RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Alexandar,jedno pitanje buraz.Zasto ovog RiverPlate lika nepitas odakle mu informacija da je zeljo dobio licencu i to juce?
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Djavoli moji ni nismo navikli kmecat,nikad nas niko nije gurao pa cak ni u onoj drzavi. Sve smo sami napravili. I rezultate i stadione i ponos i obraz. Suzdrzite se od rasprava. Mi smo bar ponosni,nikoga ne molimo i ne uvlacimo se u pakas. Stvari dolaze na svoje mjesto samo jos malo strpljenja. Kad jednom udjemo u nju niko nas nece istjerat . Forza do bagro
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 29 apr 2014, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Aleksandar_Veliki,aleksandar_veliki je napisao/la:MVB, molim te da u diskusijama malo manje vrijedjas. Dakle, molim te, nema smisla, a bice placa ako budes banovan...
Ja sam juce bas procitao onaj pravilnik foruma - e haj sad ti meni kazi, sta je tacno MVB uradio u svom postu protiv pravila foruma?
Jeli nekom nesto opsovao? Nije.
Jeli nekoga specificno pljunuo? Nazvao pogrdnim imenom? Opet ne.
Post mu je kritican i zestok - istina - ali ne postoji pravilo protiv toga (ako ima pokazi). A i ako covjeka neznam uopste, ocigledno dobro barata rijecima i zna se izrazit i sve sto je rekao je potkrijepio necim - a i tebi je dao odgovor na pitanje kome je to Zeljo duzan. Cak ti je i rekao koliko.
Onda ti meni objasni na kojoj bazi ti njemu prijetis banom? Koje je to on pravilo prekrsio u njegovom postu?
Ali pazi da sta god u njegovom postu pokazes kao "primjer krsenja pravila" da ja isto to ne nadjem odmah sad na forumu strumfova gdje nikome nisi rekao ni A.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Evo odgovorit ću ti, trebaš mene pitati, a ne preko drugog tražiti odgovor. Radim u firmi koja je jedna od onih, koju jedan od dvojice vodećih ljudi Željezničara nazove i kaže licenca je dobivena, to se jučer dogodilo, na moju veliku radost, a izgleda na vašu žalost. Više sreće drugi put.Fafaron je napisao/la:Alexandar,jedno pitanje buraz.Zasto ovog RiverPlate lika nepitas odakle mu informacija da je zeljo dobio licencu i to juce?
@Pastrmko, pa ja i ti smo dobri drugari, šta me ovi tvoji napadaju, znaš ti da ja nikad ne lažem

Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 29 apr 2014, 23:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Grbavica naš je Hram!!!
Halo,aco premaleni ja sam PRKOSAN,PONOSAN,ja sam VELEŽ ja sam ROĐENI ja nikad nikog nit sam molio nit ću molit izašta,ja nikog ne vrijeđam ja iznosim samo činjenično stanje.To što je ono pogubno za vas neke nije moj problem nego je problem vas i sličnim vama.Zapamti,zapamti,zapamti ja sam se Radobolje napio,ja sam se Neretve naplivao,mene je krš očvrsnuo,sunce prepeklo,mene je Veležov ..rac napravio,na onaj svijet kad se pođe s Veležovim šalom i zastavom omotan se dođe.Žao mi je,ali jako ste nekorektni,ja pišem na svom pdf dok su plave upadice na našem pdf.To je kao da ja tebe izbacim iz stana a da se onda tebi sudi.Logično za 10.Fino sam vam naveo podatke iz Porezne Uprave BiH,podastro vam dokaze,brojke i slova pa ti preporučujem banuj poreznu upravu a ne mene.Opet ti kažem,molit ne znam neću i ne mogu a onaj ko zna,želi i nije ga stid moliti kampuje na našem pdf već 10 dana.Zbogomaleksandar_veliki je napisao/la:MVB, molim te da u diskusijama malo manje vrijedjas. Dakle, molim te, nema smisla, a bice placa ako budes banovan...

Odoh uzet Pan,osvježit dan,dragi moji možda slijedi ban.
-
- Kontakt:
Pastrmko, to stoji. Ali zasto sutiti harlovini kad te levati?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Djavoli moji ni nismo navikli kmecat,nikad nas niko nije gurao pa cak ni u onoj drzavi. Sve smo sami napravili. I rezultate i stadione i ponos i obraz. Suzdrzite se od rasprava. Mi smo bar ponosni,nikoga ne molimo i ne uvlacimo se u pakas. Stvari dolaze na svoje mjesto samo jos malo strpljenja. Kad jednom udjemo u nju niko nas nece istjerat . Forza do bagro
Ja to ne volim. Bilo pravde, ne bilo - bitno je da se zna ko je smece ko nije.
Znas onu staru mostarsku izreku:
Ako govhnetu ne kazes da je govhno, ono ce se tebi jednog dana reci da ti smrdis.
Ma što riba reče je.. i licence i sve to mi će mo dogodine fino i na terenu i kroz papire sve da regulisati pa onda ko kmeci nek kmeci a mi će mo prst u uho i Evropu bojiti u crveno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Raja okanite se rasprave sa njima. Kao što reče moj drug pastrmka, mi se ne trebamo nikom uvlačit u pakaš da bi dobili licencu ili nešto drugo. Ne moramo ove sezone, ali za godinu dvije idemo sigurno, mi smo bar čisti, nemamo dugova nikakvih skoro, nemamo se za šta brinuti, sljedeće sezone zadržati ekipu i još par pojačanja i jurišanje na evropu nam ne gine. 

