HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Jedan je Ivan Velić,ovo sto on uspjeva to je cudo.Sve čestitke prvo njemu pa onda i igračima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- M. Scofield
- Kontakt:
Čestitke momcima na pobjedi, ovo je bila jedna momčadski izborena pobjeda, mala zamjerka publici mislim da je dvorana trebala biti puna sinoć protiv ovakvog protivnika al mislim da ljudi nisu vjerovali da ima šanse za pobjedu pa nisu došli, (nisam ni ja vjerovao pa sam došao)
Audere est Facere
Bravo široki, sve čestitke !!!
Pobjeda nad Partizanom slađa je od 10 drugih
Nek živi ljubav, nek se budi dan, neka svako dijete mrzi Partizan

Pobjeda nad Partizanom slađa je od 10 drugih

Nek živi ljubav, nek se budi dan, neka svako dijete mrzi Partizan

Cestitke iz Sarajeva, kapa dole za ove mlade momke, samo ih treba istrpiti do kraja, a siguran sam da ce nesto biti od njh.
Da li treba dalje
Hvala navijacima Sirokog za rezultat, nisam bio kuci
Za provokacije, cujemo se u drugom dijelu sezone
Idealno vrijeme za igranje tekmi sa Partizanom je ovo, jer nisu uigrani, nisu kompletirani do kraja...

Cestitke igracima, Velicu, navijacima....Ja imam neki ludi osjecaj da ce Siroki sutra da ponudi vrlo dobru partiju...
Da li ce to da bude dovoljno za trijumf, budemo vidjeli.....
Hvala navijacima Sirokog za rezultat, nisam bio kuci

Za provokacije, cujemo se u drugom dijelu sezone

Idealno vrijeme za igranje tekmi sa Partizanom je ovo, jer nisu uigrani, nisu kompletirani do kraja...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pridružujem se čestitkama, široki me oduševio, posebno ona mladost...a dobra vam i pojačanja prilepić i peršić, imaju muda
partizan je očito slabiji negolani, pa taman da dovedu još dvojicu jakih igrača. ali, dobro, nije žurba ako planski idu, ovo nek im bude tranzitna sezona (pričam o evropi, u nlb ligi su još favoriti), trebalo je i duletu sezona i znoja dok je ostvario lanjski golemi uspjeh.

partizan je očito slabiji negolani, pa taman da dovedu još dvojicu jakih igrača. ali, dobro, nije žurba ako planski idu, ovo nek im bude tranzitna sezona (pričam o evropi, u nlb ligi su još favoriti), trebalo je i duletu sezona i znoja dok je ostvario lanjski golemi uspjeh.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka cast mladim momcima na odlicnoj igri,jos su jednom pokazali kao se na njih mozemo osloniti kako smo ove godine bez nekih jakih pojačanja usli u sezonu (morovic jos nije na razini,persic na trenutke dobro igra ali nije to jos na pohvalu,za razliku od pilepica koji je zasigurno najbolje pojacanje ove godine kojemu se nisu bas davale velike sanse ove godine jer je dosta mlad ali je pokazao u ovih par utakmica da je dosta dobar momak ima srca i tricu opaliti i uci pod kos i po meni bi ga trebalo vise gurati),a onog naletilica(gigu) stvarno treba poslati na posudbu negdje jer ove godine nije organiziro dva kvalitetna napada a gledo sam 90% utakmica momak nema nikakve ideje u napadu samo gleda da se rjesi lopte sto prije strah ga uci pod kos a sut mu je nikakav,stvarno neznam sta ga vise guraju,od ostalih cini mi se da planinic polako izrasta u dobrog centra samo da je napaljen svaku utakmicu kao protiv partizana,barac solidan ali cini mi se da bolje igra u gostima nego kuci,od starih grgat, stembo,spralja bili su dobri ali mogli su i bolje,treneru velicu svaka cast na dobro pripremljenoj utakmici samo mu je moja zamjerka sto vadi igraca cim napravi i malu gresku,ostalo sve pet,sad treba ovako nastaviti igrati da ne bismo slucajno bili zadnji u nlb jer znamo sta to znaci ipak smo mi najmanji klub u ligi po proracunu rosteru i svemu ostalome treba pogledati ostale ekipe npr. cedevita koja ce ove godine po meni biti najjaca ekipa u hrvatskoj,zagreb(kasun,simon,zoric,mulamerovic)Igokeja(dovela ove godine min. 5 pojacanja o kojim mi mozemo sanjati),olimpija također vrlo dobra,zadar isto,Cez nymburk ce biti sigurno medu 4,radnicki,buducnost,hemofarm svi dobri,po meni zvezda krka i mi smo najlosiji ali ako ovako nastavimo igrati nece biti nikakvi problema ali sigurno ce nam trebati jedno kvalitetno pojacanje samo naprijed momci!
Š.B. FOREVER
Š.B. FOREVER
Ma ja znam da je Fidelisu drag Naletilic, zato je stavio ovu sliku

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemoj da ti dzaba drzim jedno vaspitno predavanjeŠB_Fidelis je napisao/la:The man's a killer.

Znam ja odlicno sta ti mislis o Gigi Naletilicu, dzaba ti se sad izvlacit, dzaba...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vec rekoh, covjek je ubojica, kakav Novica.
Sve vidi pri organizaciji igre, ubojit sut kad svi ostali stanu, racionalna selekcija istog i manjak straha, a njegove legendarne sposobnosti kad je ledjima prema kosu su vec postale mit u sirokobrijeskim kuloarima. 

...Život za Široki...
Cekaj, je li to ti o Sarasu ili o NaletilicuŠB_Fidelis je napisao/la:Pa vec rekoh, covjek je ubojica, kakav Novica.Sve vidi pri organizaciji igre, ubojit sut kad svi ostali stanu, racionalna selekcija istog i manjak straha, a njegove legendarne sposobnosti kad je ledjima prema kosu su vec postale mit u sirokobrijeskim kuloarima.

Stvarno se nesto desava s tobom u posljednje vrijeme...
Da ne navijas za LAL, mislio bi da si totalno otisao "ulijevo"

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- black hole
- Kontakt:
svaka čast našim mladim a sad da oće iznenaditi u vršcu to bi protiv budućnosti napunilo dvaranu do vrha
DOŠAO JE I TAJ DAN UMRO JE PARTIZAN

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

šta imaju iznenađivati u Vršcu, pobjeda nad Partizanom je umjetnost, nek se bore pa šta bude. A radi ove pobjede dvorana treba biti puna, ali ne staticna kao inace već da im bude prava podrškablack hole je napisao/la:svaka čast našim mladim a sad da oće iznenaditi u vršcu to bi protiv budućnosti napunilo dvaranu do vrha![]()
![]()
![]()
- black hole
- Kontakt:
a eto bio bi red dobiti u vršculjutinar je napisao/la:šta imaju iznenađivati u Vršcu, pobjeda nad Partizanom je umjetnost, nek se bore pa šta bude. A radi ove pobjede dvorana treba biti puna, ali ne staticna kao inace već da im bude prava podrškablack hole je napisao/la:svaka čast našim mladim a sad da oće iznenaditi u vršcu to bi protiv budućnosti napunilo dvaranu do vrha![]()
![]()
![]()

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu

Ocigledno su se @Barney, @SB_Fidelis, @Target udruzili protiv mene....
Ne znam zasto...
Treba ovo sve banovati, sve

Ne znam zasto...
Treba ovo sve banovati, sve

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu?? 

Ah sto su apetiti porasli poslije PartizanaŠB.TRN je napisao/la:Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu??

Cak i da ne cuva, Siroki ima 5 posto za pobjedu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.