FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drag mi je Amar, kao da mi je brat. Al brate ova priča poslije današnje utakmice je žešći šupljak. Kakav teren, termin i ostale gluposti. Isto kao da igramo u najmanju ruku englesku premijer ligu a ne BiH. Loše igramo, nikakve inicijative, krila nemamo, golmanu imam osjećaj kad se približavaju napadači da sere u gaće unaprijed, Krpiću treba 6000 prilika za go, A. Zec isto kao vrijeme promjenjiv. Ne razumijem zašto nema mjesta za mlađe igrače, ne vjerujem da bi bili gori od pojedinih igrača koji sad igraju haman svaku utakmicu. Zalimbo me za prilike, golovi se pišu. A idem na skoro svaku utakmicu,barem kući. I ići ću, ali ovakvim pristupom igri nemamo se čemu nadati.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ovaj Zrinjski kad im je najveca euforija, kad idu po ljude kucima da ih dovedu na utakmicu skupi ih se 7.000 pa im nije smetalo da uzmu 4 titule za 5 godina. To nema nikakve veze s navijacima. Sta smo dobili sto ih mazis i pazis ko da su Bayern? Kurcinu svaki put kad ti nesto treba isto picke izadju na teren. Oni imaju beton primanja za nase uslove, ja za to radim pola godine, **** me ko stigne, opet trcim da stignem na utakmicu nemam kad ni jest, platim kartu, kupim dres, placam claniranu i nakon svega toga ja moram gledat **** Zeceve kojim je ispod casti da igraju jer je kao vruce. Nek oni mene i slicne pogledaju u oci ako imaju obraza poslije ovih 5 godina.mohikanac12 je napisao/la:Nemas sta psovat. Sta si dobio? Iskreno govorim, puca mi qurac hoce li se neko uvrijediti, ali navijaci su veci sminkeri od igraca. Samo da je pametovat, kritikovat, kreveljit se. U qurac krasni i podrska, stadion u centru grada, imas prevoz, imas parkinga more, borimo se za nesto, nije minus petnaest a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ako nije derbi.HongKong je napisao/la:Ma sad svaki **** moze doci u Zelju da glumi igracinu. Treba im **** mater s tribina svaku utakmicu. Mrs. Nek sami traze ispisnice ili nek se bore dok ima krvi u njima. Gofnari....
Neka se svako u oci pogleda, je li ovo nacin na koji se treba raditi. Pritisli sa svih strana, hijene samo cekaju da nas ujedu za supak a navijaci umjesto da se izdignu, stanu uz klub, budu brana i stite klub od losih stvari, oni jedva docekaju da "opletu". Ko ce nam to pomoci ako mi necemo, savez, pitari, Dzon Vejn mrtvi? Hajde kritika to mora biti, ali realno, daleko je ovo od dobrog, da ne kazem ni blizu. Smeta pojedincima sto sunce seta iznad stadiona, u piqku lijepu materinu. Ustani sunce ti yebem, na stadion, navijaj, budi vjetar u leđa a ne teg oko vrata. Da mi budemo iznad nivoa, da dizemo standard, da uzivam jednom u krcatoj Grbavici protiv Ž kluba. Hoš titulu preko moje tv, dobices cunu.
Cast izuzetcima, onoj skupini budala poput mene sto se vrtimo po utakmicama bez obzira na sve. Neka se ljuti ko god hoce, u kost pa nek sve izgori.
Cuva Bog Zelju svog!
