BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma raja proziva momka koji je bio tu čitave pripreme i vjerovatno je i sam svjestan da nije trebao dobit prilike da nema povreda. Kad je vec tu daje sve od sebe. Kolko god nekome smiješno mi nemamo koga zovnut prije njega na poziciju playmakera. Campara je igrao istu ligu prosle godine i imao lošiju statistiku.
Samo naprijed Saraj'vo!
I dalje je imperativ pobijediti Gruziju, a ako u subotu iznenadimo nikad lošiju Španiju, onda smo 99% prošli grupu.
Ne znam koja je poenta da Kipar bude domacin,pobjedila bi ih ekipa iz Aba 2 ,dvorana prazna,ne znam jel ikad u istoriji domacin igrao pred polupraznim tribinama...
-
- Kontakt:
Ma očekuje se od njega da odigra 2 minute pristojno po 1/4, ništa više. Evo Ajdin je lijepo iskoristio svoje minuteTripleThreat je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:09Ne znam odakle očekivanje da Arslanagić odjednom može zaigrati dostojno nivoa EB? Momak nije taj nivo.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:08Ma igraju naši dovoljno toliko da povećavaju prednost 10 poena po 1/4, a ima tu prostora za napredak još u odbrani minimalno 20%. Rutinska igra, nadam se da će Roberson proraditj na kraju tekme, kao i Arslanagić, jako bitni igrači koliko god to smiješno zvučalo za nastavak takmičenja
Bravo i našim navijačima, odličan broj![]()
![]()
Ovaj Roberson nema ni sreće, svaka trica mu je iscurila iz obruča.
A jbt nema Roberson srece nimalo. Treca trojka mu iscuri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ajdin je prikazao nekada u kvalifikacionim da je sposoban za to. Kad je Arslanagić ikad išta pokazao?Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:18Ma očekuje se od njega da odigra 2 minute pristojno po 1/4, ništa više. Evo Ajdin je lijepo iskoristio svoje minuteTripleThreat je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:09Ne znam odakle očekivanje da Arslanagić odjednom može zaigrati dostojno nivoa EB? Momak nije taj nivo.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 18:08Ma igraju naši dovoljno toliko da povećavaju prednost 10 poena po 1/4, a ima tu prostora za napredak još u odbrani minimalno 20%. Rutinska igra, nadam se da će Roberson proraditj na kraju tekme, kao i Arslanagić, jako bitni igrači koliko god to smiješno zvučalo za nastavak takmičenja
Bravo i našim navijačima, odličan broj![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mi ne licimo ni na sta.Isto raspustena banda. I ofanzivno i defanzivno.Bice OGROMNOOOO iznenadjenje ako vise ikog uzmemo.
Javite kad zavrsite sra... na forumu da pametni ljudi progovore 

U cetvrtoj ćemo ih rasut ko klikere
Joj odbrane bokte.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da imaju 2 aba ligasa zakuhali bi haos
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Robertson more ne može pogoditi
Igra je užas
Igra je užas
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Famozna treća četvrtina hahahaha
Nije za nas sport općenito. Samo nargila.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 avg 2025, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Odron je ovo u drugom, odron.
Ovo sto igramo je odron.

-
- Kontakt:
Nek nam je Bog na pomoci protiv ostalih. Horor od drugog poluvremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.