Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 23:58

tony-mortale je napisao/la:ama nije ni juventinima najjasnije da šta god da se desi nemože promjeniti činjenicu da su uradili nelegalnu stvar u toj sezoni jer su najviši ljudi u klubu redovno(preko 10 puta) zvali sudije i ljude u savezu koji određuju ko će suditi i sami sebi birali sudije, jednom sudiji čak kupili maseratija, tako da slučaj moggi tu ništa ne mjenja, on može biti i oslobođen i osuđen u svom postupku pred redovnim sudom u napulju, ali to nema veze sa kaznom koju je juve dobio
eh evo kralju odmah odgovor oko maseratija,taj maserati je dokazano placen od strane sudije koji je ga dobio,pracenjem elektronskog puta tog novca,i to je rijesen slucaj,eto opet malo citajte pa cete znati
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:00

moze se otvoriti tema, ali samo sto bi to izazvalo puno svadje i jako glupih komentara ovih sto prate moneyship ( cast izuzetcima ).. likovima koji uopste nisu upoznati sa znacenjem Calciopoli, a kamoli kome i sta se sudi.. culi jednom na bht da je Juve namjestao i to je svo znanje :mrgreen: ..

@Adnel, znaci neki krimos sto je ubio nekoga, ako prizna da to nije uradio odma je slobodan? :mrgreen:

pa ne tuzi Moratti sam sebe pa da povuce optuzbu sam sa sebe :lol:

nema smisla raspravljati kada ama bas svaku stranicu pisemo iste stvari.. uredu da ovdje kontaju neke stvari i da prihvate cinjenice koje izbacimo mi ( Juventini ).. a ne pricu 'pusti te suplje, Juve je osudjen i nema dalje'..

napisem post i sad procitam sta pise tony-mortale.. i izgubim volju da diskutujem vise.. dokazano, dokazano.. ma jest q. moj dokazano.. dokazano je 2006 godine kada su sami odredjivali sta ce i kako biti Juventusu bez ikakve odbrane..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 00:03

ma treba zavrsit s ovom raspravom,sjecam se ja da je Juve i prije Farsopolia mnogima bio mrzak i mafijaski te slicno,tako da to se nikad nece promjenit :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 apr 2010, 00:03

JuveSissoko je napisao/la:eh to mi je ono najjace,kad se jave pojedini pa kazu izbaceni ste zbog namjestanja utakmica,a sama presuda tog istog suda koji je poslao Juve u seriju B,ne glasi tako,niti se odnosi na te namjestene utakmice ako su i postojale,sve strucnjaci a nisu ni jednostavne presude procitali :)
ma koji sud?
suđenje mođiju je sad na pravom sudi i sudi mu se za eventualno krivično djelo po talijanskom krivičnom zakonu,
a juventus izbačen u seriju b odlukom sportskog suda na osnovu kršenja pravila nogometnog saveza italije tj. kršenja njihovog statuta, tako da presuda mođiju nema nikakve veze s ovim, nigdje se ne kaže da je izbačen zbog namještanja utakmica, tačno su naveli razloge neda mi se sad po netu tražiti, ali nešto u smisli kršenje sportskih pravila i udruživanje radi sticanje nelegalne prednosti-slobodni prvod ne mora biti 100% tako ali to je bit, eto vi kao sve pratite o tom pa što ne stavite
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2010, 00:03

Zalosno je da na ovom forumu nema temu Roma,ja mislim da ima navijaca Rome na forumu,ap i zbog njih je trebalo otvorit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 00:04

za one koji ne znaju..juventusu nista nije dokazano i samo na osnovu razgovora sa sudijama je izbacen...a isto su radili i svi drugi timovi...i zato ona moggijeva ili smo svi krivi ili niko.......izbacivanjam juventusa ovih 5 godina serie a je automatski posatlo neregularno..i nezz kako ce to rijesit tamo...ovo je cirkus

al ok...eto to je to...citajte,ucite koga interesuje i pratite sudjenje...ja vise ne raspravljam oko ovog sa onima koji nisu upuceni...i vjerujem da ce ovoga puta biti ispravna odluka

Daffy odlican post gore..ne vrijedi se raspravljat kad nisu upuceni..oni ce se drzat toga OSUDJENI STE I VOZDRA..tako da mislim najbolje da se kolektivno povucemo iz rasprave ;) u krug se vrtimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:06

ja sam bio otvorio temu Rome nakon pobjede nad interom :mrgreen: .. ali odma izbrisana :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 apr 2010, 00:07

eh evo kralju odmah odgovor oko maseratija,taj maserati je dokazano placen od strane sudije koji je ga dobio,pracenjem elektronskog puta tog novca,i to je rijesen slucaj,eto opet malo citajte pa cete znati[/quote]

super sve to znam al i ti znaš da se taj maserati ne kupuje kao mlijeko u granapu već postoji lista čekanja koja je poprilično duga, a ovom sudcu su to ljudi iz juventusa sredili odma, sad se nameće pitanje zašto?
vjerovatno jer su to sve merhametli ljudi koji vole pomagati :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 00:07