Prosipa supljuBenzapen je napisao/la:Drag mi je Amar, kao da mi je brat. Al brate ova priča poslije današnje utakmice je žešći šupljak. Kakav teren, termin i ostale gluposti. Isto kao da igramo u najmanju ruku englesku premijer ligu a ne BiH. Loše igramo, nikakve inicijative, krila nemamo, golmanu imam osjećaj kad se približavaju napadači da sere u gaće unaprijed, Krpiću treba 6000 prilika za go, A. Zec isto kao vrijeme promjenjiv. Ne razumijem zašto nema mjesta za mlađe igrače, ne vjerujem da bi bili gori od pojedinih igrača koji sad igraju haman svaku utakmicu. Zalimbo me za prilike, golovi se pišu. A idem na skoro svaku utakmicu,barem kući. I ići ću, ali ovakvim pristupom igri nemamo se čemu nadati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta preporucujes? Da ih ganjamo po gradu s toljagama. Da klub obezbijedi Plavi salon da skupimo igrace i citam im lekciju. Da uletimo na trening i **** im mame? Ja predlazem podrska puna, tu smo u vrhu. Nismo sedmi sa 11 bodova manje od prvog.HongKong je napisao/la:Ovaj Zrinjski kad im je najveca euforija, kad idu po ljude kucima da ih dovedu na utakmicu skupi ih se 7.000 pa im nije smetalo da uzmu 4 titule za 5 godina. To nema nikakve veze s navijacima. Sta smo dobili sto ih mazis i pazis ko da su Bayern? Kurcinu svaki put kad ti nesto treba isto picke izadju na teren. Oni imaju beton primanja za nase uslove, ja za to radim pola godine, **** me ko stigne, opet trcim da stignem na utakmicu nemam kad ni jest, platim kartu, kupim dres, placam claniranu i nakon svega toga ja moram gledat **** Zeceve kojim je ispod casti da igraju jer je kao vruce. Nek oni mene i slicne pogledaju u oci ako imaju obraza poslije ovih 5 godina.mohikanac12 je napisao/la:Nemas sta psovat. Sta si dobio? Iskreno govorim, puca mi qurac hoce li se neko uvrijediti, ali navijaci su veci sminkeri od igraca. Samo da je pametovat, kritikovat, kreveljit se. U qurac krasni i podrska, stadion u centru grada, imas prevoz, imas parkinga more, borimo se za nesto, nije minus petnaest a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ako nije derbi.HongKong je napisao/la:Ma sad svaki **** moze doci u Zelju da glumi igracinu. Treba im **** mater s tribina svaku utakmicu. Mrs. Nek sami traze ispisnice ili nek se bore dok ima krvi u njima. Gofnari....
Neka se svako u oci pogleda, je li ovo nacin na koji se treba raditi. Pritisli sa svih strana, hijene samo cekaju da nas ujedu za supak a navijaci umjesto da se izdignu, stanu uz klub, budu brana i stite klub od losih stvari, oni jedva docekaju da "opletu". Ko ce nam to pomoci ako mi necemo, savez, pitari, Dzon Vejn mrtvi? Hajde kritika to mora biti, ali realno, daleko je ovo od dobrog, da ne kazem ni blizu. Smeta pojedincima sto sunce seta iznad stadiona, u piqku lijepu materinu. Ustani sunce ti yebem, na stadion, navijaj, budi vjetar u leđa a ne teg oko vrata. Da mi budemo iznad nivoa, da dizemo standard, da uzivam jednom u krcatoj Grbavici protiv Ž kluba. Hoš titulu preko moje tv, dobices cunu.
Cast izuzetcima, onoj skupini budala poput mene sto se vrtimo po utakmicama bez obzira na sve. Neka se ljuti ko god hoce, u kost pa nek sve izgori.
Njih libo tuki e pa i mene zajedno svama.Igrajte sami za sebe pa nakon tekme idite na sisu a od mene zavrsna.Volim te Zeljo a vas ne **** vise ni zasta.Sto bi se vi znojili radi Zelje niste dalabu.Pozdrav mojoj plavoj braci uz parolu Niste Sami voli vas Alipasino.
Moj Sinisa ni mi nemamo komentara na vasu igru u gostima. Allah vam pomogao svaki put isto, svaki.
- mohikanac12
- Kontakt:
HongKong je napisao/la:Ovaj Zrinjski kad im je najveca euforija, kad idu po ljude kucima da ih dovedu na utakmicu skupi ih se 7.000 pa im nije smetalo da uzmu 4 titule za 5 godina. To nema nikakve veze s navijacima. Sta smo dobili sto ih mazis i pazis ko da su Bayern? Kurcinu svaki put kad ti nesto treba isto picke izadju na teren. Oni imaju beton primanja za nase uslove, ja za to radim pola godine, **** me ko stigne, opet trcim da stignem na utakmicu nemam kad ni jest, platim kartu, kupim dres, placam claniranu i nakon svega toga ja moram gledat **** Zeceve kojim je ispod casti da igraju jer je kao vruce. Nek oni mene i slicne pogledaju u oci ako imaju obraza poslije ovih 5 godina.mohikanac12 je napisao/la:Nemas sta psovat. Sta si dobio? Iskreno govorim, puca mi qurac hoce li se neko uvrijediti, ali navijaci su veci sminkeri od igraca. Samo da je pametovat, kritikovat, kreveljit se. U qurac krasni i podrska, stadion u centru grada, imas prevoz, imas parkinga more, borimo se za nesto, nije minus petnaest a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ako nije derbi.HongKong je napisao/la:Ma sad svaki **** moze doci u Zelju da glumi igracinu. Treba im **** mater s tribina svaku utakmicu. Mrs. Nek sami traze ispisnice ili nek se bore dok ima krvi u njima. Gofnari....
