FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Manijakk
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 22:27

tatamata je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la: Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno :D
Taman sam mislio to napisati! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ma okanite se carsijskih prica Bilbija ostaje do ljeta u Borcu minimum!
Pricao mi lik, koji je trenirao sa bilbijom, sada igra u Srbiji... Kaze nedavno se vidio sa ljudima iz Vojvodine, i rekao mu da je sve dogovoreno... Jbg, ako laze on mene, lazem i ja vas, a nije mi to cilj fakat...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 22:32

Manijakk je napisao/la: Pricao mi lik, koji je trenirao sa bilbijom, sada igra u Srbiji... Kaze nedavno se vidio sa ljudima iz Vojvodine, i rekao mu da je sve dogovoreno... Jbg, ako laze on mene, lazem i ja vas, a nije mi to cilj fakat...
Ma vjerujem ja tebi,ali ja mislim da od te price nema nista. ;)
Treci put castimo

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 11 dec 2009, 01:29

ako je istina to za puzigacu da je otisao iz borca zbog **** 50km onda bolje nek se ne vraca :evil: :evil: :evil: dusa prodana ...
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 11 dec 2009, 02:02

ej,aj necemo o puzigaci,momak nije vrijedan ovog posta..a ne nesto drugo...glupa tema skroz. A ko iole prati Borac i poznaje Puzigacu ima jasnu sliku i o njemu kao igracu a pogotovo kao covjeku...ja sam ga imao na Facebook-u...ppisao mi je da mili Boga da postigne gol protiv BOrca (Celik-Borac 0-1),da smo hinjare,da su ljudi u BL stoka itd. itd. definitivno nije vrijedan price...aj druga tema :arrow:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 dec 2009, 15:36

ja msm da od sjevera i juga nema nista...bio bih zadovoljan da se obnovi istok tj.da se obavi rekonstrukcija stadiona da je spreman za evropu :D NIKO NE SPOMINJE ZELJE BAJE TJ.lijevi i desni bek,vezni, napadac-skakac ,3 golman i ofanzivni vezni...
vladimir gracanin,dario grujic,aleksandar petrovic,aleksandar railic,ognjen damjanovic i marko mazalica mogu potraziti novi klub(stavio bi tu jos i perica ovogodisnje :pojacanje")....sa ljubojevicem se pregovora oko funkcije kad zavrsi karijeru sto je ja msm dobar potez uprave ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2009, 16:24

jovanbl je napisao/la:
" Стајање je napisao/la:
tatamata je napisao/la:@jovanbl

Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona! ;) Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu! :mrgreen:

Mislim da to nije ni toliko od istine,jer se novi stadion nece izgraditi sigurno jos za 4 godine.Tako da je renoviranje Gradskog i osposobljavanje istog za Evropu pod obavezno!

' ' $ се " у расправу & $ .. !!!

$ $ " та " , & " $ " & је Топ " :P " ПП па " ... !!!
nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .

vidjecemo, znam da je u planu sjever i jug u okviru tog projekta rekonstrukcije, e sad rekoh od para zavisi
Ama bas nikakve logike nema.Za tri miliona Borac se moze pojacati da proseta iduce godine u premierligi,cak i u Evropi da o necemu razmislja.
Kazem nema logike,jer ako ce se graditi novi stadion,ovaj stari po planskom resenju komplet rusiti.
Tri milona baciti u vodu pa i Arsenal bi vam pozavidio :lol: :D :mrgreen:
Svakavih prica majko draga.
P.S I BSK bi razmisljao o ligi prvaka,samo da mu je pare imati. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 12 dec 2009, 12:13

@harishp
OOOOOOOOOOOOOOOOO kako je lijepo biti glup :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 dec 2009, 12:34

borac_sampion je napisao/la:ja msm da od sjevera i juga nema nista...bio bih zadovoljan da se obnovi istok tj.da se obavi rekonstrukcija stadiona da je spreman za evropu :D NIKO NE SPOMINJE ZELJE BAJE TJ.lijevi i desni bek,vezni, napadac-skakac ,3 golman i ofanzivni vezni...
vladimir gracanin,dario grujic,aleksandar petrovic,aleksandar railic,ognjen damjanovic i marko mazalica mogu potraziti novi klub(stavio bi tu jos i perica ovogodisnje :pojacanje")....sa ljubojevicem se pregovora oko funkcije kad zavrsi karijeru sto je ja msm dobar potez uprave ;)
Ko je najbolji od tih navedenih ?Jel taj Mazalica :mrgreen:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 12 dec 2009, 12:41

nime_tm87 je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:ja msm da od sjevera i juga nema nista...bio bih zadovoljan da se obnovi istok tj.da se obavi rekonstrukcija stadiona da je spreman za evropu :D NIKO NE SPOMINJE ZELJE BAJE TJ.lijevi i desni bek,vezni, napadac-skakac ,3 golman i ofanzivni vezni...
Ko je najbolji od tih navedenih ?Jel taj Mazalica :mrgreen:
ma jest...asistirao i nad njim je napravljen penal protiv sirokog(3:2) kasnije dosao peric i nije nesto dobijao sanse :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 12 dec 2009, 17:38