-
- Kontakt:
Upravo suprotno. Sljedece sezone ces vidjeti jos veci lopovluk da Velez ne ode dalje. Zivi bili.lile je napisao/la:Ma što riba reče je.. i licence i sve to mi će mo dogodine fino i na terenu i kroz papire sve da regulisati pa onda ko kmeci nek kmeci a mi će mo prst u uho i Evropu bojiti u crveno.
Ovo ti je klasicni Makiaveli - kad im pustis da te pokradu jednom malo, sljedeci put ce te pokrast vise. Ja ti garantujem da sljedece sezone Velez ce imati puno vise problema.
Tebra nije se radilo o tom,nego na Alexandrovo upadanje odma na MV-ov post a tvoj kao da nije ni vidio,stvar dvostrukih mjerila ako razumijes sta mislimRiverPlate je napisao/la:Evo odgovorit ću ti, trebaš mene pitati, a ne preko drugog tražiti odgovor. Radim u firmi koja je jedna od onih, koju jedan od dvojice vodećih ljudi Željezničara nazove i kaže licenca je dobivena, to se jučer dogodilo, na moju veliku radost, a izgleda na vašu žalost. Više sreće drugi put.Fafaron je napisao/la:Alexandar,jedno pitanje buraz.Zasto ovog RiverPlate lika nepitas odakle mu informacija da je zeljo dobio licencu i to juce?
@Pastrmko, pa ja i ti smo dobri drugari, šta me ovi tvoji napadaju, znaš ti da ja nikad ne lažem

U vezi licence za vas,kako god bilo sretno vam.Sto se tice nas,ako igrom nismo zasluzili netrebamo je ni dobiti,nezelim da nam iko ista poklanja,sta zasluzimo na terenu to nek dobijemo.
toliko od mene
LP
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Uzivanje vas citat braco crvena ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nece brato. Sljedece godine ce pojedini sto su sada u vrhu jest sardinu iz konzerve za prvi majMostaracVelezovac je napisao/la:Upravo suprotno. Sljedece sezone ces vidjeti jos veci lopovluk da Velez ne ode dalje. Zivi bili.lile je napisao/la:Ma što riba reče je.. i licence i sve to mi će mo dogodine fino i na terenu i kroz papire sve da regulisati pa onda ko kmeci nek kmeci a mi će mo prst u uho i Evropu bojiti u crveno.
Ovo ti je klasicni Makiaveli - kad im pustis da te pokradu jednom malo, sljedeci put ce te pokrast vise. Ja ti garantujem da sljedece sezone Velez ce imati puno vise problema.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Zato što vjerovatno i on zna da smo još juče dobili licencu, pa uz svo dužno poštovanje prema forumašima Veleža, čita hrpu smeća i nekakvim tužbama, i dugovima, a ne znaju uopšte uslove za dobijanje licence, o tome se radi.Fafaron je napisao/la:Tebra nije se radilo o tom,nego na Alexandrovo upadanje odma na MV-ov post a tvoj kao da nije ni vidio,stvar dvostrukih mjerila ako razumijes sta mislimRiverPlate je napisao/la:Evo odgovorit ću ti, trebaš mene pitati, a ne preko drugog tražiti odgovor. Radim u firmi koja je jedna od onih, koju jedan od dvojice vodećih ljudi Željezničara nazove i kaže licenca je dobivena, to se jučer dogodilo, na moju veliku radost, a izgleda na vašu žalost. Više sreće drugi put.Fafaron je napisao/la:Alexandar,jedno pitanje buraz.Zasto ovog RiverPlate lika nepitas odakle mu informacija da je zeljo dobio licencu i to juce?
U vezi licence za vas,kako god bilo sretno vam.Sto se tice nas,ako igrom nismo zasluzili netrebamo je ni dobiti,nezelim da nam iko ista poklanja,sta zasluzimo na terenu to nek dobijemo.
toliko od mene
LP
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Jedini ispravan nacin da se razgovara sa lopovima je onaj kao sto je Velez neki dan uradio - oni dosli da se "dogovore" pa im uvalili 4 gola i poslali u 1001 (noc).
(Da nam Alexandar ne kaze da smo nekulturni).
A sto se tice ovog lopovluka - Zeljeznicar DEFINITIVNO krsi pravila i pokusava na sve nacine da dobije licensu i ako je nebi trebao imati - a to samo po sebi jeste varanje, isto kao sto je varanje namjestanje utakmica, potplacivanje sudija itd...
Ja se slazem da je sramota biti prvi varanjem i nekim sugavim nacinom - ali ako je Velez dosegao 5. mjesto posteno, a Zeljo dosegao 2. neposteno - onda Zeljo netreba ici u Evropu i treba da razmisli da li mu se isplati krsiti pravila u takmicenju. To bi isto bilo mi sad trcimo maraton 42 kilometra i vi svi trcite 42 kilometra a ja uzmem taksi 20 kilometara i skratim sebi put na pola - i onda ja doso prvi, a vi ste svi papci sto hocete da pobjedite "za zelenim stolom".
Ma daj... stipu mi sarajevsku suplju.