Kakve to veze ima? Jel' ti mislis da ja idem Želju gledat zbog Zeca, zbog trofeja, stadiona, zbog Amara? Sta me ima ko gledat u oci, yebe mi se jel' nekoga stid, smatra li se odgovornim, djela me interesuju. Isao sam na utakmice i kada su bivsi bili tu, radi Želje, jer volim, a ne zbog petog i desetog. Ako nekoga ili nesto ne "mirisem", to ne znaci da trebam ledja klubu okrenut. Da me tamo nekakav Zec otjera sa stadiona?
Kunem ti se kada bi mogao birati izmedju punog stadiona i titule, izabrao bi ovo prvo. Nista me vise ne rastuzi od poluprazne Grbavice i nista me vise ne obraduje kada je puna i svi u horu zapjevaju. Da samo mozemo bar pokusati, dati sve od sebe, doci u sto vecem broju pa bih te pitao je li razlika, hoce li se pojedini "truditi", hoce li se iko zayebavat sa klubom, hoce li savez ostriti kandze na nama. Valjda cu docekat i tu sezonu prije nego crknem.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 26 okt 2019, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Upravo ono sto je bilo bitno kako motivisati ekipu da udju u takmicu sto bolje. Prvo poluvrijeme jako lose, drugo puno bolje. Najrealnije bi bilo da je zavrseno X al Boze moj.
Borba protiv baterija navijaca je teska i nemoguca. Pustite ih da se iseru po drustvenim mrezama. Svakako ne idu na utakmice bili prvi ili sesti, isti je njima klinac.
Da se razumijemo samo dobre igre ekipe i sami vrh tabele moze odrzati kakvu takvu atmosferu u klubu. Mi smo karine navijaci kolektivno. Sjetit se samo ranijih sezona od prvaka, duple krune, sta se na kraju desilo. Pogan da ne moze veca, treba samo vidjet forumase danan, storm, avlami sve ti bude jasno sta mozes ocekivati...
Idemo dalje. Opet prazna Grbavica do novih pobjeda...
Borba protiv baterija navijaca je teska i nemoguca. Pustite ih da se iseru po drustvenim mrezama. Svakako ne idu na utakmice bili prvi ili sesti, isti je njima klinac.
Da se razumijemo samo dobre igre ekipe i sami vrh tabele moze odrzati kakvu takvu atmosferu u klubu. Mi smo karine navijaci kolektivno. Sjetit se samo ranijih sezona od prvaka, duple krune, sta se na kraju desilo. Pogan da ne moze veca, treba samo vidjet forumase danan, storm, avlami sve ti bude jasno sta mozes ocekivati...
Idemo dalje. Opet prazna Grbavica do novih pobjeda...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Opet, sve ovo ne može opravdati činjenicu da imamo sindrom "mlohave ćune" kojoj se treba poklopit teren, termin, dobar dan, raspolozeni igraci, plima i oseka pa da se digne. Treba nekada biti i samokritican, bez toga nema napretka. Nema odustajati, za svaki problem postoji rjesenje.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
- MocMahale444
Ma hajde on hvali redom ove karinaske ekipe.mohikanac12 je napisao/la:100 %. Koga je god nahvalio taj nas je i nacalio. Sta im tepas koji klinac, reci Sloboda je qurac od ovce, Mladost je brabonjak, Celik kanta, hocemo da ih pregazimo, predjemo preko njih pa neka cvile, da im vise nikad ne padne na pamet da se pusu i glume ravne. Yebo ga tepanje u rukavicama i mazenje.MocMahale444 je napisao/la:Amar previse hvali protivnike, napravi od njih real.