povlacenje sa rasprave je najbolja stvar,ovako se djaba smaras i druge,jer nikom to nije bitno sem nama,ostali ce nastavit po svom starom,"namjestali ste",zapravo me i zaboli sta drugi misle ,toliko :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 00:09

tony-mortale je napisao/la:eh evo kralju odmah odgovor oko maseratija,taj maserati je dokazano placen od strane sudije koji je ga dobio,pracenjem elektronskog puta tog novca,i to je rijesen slucaj,eto opet malo citajte pa cete znati
super sve to znam al i ti znaš da se taj maserati ne kupuje kao mlijeko u granapu već postoji lista čekanja koja je poprilično duga, a ovom sudcu su to ljudi iz juventusa sredili odma, sad se nameće pitanje zašto?
vjerovatno jer su to sve merhametli ljudi koji vole pomagati :lol:[/quote]

znam,zato sto je Moggi VIP u FIatu,i on mu je ucinio tu uslugu,tom dezignatoru,al opet je utvdjeno da on time nista nije dobio za Juventus,pa u ostalom za taj konkretan slucaj nije izrecena nikakava kazna,zato nekontam sto to navodis,to su samo pricice tablodia koje su davale tu sliku oko namjestanja a niko nije objasnio kasnije da ta konkrenta situacija je razrjesena,covjek je i priznao da je ta usluga izvrsena,i zavrsilo se s tim,jak i neki dokaz,ma odoh :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:12

radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 apr 2010, 00:18

daffy je napisao/la:radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

hahaha...a nema nas jos puno aktivnih :D uglavnom mi juventini i ovi sto komentarisu nas :lol: :lol:

la kad pocne sp..ja mislim da cemo biti najbolji :D :D tema italijanska reprezentacija :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 10 apr 2010, 00:19

daffy je napisao/la:ja sam bio otvorio temu Rome nakon pobjede nad interom :mrgreen: .. ali odma izbrisana :roll:
hmmm ... to sam propustio druze :? evo ja cu otvorit temu al' sutra jer sam poprilicno pijan trenutno :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 apr 2010, 00:26

sarajlija89 je napisao/la:
daffy je napisao/la:radi Calciopolija smo ostavili Moneyship 20 strana, a Bundesligi duvamo iza ledja 8-)

Forza Italia

hahaha...a nema nas jos puno aktivnih :D uglavnom mi juventini i ovi sto komentarisu nas :lol: :lol:

la kad pocne sp..ja mislim da cemo biti najbolji :D :D tema italijanska reprezentacija :D
Tu ce biti kuknjave prvih 10-ak strana ali onda ce da pocinje slavlje i na kraju opet kuknjava. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 00:29

samo mi jos ovo pratimo.. i Romanisti.. ovo je njihova kuca.. :mrgreen: interisti se lagano povukli u svoju malu temu, a mortale je prvi od milanista koji se tuspasio nakon dosta vremena.. :mrgreen: ali kad krene SP.. Italija na krilima mrtvog Camoranesija :lol: lik izgubio motivaciju za zivot.. jedina dobra stvar Italije ce biti

Buffon
x - Canna - Chiellini - Grosso

vec istrenirano u Juventusu.. ali mislim da ce Marchisio biti najvece otkrovljenje SP-a.. 100%.. nosit ce Italiju sa Pirlom..

@evil ocam otvorio.. otisao par sati sa neta i kad sam se vratio nema teme :mrgreen: ..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 apr 2010, 01:46

Izgleda da je Bologna-Lazio namjesten mec. Naravno, opet je X u pitanju. Vrijedilo bi odigrati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 apr 2010, 02:24

Posto ja vidim da se mi ovde ne mozemo ni oko jedne teme slozit(naravno tama seria A opcenito,ko je najbolji igrac,koji je najbolji klub pa i oko tog calcpolija),al oko jednog se svi slazemo Romanisti,Juventusovci,Interovci i MIlanezi a to je jedan jedini Halid Beslic....i u to ime jedna pijesma:
Ko bi reko cuda da sa dese pa Miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc da ne mogu ulicom ti proc....!!!
toliko odmene idem lec...
heeheb :D :S
----------------------------------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 apr 2010, 10:55

svasta :lol: :mrgreen:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 10 apr 2010, 12:36

hhehee :D :S
--------------------------
Sad ozbiljno....ovo je mozda Romi predposlednja sansa da se probije na prvo mijesto....od vecerasnje tekme Fio:inter..ocekujem bar x (vise bi volio 1)...jer obijektivno Inter do kraja ima jos samo jedno tesku tekmu gostovanje Laziju...ovo bi ostale trebao lahko sve da dobije....jer igraju kuci sa Juventusom,Atalantom i Chijevom..idu u goste Sijeni....veceras svi za Fiorentinu navijamo :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:38

Nažalost, morat ću da te razočaram al večeras će Inter sigurno dobit, možda čak i sa 0... Moruinho je to, a kad najviše treba kod njega nema pogreške ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.