FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi aBd veceras izvodimo skroz pomijesanu ekipu, i zato skacu kvote
A do 85 minute ce biti 1-1
I onda Hadzic svojim pogotkom donosi pobjedu
I do daljneg ce svim pljuvacima i kriticarima zacepiti usta
Ovo je neko moje vidjene vecerasnje tekme
A do 85 minute ce biti 1-1
I onda Hadzic svojim pogotkom donosi pobjedu
I do daljneg ce svim pljuvacima i kriticarima zacepiti usta
Ovo je neko moje vidjene vecerasnje tekme
Danas oštro od prve minute, po nogama ih udarat i siječi igru non stop, kazna i da znaju gdje su, usput im dva komada uvaliti, zamotati ih u papir i nabit nogom nazad u Mostar i prekinuti neke lažne prijateljske odnose. Prijatelj ti izađe u susret. Yebat ih.
Ma samo malo kontra tamnoputih, tebi ce Morto i njihove adrese dati

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
P. P. 2.00 kvota na Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za takvu vrstu dogovora sam uvijek dostupan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo jedna insajderska..ovo su prvih 11 danas
----------‐---Kovacevic----
Hodzic-Milicevic-Dupovac-Salcin
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ti si čini mi se u četvrtak pisao da je Đani zadobio možda i težu povredu, on za 3 dana u prvih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:08Evo jedna insajderska..ovo su prvih 11 danas
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Srecom nije...bio je na pregledima i sve je okZundo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:11Ti si čini mi se u četvrtak pisao da je Đani zadobio možda i težu povredu, on za 3 dana u prvih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:08Evo jedna insajderska..ovo su prvih 11 danas
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić![]()
Ovako bi trebali izaci danas, ali ako se nesto promjeni napisat cu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
oo ako ne bude ovako danas znaci sjekira odma radiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:08Evo jedna insajderska..ovo su prvih 11 danas
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Super, dobro je ovo. Uz to će vjerovatno Krle i Fanimo u drugom poluvremenu zamjenit Tatara i Jukića koji su igrali dosta, pa i vjerovatno Pidro umjesto SalčinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:15Srecom nije...bio je na pregledima i sve je okZundo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:11Ti si čini mi se u četvrtak pisao da je Đani zadobio možda i težu povredu, on za 3 dana u prvih 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:08Evo jedna insajderska..ovo su prvih 11 danas
--------Oremus--Susic
Tatar-Mustedanagić-Jukić
----------Handžić![]()
Ovako bi trebali izaci danas, ali ako se nesto promjeni napisat cu![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce makedonce i drugu utakmicu poceti sa klupe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
2.05 trenutno na nas kvota....al se tovari na Velez lova danas....pola hercegovine stavilo auto..kucu..njivu 

-
- Kontakt:
Velezova snaga je agresivnost veznog reda i brandao,odbrana je spora kad napadaju moraju ici visoko stoperi i tu ima puno prostora. Idealno bi bilo povesti onda cvrsto stati u sredinu, nisu previse kreativni kad moraju napadati na postavljenu formaciju. Vjerujem da ce Vinko znati sta i kako treba, velez zna biti kurcevit ko i Fedja al isto tako znaju i ispuhat ko na grbavici. Ja bi im prepustio loptu i ulogu favorita
Slazem se sa svim napisanim. Objektivno i mene je strah Pidre i njegove forme, Salcin mi nekako djeluje sigurniji od njega, samo Djani mora izbaciti one carlame koje voli provodit na centru igralista kad hoce okretat protivnickog igraca. To nam se moze osvetiti. A Bobica ako potrefi da kiksa ide to lagano i opusteno. Objektivno Velez je igracki dosta slab ali slabo mijenjaju ekipu cijede jednih te istih 13-14 igraca, uigrani su dosta. Po meni mnogo su izgubili odlaskom Maneva. Plus povrijedjen im je onaj Hasanovic.fera je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:40zvonic jeste rupa i jedan od losijih igraca na svojoj poziciji u cijeloj ligi ako racunamo igrace s vecom minutazom ali bobic vec ima i drugu stranu zna nekad odbraniti nevjerovatne stvari.
Mulic im je vec glavni igrac po meni i treba se paziti jer pravili smo dosta glupih faulova u zoni suta u prethodnim utakmicama pidro je tu prednjacio valjda ce se danas cuvati. Velez ima sansi ako ih odbrana posluzi i kad smo u najjacem sastavu al s druge strane nasi mogu odigrati opusteno napokon jednu utakmicu jer sav fokus je na brestu svi bi velez halalili kad bi prosli dinamo.
Ne znam kakvi su s visinom? Mulic, Zvonic? Drugi stoper im Zeljkovic koliko sam gledao. Mozda tu negdje lezi nasa sansa. I prosle sezone na Kosevu smo im nakon kornera dali gol, doduse Bobicu lopta ispala.

Sto se tice pritiska, ne znam sta bih rekao... Iskreno s danasnja 3 boda ides opusten u Bjelorusiju, dok s nekim negativnim rezultatom onda se stavlja pritisak i na Bjelorusiju i na Radnik za vikend. A tri boda kuci se ne smiju prosipati, moramo iskoristiti kiks kona, olaksati sebi, a biti tik uz njih.
Pobjeda

- feniksptica
- Kontakt:
Onaj visoki u napadu dobro suta slobodne i to s vece udaljenosti. Treba na to bas pripazit...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel nam dosta danas 5 razlike? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nadam se da smo se uozbiljili nakon Mladosti sa pravljenjem prekršaja u opasnoj zoni.feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2020, 13:40Onaj visoki u napadu dobro suta slobodne i to s vece udaljenosti. Treba na to bas pripazit...
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma nek vas nosi vetar
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ovaj jablan Fejsal igra od 2014god profesionalni fudbal.
Ukupno ima u karijeri 103 nastupa i dao je 15golova.
E ako se njega trebamo plasiti lika koji daje gol svaku 8-mu tekmu da se roknemo odmah
Ukupno ima u karijeri 103 nastupa i dao je 15golova.
E ako se njega trebamo plasiti lika koji daje gol svaku 8-mu tekmu da se roknemo odmah
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 41 gost.