Ovo mozemo samo zajedno prebrodit, dovoljno problema imamo i bez ovih turbulencija. Dugacak je red dusmana. Ako ne nadjemo nacina i muda da bez obzira na sve stanemo uz klub, necemo se radovat na kraju sezone. Do nas je!
Onako s vremena na vrijeme pohvaliti oke ali daj vise Amare popusti malo s tim pohvalama.
Imas ekipu rahljavu i savez koji te mrzi iz dna duse.
Imas ove seljacke ekipe koje izginu kad igraju protiv nas.
Nase balerine ni habera, lagano trckaraju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Brane Jelusic, Zeljin rekorder, nije imao volje nakon jedne utakmice da razgovara sa navijacima, pa je bio malo grublji u obracanju...Kada je dosao po platu, skontao je da nema polovine! Receno mu je da se obrati Ribaru.
"Jesi li ovih dana razgovarao sa jednim starijim navijacem" - pitao je trener.
"Jesam".
"Jesi li bio neugodan" - pita Ribar.
"Jesam" - kaže "Jela".
"E, više neces" - zakljucio je MIlan Ribar
Podrsku i postovanje treba prije svega zasluziti. Ovi danas to dobiju kao nesto sto im pripada tek tako. Zato nas i jebu kako hoce. Ako nekom nije vruce da putuje pola dana da bi gledao utakmicu 50 minuta i gladan i zedan kako ti imas obraza da se vuces ko slina po terenu.
"Jesi li ovih dana razgovarao sa jednim starijim navijacem" - pitao je trener.
"Jesam".
"Jesi li bio neugodan" - pita Ribar.
"Jesam" - kaže "Jela".
"E, više neces" - zakljucio je MIlan Ribar
Podrsku i postovanje treba prije svega zasluziti. Ovi danas to dobiju kao nesto sto im pripada tek tako. Zato nas i jebu kako hoce. Ako nekom nije vruce da putuje pola dana da bi gledao utakmicu 50 minuta i gladan i zedan kako ti imas obraza da se vuces ko slina po terenu.
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brko, malo pritegni ove sise u ekipi. Izbaci ga u 20. minuti, baci ih na trening poslije utakmice, pokazi malo da pojedini pusikurci ne mogu kolo voditi kao sto su vodili kod Senada. Nema smisla, nedopustivo je da ovako mlako ulazimo u utakmice.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Koliko mjesta od ukupnog kapaciteta skine prostor za gostujuce navijace i tampon zona?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Njima ko da neko po milion uplati na racun na svakom poluvremenu i onda oni zaigraju nesto haman od pocetka sezone. FK Drugo poluvrijeme 1921
- mohikanac12
- Kontakt:
KAD DODJU TESKI DANI
I KADA TI LOSE KRENE
DIGNI POGLED KA TRBINI
UGLEDACES TAMO MENE
DOK DRUGI TRAZE MENE
I 5ERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

https://i.ibb.co/xYpL09b/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Znate šta treba. Minuta posla. Niko nam neće pomoći, ne smijemo se predati, pokleknuti, odustati. Moramo vjerovati, biti odlučni, raditi, buditi se svako jutro sa željom da danas bude bolje nego što je bilo juče.
Ustani plava armijo.
I KADA TI LOSE KRENE
DIGNI POGLED KA TRBINI
UGLEDACES TAMO MENE
DOK DRUGI TRAZE MENE
I 5ERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI

Znate šta treba. Minuta posla. Niko nam neće pomoći, ne smijemo se predati, pokleknuti, odustati. Moramo vjerovati, biti odlučni, raditi, buditi se svako jutro sa željom da danas bude bolje nego što je bilo juče.
Ustani plava armijo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma djabe brate moj nakon ovoga danas 3 milje protiv Celika ce biti. Nasi navijaci zasluzuju znoj, suze i krv da vide na terenu, sto je daleko od onoga sto nasi igraci pokazuju. Brko nece da kaze otvoreno sta se dogadja prvih 45min. Isto tako sve mu je krivo osim nasih igraca. Valjda nece da se okrenu protiv njega, a meni se cini da mu je autoritet kod istih oslabio. Cim se oni onako ponasajumohikanac12 je napisao/la:KAD DODJU TESKI DANI
I KADA TI LOSE KRENE
DIGNI POGLED KA TRBINI
UGLEDACES TAMO MENE
DOK DRUGI TRAZE MENE
I 5ERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
Ustani plava armijo.