A sto se tice ovog lopovluka - Zeljeznicar DEFINITIVNO krsi pravila i pokusava na sve nacine da dobije licensu i ako je nebi trebao imati - a to samo po sebi jeste varanje, isto kao sto je varanje namjestanje utakmica, potplacivanje sudija itd...
Ja se slazem da je sramota biti prvi varanjem i nekim sugavim nacinom - ali ako je Velez dosegao 5. mjesto posteno, a Zeljo dosegao 2. neposteno - onda Zeljo netreba ici u Evropu i treba da razmisli da li mu se isplati krsiti pravila u takmicenju. To bi isto bilo mi sad trcimo maraton 42 kilometra i vi svi trcite 42 kilometra a ja uzmem taksi 20 kilometara i skratim sebi put na pola - i onda ja doso prvi, a vi ste svi papci sto hocete da pobjedite "za zelenim stolom".
-
- Kontakt:
Kralju, Šahu, Bože
Dobro nam se vratio, nisam mogao prije pisati. Vjeruješ li mi da kako tebe nije bilo nisam ni ja pisao. Šta kažu brato sad, zrinjskom štelimo a? 

Kakva pravila krsi Zeljeznicar?MostaracVelezovac je napisao/la:Jedini ispravan nacin da se razgovara sa lopovima je onaj kao sto je Velez neki dan uradio - oni dosli da se "dogovore" pa im uvalili 4 gola i poslali u 1001 (noc).(Da nam Alexandar ne kaze da smo nekulturni).
Zasto je nebi trebao imati?
Jesi li se to stvarno nadao da ce Velez u evropu?

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
-
- Kontakt:
Halo bola, po 10 put - nije MOGUCE NIKAKO da se licensa dobije juce ili danas. To jednostavno nije moguce - jer je rok za licensiranje prosao prije nekoliko sedmica, a apelacioni proces nije jos ni poceo. Tako da prica da je Zeljo DOBIO licensu juce je isto kao reci da je Velez odigrao ligu sampiona za 2016tu godinu neki dan.RiverPlate je napisao/la:
Zato što vjerovatno i on zna da smo još juče dobili licencu, pa uz svo dužno poštovanje prema forumašima Veleža, čita hrpu smeća i nekakvim tužbama, i dugovima, a ne znaju uopšte uslove za dobijanje licence, o tome se radi.
Bola, ovo je Mostar sta je tebi? Nije ti ovo Vitez bola da pricas suplje i da te niko ne konta.
-
- Kontakt:
Evo ponovit ću ti velikim slovima, MI SMO VEĆ DOBILI LICENCU, DŽABA TI PLAKANJE I KMEČANJE, AKO SMATRAŠ DA SMO NEPOŠTENO DOŠLI DO NJE, PRIJAVI NAS SIPI. A sad ću nastaviti normalnim tokom, ti ako smatraš, odnosno ako čitava država smatra da Željezničar jedini namješta, utakmice, sudije, rezultate drugih utakmica, licence za Evropu, oformite generalni štab, vaših 15 klubova protiv nas.MostaracVelezovac je napisao/la:Jedini ispravan nacin da se razgovara sa lopovima je onaj kao sto je Velez neki dan uradio - oni dosli da se "dogovore" pa im uvalili 4 gola i poslali u 1001 (noc).(Da nam Alexandar ne kaze da smo nekulturni).
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Djorkaeff je napisao/la:
Kakva pravila krsi Zeljeznicar?
Zasto je nebi trebao imati?
Jesi li se to stvarno nadao da ce Velez u evropu?
Zato sto postoje rokovi kada se aplicira za licensu i postoje rokovi kada se odgovori dobivaju - a ni jedan rok nije jucer. Komisija se jos nije ni sastala - prema tome prica da je Zeljo dobio licensu jucer je kao reci da je Bajern tukao Real Madrid prekjuce - a utakmica se igrala prije par sati.
Eto zasto. Jel ti moram nacrtat jos?
Joooj majko, s bosancima o intelektualnim temama

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brat moj crveniedgardavids je napisao/la:Kralju, Šahu, BožeDobro nam se vratio, nisam mogao prije pisati. Vjeruješ li mi da kako tebe nije bilo nisam ni ja pisao. Šta kažu brato sad, zrinjskom štelimo a?

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.