sta sledece da uradi,pa da opet bude u centru paznje. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 sep 2011, 00:55

Ajde Mario čekamo te neće valjda ove dvije budale biti u centru pažnje :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 sep 2011, 01:02

Carlitos made his move, it's Balonjas turn. Bas me zanima sta ce ovaj budalas sljedece uradit.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 sep 2011, 01:04

Donnie Darko je napisao/la:Carlitos made his move, it's Balonjas turn. Bas me zanima sta ce ovaj budalas sljedece uradit.

sad će pametno iskoristiti situaciju i uletiti u prvi tim ;)
FORZA MARŠAL !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 sep 2011, 01:11

Hos se okladit? :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 sep 2011, 01:13

Donnie Darko je napisao/la:Hos se okladit? :mrgreen:
uvijek :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 28 sep 2011, 02:17

City je pokazao da ima kvalitet. :?

City je pokazao da ima pravog strucnjaka. :?

City je pokazao da ima velike ambicije. :?
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2011, 08:20

Igra ni glave ni repa.
Na fizičku spremu su pravili neki polupritisak koji nije puno škodio Bayinoj odbrani, imao je Džeko onaj jedan ishitren šut nakon prodora Micaha i to je bilo to, kad Bayern složi kontru ubace im se sa više igrača nego što ovih ima u odbrani :?
Trener nema autoriteta, s obzirom na ono što posjeduje mogao je glat izvući remi i to bi mu bilo veliko kao kuća.

Tim je pun razvikanih zvjezdica i moneyhuntera, solista koji loše sviraju u raštimanom orkestru.
Nije mi jasno takođe ni promjena pozicija Silvi i Nasriju mada sa onolikom sebičnošću ne bi daleko dogurali.
Aguero ispodprosječan.

Uvođenje De Jonga mjesto Džeke :o
Kolarov mjesto Barryja :o

U drugom poluvremenu bilo ih je jadno gledati, kao da su se bacali kamenčićima a Bayern koristio najmodernije strojnice...
Biće zanimljivo vidjeti kako će se odvijati situacija na relaciji Mancini-Tevez, Mancini-Džeko, Mancini-Aguero... biće veselo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 sep 2011, 09:14

Naivni Arapin, vjeruje Žabaru... Žabar se kocka sa njegovim parama...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 28 sep 2011, 11:10

joj jeste vi smješni jednu utakmicu nešto krene naopačke i odmah 'Smak Svijeta' najavljujete.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mancini je odličan manager, ali nije savršen....i dobro mu ide u Citiju, mnogo bolje nego autoritativnom Murinju u Realu
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 28 sep 2011, 11:12

city ce bit drugi....doma ce uzet svih 9 bodova...a mogli bi i villareal u gostima dobit..to je to...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 sep 2011, 11:17

gloryhunter je napisao/la:city ce bit drugi....doma ce uzet svih 9 bodova...a mogli bi i villareal u gostima dobit..to je to...
samo što nemogu kući uzeti 9, jer su več igrali nerješeno sa napolitancima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 28 sep 2011, 11:18

tony-mortale je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:city ce bit drugi....doma ce uzet svih 9 bodova...a mogli bi i villareal u gostima dobit..to je to...
samo što nemogu kući uzeti 9, jer su več igrali nerješeno sa napolitancima
mislio sam da je to bilo na strani... ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2011, 11:34

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.