-
CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN
Subota 26.novembar,18:00
Stadion:Marakana
Prenos:PRVA TV
Dosla je i ta utakmica,utakmica za koju ce mnogi "poznavaoci fudbala" reci da je jedino sto vredi u srpskom fudbalu,a i tada se zapitaju da li je to tacno.Utakmica koja ce da privuce nekoliko desetina hiljada na tribine,a na stotine hiljada ce da ostane uz TV ekrane i posmatra ovaj mec.Tesko je bilo sta prognozirati pred derbi,tesko se praviti pametan,favorita jednostavno nema,pred tih 90 minuta teske borbe timovi ce ma u kakvim god formama bili biti apsolutno ravnopravni i cekati svoju sansu da na zelenome terenu dokazu da su oni bolji ili s(p)retni.
Mozemo mi sada pisati hiljade i hiljade reci o ocekivanjima,o mogucnostima,o snagi jednih,o snagi drugih,o manama jednih,o manama drugih,o sudijama,navijacima,trenerima,o svemu ali zaista to ne bi nista znacilo osim jednog tracenja vremena u nesta "zanimljivo".
Zvezda je u "problemima" kako pisu mediji nema Vilotica i Reljica,ali svako ko iole prati Zvezdu zna da je to itekakvo pojacanje za tabor Crveno belih pred ovaj mec.Po svemu sudeci mi idemo standardno formaciju sa:Bajkovicem,Mickom,Mikicem,Adyem,Petkovicem,Kovacevicem,Evandrom,Chavom,Lazovicem,Borjom i Kaludjerovicem u napadu,dok za Partizan i nisam bas siguran kako ce krenuti postoji nekoliko dilemi kod njih.
Sudija meca je Danilo Grujic,iako se u prvi mah najavljivao da ce "sudija" biti Mazic ipak je odluceno da se za ovaj mec "skine" Danilo Grujic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))