Јој $ " стварно $ " $ & $ " ... $ & , ' $ се то $ ... :o
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 dec 2009, 18:09

/ ? у " са ' на на " & "&" " $ :lol: , па % је ? ?, ево ? &:

"& ? - $ ? & -, у $ са " ", $ & "" &", а & у ' " $ $ " стварања ? за ' " $ ? & на $ ".
То је ? разговора $ $ ? &, $ $ $ " " за $, $ " спорт у $ РС & $ са $ & & су ? ? Управног $ ?.
- $ - $ " $ ? & на $ " " $ $ у $ са ". " - у & "" &" & " $ у & ? ' $ $ строге " & $ $ - " је " $.
На & се ? " о $ " " " " $ ? &, у ' $ $ " & & су " $ ' ? & - за ? " ? ?. " $ " " $ су ? " & на " ? ? " " ? $ је / " $ & " на $ сцену.
- $ ? & " $ & ? су ? - " $ % ? у ? на $ сцену " " $ $. % " је $ на / " $ за ' $ " ". & " $ - " " по ' - се $ - & је $ & & $ ".
$ & ? $ $ & је " " $ $ " 700 $ " ? & за " $ " &.
- $ је $ $, " - $ $, а у ? " " су " $ на - терену $ " ? ' $ $ све ? ? & " се " пажње ? ? $ погону. & $ ? ' " & &, а " ? ? - & је ".

" са ?

$ & " $ & ? ? у & ¥ су ? & у $ у " са ? ' ' ? " Стојана % у $ " ?. $ / овог & ? разговора " " познат, ? " ? " $ $ $ ? ? ове " $ у ?."

П.С. & се $ " " $ са $ & $ је & % ' " $ $, " $ то своје $ $ $ са ' ?! :mrgreen:
Zadnja izmjena: Жика Павловић, dana/u 12 dec 2009, 18:23, ukupno mijenjano 2 puta.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 dec 2009, 18:10

Sto se tice price oko stadiona,istina je da se planiraju graditi sjeverna i juzna tribina,sve cetiri tribine ce imati stolice,tako da ce se kapacitet povecati za nesto malo vjerovatno.Ima tu jos dosta stvari u planu....Sve to odlicno zvuci,ali dok ne vidim bagere na Gradskom i baustelce ne vjerujem nista! :mrgreen:
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 12 dec 2009, 18:16

tatamata je napisao/la:Sto se tice price oko stadiona,istina je da se planiraju graditi sjeverna i juzna tribina,sve cetiri tribine ce imati stolice,tako da ce se kapacitet povecati za nesto malo vjerovatno.Ima tu jos dosta stvari u planu....Sve to odlicno zvuci,ali dok ne vidim bagere na Gradskom i baustelce ne vjerujem nista! :mrgreen:
hahahahah velis koga su zmije grizle i gustera se boji :)

ja ipak vjerujem da cemo gledati te bagere i baustelce :)

nego , steta je sto je tema malo posustala, trebalo bi pisati o desavanjima vezanim za odlaske i dolaske, prijedloge i tako to, jer ko zna ko ovo cita, mozda nekom damo dobru ideju :)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 12 dec 2009, 18:20

inace obrisani link koji je radebl postavio ide tekst :

" на " &
Friday, 11 December 2009
% ¥ % & ? " " ? за $ јер је " $ ? ? ? " & " %. ? ? ? су & $ " % " " ? $ $ у $ $ " ' $ " ? на $ сцену, ? " $ % све & " на ? & $ ? / " у ". - $ је јасно $ - ? ? " ? ? " ове " $ $ & & у џеп & " $ $ ¥ & " ? $ " све зацртане ". Тренер " је - & у " " $, па - на " у $ ? $ $ & ?, $ ", Огњен $, $ ", $ " " $ ?.
- Не " то назвао трансфер-?. То су " " су ? ? " " " је $ - за " " / $ пронађу " '. " $ $ ", у " $ тога $ ? " уговор ? не, " - на ", па се $ у & $ $ врате на ? врата – " је ? ".

$ $ " " - " $ " $ $ јесте " $ ", " " је % & $ ?. " је $ ", ?, $, $, ? се " ' $ стратегу "црвено-?".

- ' " " $ " $ праву ?. " $ " у " ", то је $. Са $ стране, " је ? " " ? је % " се за " састав. " $ $, % са $ " ? " " % " & $ – " је $ " ".

$ се $ $ " " са овог ", $ " $ & ? ' $ $ $ " ?. $ је пет " ", а " је " $ $ & $ $ " " (3:2), $ је " за $ $, те ?, " је & $ јесењег ". Његова " % " ", " је ' " " $ " " - " " на / $ се & за " 11. Огњен $ је $ ? на $ ", $ " $, а ", " " " ? & " ? су ". Оно % $ у " је $, " % $ ?, ? пет " ? су на & ? & & $ " " '.

$ је " о ", на $ $ су "" $ ?". " $ " ? не ? $ " о " " & је тренер " " на ? /.