Jako je bitno da neko upamti i upise kako su lobotomci analizirali dosadasnje utakmice i da ove sezone necemo izboriti evropu
Cisto radi napomene, drugi na tabeli s gol razlikom 28-16, najvise golova dali u ligi. Imamo dva poraza, ali coek analiziro da nema evrope ove sezone. Gasimo se, propadamo..

Cisto radi napomene, drugi na tabeli s gol razlikom 28-16, najvise golova dali u ligi. Imamo dva poraza, ali coek analiziro da nema evrope ove sezone. Gasimo se, propadamo..

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro, i kakve to druze veze ima sa posjetom i glupim avatarom? Kakve to veze ima sa nama dvojicom, sa tim hocemo li u nedelju na utakmicu, hocemo li pokusati napuniti stadion i pokazati da smo daleko najbolji navijaci, uvijek tu kada treba?Mamlaz je napisao/la:Ma djabe brate moj nakon ovoga danas 3 milje protiv Celika ce biti. Nasi navijaci zasluzuju znoj, suze i krv da vide na terenu, sto je daleko od onoga sto nasi igraci pokazuju. Brko nece da kaze otvoreno sta se dogadja prvih 45min. Isto tako sve mu je krivo osim nasih igraca. Valjda nece da se okrenu protiv njega, a meni se cini da mu je autoritet kod istih oslabio. Cim se oni onako ponasajumohikanac12 je napisao/la:KAD DODJU TESKI DANI
I KADA TI LOSE KRENE
DIGNI POGLED KA TRBINI
UGLEDACES TAMO MENE
DOK DRUGI TRAZE MENE
I 5ERU SA DRUGE STRANE
S JUGA SE PJESMA ORI
BORI SE ŽELJO BORI
Ustani plava armijo.
U zivotu uvijek imas izbor. Do svakoga od nas je sta ce da odabere. Opcija jedan je prica "sta se desava", moram naglasiti neistinita, kukanje, ljutnja, prozivke. Jednom rijecju "lose". Opcija dva je da stavis avatar, dodjes u nedelju i budes dio, jednom rijecju "dobrog". Sve je do nas.
Ti mene reci sta je bolje.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@mohikanac
Brate, tebi svaka cast. Zivis Zeljeznicar kao i ja. Ja cu ici dok ne umrem, to nista ne moze promijeniti. Ali nisu svi kao ja ili kao ti.
Ne znam kako ti nije jasno. Evo zadnje 4 domace si imao sve - rezultat, bruku golova, marketing, nagradne igre, teren, vrijeme... sve si imao i opet 3,4,5.
Nemamo navijacku kulturu. Raja hoce furku. Mozda bi dolazili da na razglasu pjeva Buba Corelli a ne Sanja i Zabranjeno Pusenje. Hoce titule, hoce borbu za trofeje, hoce evropu i donekle derbi. Nemoj se muciti, 3.000 ludih glava ce uvijek naci svoje mjesto,
ostali ipak malo vise uzivaju da laju po treneru i igracima iz svoje fotelje.
Brate, tebi svaka cast. Zivis Zeljeznicar kao i ja. Ja cu ici dok ne umrem, to nista ne moze promijeniti. Ali nisu svi kao ja ili kao ti.
Ne znam kako ti nije jasno. Evo zadnje 4 domace si imao sve - rezultat, bruku golova, marketing, nagradne igre, teren, vrijeme... sve si imao i opet 3,4,5.
Nemamo navijacku kulturu. Raja hoce furku. Mozda bi dolazili da na razglasu pjeva Buba Corelli a ne Sanja i Zabranjeno Pusenje. Hoce titule, hoce borbu za trofeje, hoce evropu i donekle derbi. Nemoj se muciti, 3.000 ludih glava ce uvijek naci svoje mjesto,
ostali ipak malo vise uzivaju da laju po treneru i igracima iz svoje fotelje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, seha77, TefalTava i 41 gost.