Netačno!mmmirza je napisao/la:borac - sarajevo je bilo na moja tv, a ne na bht1.Armageddon2012 je napisao/la:nek mi neko da bar jedan razlog zbog cega se prenosi sutra siroki-olimpik sa prazne pecare,a ne sarajevo-borac![]()
![]()
ja mogu bez imalo razmisljanja naci 10 razloga zbog cega bih prednost dao utakmici sarajevo-borac,ali bice mi lakse ako mi neko napise barem jedan u prilog utakmice na pecari...dobro,slavija-sloboda,ok bas zanimljiva utakmica,ali ovo![]()
![]()
znaci,dva kluba od kojih borac ima brojcano vecu posjetu iako je 9 utakmica odigrao pred praznim tribinama..!!?![]()
-utakmica na pecari potpuno zavisi od rezultata sa koseva,u suprotnom je totalno nevazna....
-siroki kaznjen igra pred praznim tribinama (i bez kazne ne bi bilo vise od 100 gledalaca)
-argument ne moze biti ni da je utakmica prenosena jesenas,jer je prenoseno i borac-sarajevo....
ne razumijem zaista,i molim pojasnjenje...
ugovor je potpisan jos prije pocetka prvenstva i utakmice za prenos su odabrane jos jesenas.mozemo biti zadovoljni da mozemo ikako gledat premijner ligu na tv-u , a svi se nadamo da ce se sljedece sezone prenositi dosta interesantnije utakmice, odnosno koje i stvarno jesu derbi kola
Bio prenos Borac-Sarajevo na BHT,milion posto...
i ovo sutra je jedina utakmica koja neće biti prenošena,a da je prenošena jesenas...

[/quote]