- За $ не " " ? $ " & о ". ? " " $ " ", а $ на & не $ $ ? трансфера. " $ & ", $ $, & " " ". За $ ' ' " ' ? – загонетан је ".

' " ", & " " ? $ $ " " " - " ове " за &. ? $ " $ $ " " са $ $ " " уговор са ?, а управа " ? за њега " $ " на " %. То је за $ $ " за ? овог трансфера. " $ не " $ је - разговарао са $ " &.

- ¥ је $ ' ? & разговоре, ? % " " " %. " уговор са ? " & ? ". " ' " ? & $ " " управе. $ се " ?, у & су $ " $ " ? " $ се ". ", " не " ' $ ' – & је ".

На " / ? се " $ $ $ ", " ? ? ". $ ? " ?, & " " " " са $ $ $ ", " је ? $ " % '. Попут ", " $ " не " $ су са " ? $ са $ $.

- " ' " & разговоре са $ " &, ? " са $ " % ? ? ?. ", " " је $ у ". Не ' " " $ ' & у ' &. & је ? ? " " је ", ? & " " ? & – ? ".

" су " " $ & $ " за & сезоне. " - " / 11. јануара " & тога " -, & / тренер ", са $ $ " $ ван ?.

- - је $ $ $ " $ на ", а у ? & " ? $ " $ " за $ ? ". " ? $ " $ % - управа ? ". " " ' $ терене, $ ? за $ " " ". " $ - " у $ ? $ – " је "

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 dec 2009, 18:22

jovanbl je napisao/la: hahahahah velis koga su zmije grizle i gustera se boji :)

nego , steta je sto je tema malo posustala, trebalo bi pisati o desavanjima vezanim za odlaske i dolaske, prijedloge i tako to, jer ko zna ko ovo cita, mozda nekom damo dobru ideju :)
Hehe bas tako! :mrgreen: Ma iskreno cini mi se da sadasnja uprava dobro zna sta radi,i da odavno u Borcu nisu bili ovako sposobni i odgovorni ljudi! ;) Evo i teksta u vezi stadiona koga zanima:

& " $ $

? & - " $ $ у ?, & " $ & ? $ на ' терену " ? сусрете $ &, & & " у "црвено-?" &. ? Управног $ & & $ ", " је $ за " ", " је $ на & $ у ? ?.

- Европа је % ", а ? на & сцену ' $ $ потпуно " " са $ на & ' $ " " $ " & $ $. У $ ? $ - са $ ? $ ?, $ " &, & је & $ га " " са $ – & је ".

' ?, ? " $ $ $ " " ? " / нове ? на $, те " " $ " ".

(? &)
Treci put castimo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 dec 2009, 19:12

jovanbl je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Sto se tice price oko stadiona,istina je da se planiraju graditi sjeverna i juzna tribina,sve cetiri tribine ce imati stolice,tako da ce se kapacitet povecati za nesto malo vjerovatno.Ima tu jos dosta stvari u planu....Sve to odlicno zvuci,ali dok ne vidim bagere na Gradskom i baustelce ne vjerujem nista! :mrgreen:

ma nema nista od toga,pa juce dodo rekao da ce se na tom mjestu praviti neke zgrade,a borac ce dobiti novi stadion na novoj lokaciji...mislim,toliko ima tih prica da vise ne vjerujem u nista...

"TRECI PUT CASTIMO"

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 dec 2009, 19:18

radebl je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

ma nema nista od toga,pa juce dodo rekao da ce se na tom mjestu praviti neke zgrade,a borac ce dobiti novi stadion na novoj lokaciji...mislim,toliko ima tih prica da vise ne vjerujem u nista...

Zar je moguće da još vjerujete u ta obećanja Laktašenka.Ako vam svlačionice sredi budite sretni, vidite da ga prpa fata, sve te pare će iskoristiti za bjeg iz BiH od zatvora i naravno valja keširati vlastitu vojsku koja će ga braniti

slika
Strauss Junior

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 dec 2009, 19:23

JA VOLIM SAMO BORAC,ZA NJEGA SAMO ZNAM-CRVENO PLAVE BOJE SVE ĆU DA VAM DAM!!!!
ovo mi je 100 post-shvati te me :)
Zadnja izmjena: radebl, dana/u 12 dec 2009, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.

"TRECI PUT CASTIMO"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 dec 2009, 19:32

radebl je napisao/la:JA VOLIM SAMO BORAC,ZA NJEGA SAMO ZNAM-CRVENO PLAVE BOJE SVE ĆU DA VAM DAM!!!!
OVO MI JE 100 POSTA-SHVATI TE ME :)
Pa mog'o si stavit crvenu boju fonta a ne narandzastu! ,,daltonista :mrgreen:
slika

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 dec 2009, 19:34

nime_tm87 je napisao/la:
radebl je napisao/la:JA VOLIM SAMO BORAC,ZA NJEGA SAMO ZNAM-CRVENO PLAVE BOJE SVE ĆU DA VAM DAM!!!!
OVO MI JE 100 POSTA-SHVATI TE ME :)
Pa mog'o si stavit crvenu boju fonta a ne narandzastu! ,,daltonista :mrgreen:
slika
hahaha

slika
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.