FliX je napisao/la:Prica se da je Dzeko trazio od Morza, da mu Morz nadje stelu da predje u one francuske sestoligase gdje je igro Morz gdje je ujedno i steko reputaciju, te mu i postao idol![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FliX je napisao/la:Prica se da je Dzeko trazio od Morza, da mu Morz nadje stelu da predje u one francuske sestoligase gdje je igro Morz gdje je ujedno i steko reputaciju, te mu i postao idol![]()
![]()
Cuj pravit probleme dao bi on njega i mnogo jeftinije zna se ko je Dzeku odveo i ko je zasluzan za njegov uspjeh to Amar sigurno nijeVirtu4l je napisao/la:Idolom koji mu nije pravio probleme kad je odlazio, za šta mu je ovaj i danas zahvalan.samoposteno je napisao/la:Idolom koji ga je prodo za steku cigara
A možda bere i sevape. Jer se zna da su najveći nahranit' gladnog i napojit' žednog.Virtu4l je napisao/la:Pored toga znači i da je Edin Džeko imao čast da ide na ručak sa svojim idolom.Centre forward je napisao/la:Da se Amar ogreb'o za besplatan steak. Moožda i kiselu vodu.Monci je napisao/la:Bioje nedavno i ručak u Sarajevu. Edin i Amar. Šta to znači?
Ozbiljan odgovor. Edin je debitovao kod Amara sa 17. godina i gleda ga kao da mu je otac.dinoze je napisao/la:Ozbiljno pitanje: Zar nije Edin za Amara bio kloc i Amar mu nikada nije pravu sansu dao?
Koliko se sjecam Plisek je zaduzen za Edinov uspon.
Prvo, ne znam kakvo kontriranje? Kontriranje je jer se ne slažem sa izborom Mehe Kodre za selektora? Ne bih rekao da je to kontriranje, još kad dodamo da se na ovu temu sjatilo dosta ološa sa premijerligaških tema, odgovor je jasan. Oni liječe svoje komplekse iz prošlosti i ne znaju normalno komunicirati, ovdje su samo vidjeli dobar poligon za priču koju obično vidimo u komentarima na klixu.Centre forward je napisao/la:Ne znam Virtual čemu konstantno kontriranje raji ovdje. Ako te neko plaća, to se i može razumit'. A ako je džaba, vjeruj da sam iskreno zabrinut.
kodro je loš izbor.. već sam rekao BiH igra mekan fudbal, Kodro to neće promijenitiVirtu4l je napisao/la:Prvo, ne znam kakvo kontriranje? Kontriranje je jer se ne slažem sa izborom Mehe Kodre za selektora? Ne bih rekao da je to kontriranje, još kad dodamo da se na ovu temu sjatilo dosta ološa sa premijerligaških tema, odgovor je jasan. Oni liječe svoje komplekse iz prošlosti i ne znaju normalno komunicirati, ovdje su samo vidjeli dobar poligon za priču koju obično vidimo u komentarima na klixu.Centre forward je napisao/la:Ne znam Virtual čemu konstantno kontriranje raji ovdje. Ako te neko plaća, to se i može razumit'. A ako je džaba, vjeruj da sam iskreno zabrinut.
Sinoć sam postavio pitanje zašto je Meho Kodro dobar izbor i niko mi nije odgovorio, dakle nikome se ne diskutuje o fudbalu, sve se svodi na izlizane pokušaje humora gdje uglavnom ispadaju jadni.
Drugo, trebam da podržavam ono što 90% dokazanih neznalica podržava da bih bio IN i prihvaćen? Svi vi koji ste duže na forumu veoma dobro znate da meni nije bitna klupska pripadnost kada je reprezentaciju u pitanju, podržavao sam Sušića, Baždarevića nisam, to je sasvim dovoljno.
Ko je na kraju bio u pravu?
Poštovani,Virtu4l je napisao/la:Prvo, ne znam kakvo kontriranje? Kontriranje je jer se ne slažem sa izborom Mehe Kodre za selektora? Ne bih rekao da je to kontriranje, još kad dodamo da se na ovu temu sjatilo dosta ološa sa premijerligaških tema, odgovor je jasan. Oni liječe svoje komplekse iz prošlosti i ne znaju normalno komunicirati, ovdje su samo vidjeli dobar poligon za priču koju obično vidimo u komentarima na klixu.Centre forward je napisao/la:Ne znam Virtual čemu konstantno kontriranje raji ovdje. Ako te neko plaća, to se i može razumit'. A ako je džaba, vjeruj da sam iskreno zabrinut.
Sinoć sam postavio pitanje zašto je Meho Kodro dobar izbor i niko mi nije odgovorio, dakle nikome se ne diskutuje o fudbalu, sve se svodi na izlizane pokušaje humora gdje uglavnom ispadaju jadni.
Drugo, trebam da podržavam ono što 90% dokazanih neznalica podržava da bih bio IN i prihvaćen? Svi vi koji ste duže na forumu veoma dobro znate da meni nije bitna klupska pripadnost kada je reprezentaciju u pitanju, podržavao sam Sušića, Baždarevića nisam, to je sasvim dovoljno.
Ko je na kraju bio u pravu?
Slavkoa Petrović ili Dragan Okuka,a i vrijeme je da srbin bude izbornik, u zemlji u kojoj živi milion srba.Zenzo je napisao/la:Na kraju nece biti ni Amar ni Kodro nego neki srbin da bi bio mir u kuci jer ce ovi iz RS sve da prevrnu naopacke.
Zaboli me neka stvar da li su selektori bili ili ce biti srbi, hrvati, bosnjaci, eskimi ili budisti.markomilanov je napisao/la:Slavkoa Petrović ili Dragan Okuka,a i vrijeme je da srbin bude izbornik, u zemlji u kojoj živi milion srba.Zenzo je napisao/la:Na kraju nece biti ni Amar ni Kodro nego neki srbin da bi bio mir u kuci jer ce ovi iz RS sve da prevrnu naopacke.
Evander je napisao/la:Zaboli me neka stvar da li su selektori bili ili ce biti srbi, hrvati, bosnjaci, eskimi ili budisti.markomilanov je napisao/la:Slavkoa Petrović ili Dragan Okuka,a i vrijeme je da srbin bude izbornik, u zemlji u kojoj živi milion srba.Zenzo je napisao/la:Na kraju nece biti ni Amar ni Kodro nego neki srbin da bi bio mir u kuci jer ce ovi iz RS sve da prevrnu naopacke.
Manite nas tog primitivnog razmisljanja.
Svakako treba biti stručnjak,ali nekako da li slučajno,25 godina ,prolaze stručnjaci iz sarajeva,koji nikad nisu videli evropu u avgustu,koji nisu trenirali ozbiljna klub u ozbiljnoj ligi,Slavko i Okuka nikako nisu slabiji kandidatio od Amara i Meha,mislim da zbog smirivanja tenzija,treba da bude neko od ova dva kvalitetna stručnjaka,koji pozanaju prilike u bh fudbalu,a ne bi imali pritisak klupske javnosti u bih.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk