a evo, vratil se u igruTritolone je napisao/la:Tomic se prepa da bi moga proc Novaka, mislim da je sad gotovo.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ne ne ne ne ne valja ovo, Tsonga pravi brejk i u 4. setu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Izgubit ce Federer
Ide Tsonga prema petom 

Razigrao se Tsonga.
Nevjerovatno, nakon sigurnih 2-0, on je njega vratio u igru i sada ce biti svega.
Nevjerovatno, nakon sigurnih 2-0, on je njega vratio u igru i sada ce biti svega.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
kaj nebi valjalo?Edin TM87 je napisao/la:Ne ne ne ne ne valja ovo, Tsonga pravi brejk i u 4. setu![]()
![]()
![]()

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
pa kaj ti bum rekel?maminho je napisao/la:kaj nebi valjalo?Edin TM87 je napisao/la:Ne ne ne ne ne valja ovo, Tsonga pravi brejk i u 4. setu![]()
![]()
![]()
![]()

osim da navijam za Rogera i pratim njegov svaki mec unazad puno godina

Roger Federer the greatest of all time!
Jao, jao Bernarde!
Odličan meč između njih dvojice, strašno! Mislila sam da će ovo Nole lakoćom riješiti nakon onako lakog prvog seta, ali... "nije gotovo dok sudija ne kaže", je li?
Uživanje, definitivno. Više mi gotovo nije ni važno ko će pobjediti, samo neka traje ovakva igra.
A, ne gledam Federera. Samo pratim statistiku, nadam se da će vratiti break, i uzeti ovaj 4. set. Idemo Redžo!
Odličan meč između njih dvojice, strašno! Mislila sam da će ovo Nole lakoćom riješiti nakon onako lakog prvog seta, ali... "nije gotovo dok sudija ne kaže", je li?
Uživanje, definitivno. Više mi gotovo nije ni važno ko će pobjediti, samo neka traje ovakva igra.

A, ne gledam Federera. Samo pratim statistiku, nadam se da će vratiti break, i uzeti ovaj 4. set. Idemo Redžo!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
ispadne li jedan od dvojice favorita ja zadovoljanBaDa12 je napisao/la:Jao, jao Bernarde!
Uživanje, definitivno. Više mi gotovo nije ni važno ko će pobjediti, samo neka traje ovakva igra.![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
A jbt...5. set
Ne znam Bgm sta da ocekujem, Tsonga je uhvatio ritam i ne izgleda dobro po Rogera.
Jos i ovi retardirani Britanci navijaju za Tsongu

Ne znam Bgm sta da ocekujem, Tsonga je uhvatio ritam i ne izgleda dobro po Rogera.

Jos i ovi retardirani Britanci navijaju za Tsongu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kraj na terenu broj 1. Nole konačno završava posao!
Federer se još mora pomučit da prođe!
Federer se još mora pomučit da prođe!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kakav poen na break loptu Noleta.
Nisam pratio dosadašnji dio meča (prebacih na 5:4 u 4. setu
) i nadam se da će ovo Nole riješiti ovim servis game-om. Valjda će večeras negdje biti snimak ovog meča, pa da se zavalim i pogledam ono što sam propustio. 

Nisam pratio dosadašnji dio meča (prebacih na 5:4 u 4. setu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
I opet break...
Opustio ruku i udara i udara i sve prolazi...tesko da se Roger moze vratiti, stao je servis, sve je stalo...

Opustio ruku i udara i udara i sve prolazi...tesko da se Roger moze vratiti, stao je servis, sve je stalo...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
$ Цонга!
Federer vs Tsonga je tenis na nivou meca Federer vs Djokovic sa RGa. Dakle, atomski tenis.BaDa12 je napisao/la:Jao, jao Bernarde!
Uživanje, definitivno. Više mi gotovo nije ni važno ko će pobjediti, samo neka traje ovakva igra.![]()
Djokovic los. Na iskustvo resio Tomica, koji je pokazao da je talentovaniji igrac od Raonica i Harrisona.
Mora stati servis, mora i to je jedina sansa, ako on bude pogadjao prvi do kraja petog seta, dobit ce mec.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- sarajlija89
- Kontakt:
Mora biti agresivniji Roger na servis Tsonge i vise rizikovati, jer vise nema sta izgubiti...
Ne mogu da vjerujem, ionako me glava boli, jos da zijani Roger i cijeli dan propade
GO ROGER
Ne mogu da vjerujem, ionako me glava boli, jos da zijani Roger i cijeli dan propade

GO ROGER
Auu kako Tsonga igra ,fantasticno ,servis odlican ,pogadja sve ,"najveci " ce se bogami morati potruditi da pokusa ovo stici ,ali ovaj ako nastavi ovako servirati bit ce veoma teško